• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
1 hafta-10 gün hiçbir şey olmuyor:)Balkon daha soğuk:)Balkonda dolabım var oraya koyuyorum günlük 3-5 alıyorum:)
Her gun yiyosaniz sorun yok ) beninde buzlukta vardi aksam cikardim kuru fasulye yapmistim yanina.. bu sefer onu yefiler kuruyu yemedi veletler:))

Her gun yiyosaniz sorun yok ) beninde buzlukta vardi aksam cikardim kuru fasulye yapmistim yanina.. bu sefer onu yefiler kuruyu yemedi veletler:))
Gözlemeden değil bazlamadan bahsediyorum anladın değil mi:)

Sağol yoksa canın mı istedi:olamaz:Kayınvalidene söyle yapsın:KK45:
Yok çekmedi canım :) kayınvalide bu ara üşütmüş, öksürüyor. Yoksa hamur işi güzel yapar :KK45:
Aa simdiden hissediyo musun :) masallah:) cinsiyet yok mu hala:) benim bebeler hep yaramaz hala uyumadi su cadi delirtiyo beni:)
Biraz biraz hissediyorum canım. Erkek olacak :confused:
Aaaaaa iki tosunpasa desene:))) ayy miral bozmayim ama hem iyi oluyo hemde cok kusuruk oluyolar:))
:cry:
Allah yardımcısı olsun ne diyelim:)
Amin Sagolun :rolleyes:

Yok çekmedi canım :) kayınvalide bu ara üşütmüş, öksürüyor. Yoksa hamur işi güzel yapar :KK45:

Biraz biraz hissediyorum canım. Erkek olacak :confused:

:cry:
Amin Sagolun :rolleyes:
Yapıyorsa sıkıntı yok elbet yapar:)

Aynen rahatladım:21: Ama aceleye geldi biraz:) Vazmı geçsem acaba karılmaktan diyordum ki sonra Nevoşum bekler beni kıyamam ona dedim açtım konuyu:KK45:
Ellerine sağlık canım nasip artık:KK200:Gelsin biz karar verelim:KK45:

Back