- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Tamam ninecim daha 18'liksin zaten tamam,inandimO lafın gelişi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ninecim daha 18'liksin zaten tamam,inandimO lafın gelişi
sen buçuktan kaçsınTamam ninecim daha 18'liksin zaten tamam,inandim
18lik demedikTamam ninecim daha 18'liksin zaten tamam,inandim
Ben daha 3 yasima yeni bastim aramizda kalsinsen buçuktan kaçsın
Yaşından büyük gösteriyormuşsun öyle dedilerBen daha 3 yasima yeni bastim aramizda kalsin
Psikolojik baskim ise yariyo suanda hissediyorum18lik demedik
O zaman seni dışarı alalım, yaşın tutmuyorBen daha 3 yasima yeni bastim aramizda kalsin
Evet varPsikolojik baskim ise yariyo suanda hissediyorum
Hem takma disleeinde vardi senin sanki kadeh icinde
Ayip etmislerYaşından büyük gösteriyormuşsun öyle dediler
Tabi tabi kesin öyledirAyip etmisler
O kadar kucuk duruyorum ki bazi yerlerde hala kimlik soruyolar desem
Ama bunu kimseye soyleme lutfen ninem bak aramizda
Evet alalimO zaman seni dışarı alalım, yaşın tutmuyor
Görmeden inanmayız:)Evet alalim
Tamam kimseye soylemeyegim, takma dislerinin oldugunu hem de hic kimseye.Evet var
HahahahTabi tabi kesin öyledir
Teşekkür ederimTamam kimseye soylemeyegim, takma dislerinin oldugunu hem de hic kimseye.
Bakin arkadaslar size nevreste ninemin takma dislerinin oldugunu soylemeyecegim, asla lutfen sormayin
Dun sosyal medyami ya caldilar ya kapandi anlamadim. Giremiyorum sinirlerim bozuldu yaGörmeden inanmayız:)
Nasıl çaldılarDun sosyal medyami ya caldilar ya kapandi anlamadim. Giremiyorum sinirlerim bozuldu ya
Rica ederim, hic soyler miyim takma dislerinin oldugunu ya aaa teessuf ederimTeşekkür ederim
Anlamadim ki. Kullanici bulunamadi diyip duruyor. Hatta baska hesaplardan kullanici adimi aradim yok, yer yarildi icine girdi sankiNasıl çaldılar
Çok resim varmıydıAnlamadim ki. Kullanici bulunamadi diyip duruyor. Hatta baska hesaplardan kullanici adimi aradim yok, yer yarildi icine girdi sanki