• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Allahim tez vakit kurtarsin .. neyseki haberiniz oldu ya gec kalinsaydi ?
Biz 2 yaşından beri gidiyoruz bilmiyorsun ki kim doğru kim yanlış 5 yaşında gittiğimiz dış hekimi de bu zamana kadar neredeydiniz demişti ondan öncekiler de rutin kontrol yapıp hiç birşey dememisti halbuki ://

Biz 2 yaşından beri gidiyoruz bilmiyorsun ki kim doğru kim yanlış 5 yaşında gittiğimiz dış hekimi de bu zamana kadar neredeydiniz demişti ondan öncekiler de rutin kontrol yapıp hiç birşey dememisti halbuki ://
O da garip oluyi.. bazen biseyden rahatsizlaniyosun doktora gidiyosun ve ilk defa duyuyo gibi davraniyolar

İyiyim canım çok şükür:KK200:Sen nasılsın nasıl gidiyor:KK19:
İyi diyelim iyi olsn aile boyu hastayız bu ara çok seyahat yapınca çocuklar da kaptı sifayi ://

Yarın da yine hastane yolu gözüküyor oğlumun kolunda tuhaf bir kabarıklık var ://

Saçma sapan şeylere üzülüyorum ya böyle seyler arada tokatliyor beni :(

İyi diyelim iyi olsn aile boyu hastayız bu ara çok seyahat yapınca çocuklar da kaptı sifayi ://

Yarın da yine hastane yolu gözüküyor oğlumun kolunda tuhaf bir kabarıklık var ://

Saçma sapan şeylere üzülüyorum ya böyle seyler arada tokatliyor beni :KK43:
Rabbim şifa versin canım.
Kimseyi takma kafana veya büyütme olayları :)Önemli olan sağlığınız ,huzurunuz canım:)Sen bazı şeylerde kötü düşünürsen o enerji sana geri döner:)

Rabbim şifa versin canım.
Kimseyi takma kafana veya büyütme olayları :)Önemli olan sağlığınız ,huzurunuz canım:)Sen bazı şeylerde kötü düşünürsen o enerji sana geri döner:)
Öyle oldu abla bu sefer o kadar çok andım ki bugün hepsi ile aynı ortama gitmek zorunda kaldım bu kadar rahatsızlığın üzerine o sıfatlarını görmek de işlerimi yyolundan çıkardı daha da ://

Öyle oldu abla bu sefer o kadar çok andım ki bugün hepsi ile aynı ortama gitmek zorunda kaldım bu kadar rahatsızlığın üzerine o sıfatlarını görmek de işlerimi yyolundan çıkardı daha da ://
İşte öyle düşünme biraz bu düşüncelerden kendini uzatlaştır:)
Yani ne yapsan değişmeyecekler:)Değişmeyen bir şey için neden bu kadar kendini yıpratıyorsun.Başka biri olsa hayatından çıkarırsın ama bunlar çıkmıyor :)

İşte öyle düşünme biraz bu düşüncelerden kendini uzatlaştır:)
Yani ne yapsan değişmeyecekler:)Değişmeyen bir şey için neden bu kadar kendini yıpratıyorsun.Başka biri olsa hayatından çıkarırsın ama bunlar çıkmıyor :)
Yakında çıkacaklar az kaldı biraz daha şanslarını zorlasalar eşim kökten çıkartacak onları

Back