Benim profilden geçmiş konularıma bakmayı planlıyorsan hiç uğraşma bulamazsınGecmiste duruyordur galiba bir bakayım yarın
Benim ilk sunumum kotuydu .. en kotuydu yani.. ondada aslinda yarismanin isleyisini bile bilmiyodum isik misik hak getire.. gece yapmistim.. 1 oy almistim sanirim:) o da kendim: )
Nevo cok derinlerde dimiBoşver bakmayalım göstermeyelim
Sagol canisi.. kac kisi katildi toplamda?Tarif sende istediğin zaman yapabilirsin:)
Benimkiler ortada kolay bulunur
Nevo cok derinlerde dimiittir sitenin kenarina kosesine bulamasinlar
Tarifler gelmeden sayı vermeyeyim çünkü işi çıkan vazgeçenler oluyor:)Sagol canisi.. kac kisi katildi toplamda?
Ben en cok kac olur demistim nevo 10 mu?Tarifler gelmeden sayı vermeyeyim çünkü işi çıkan vazgeçenler oluyor:)
Bugün 1 tarif daha verdimBen en cok kac olur demistim nevo 10 mu?
Taam en fazla 11 olur o zamanBugün 1 tarif daha verdim
Yarın sabah bakacam zaten de 96000 mesaj içinde bulamamBenim profilden geçmiş konularıma bakmayı planlıyorsan hiç uğraşma bulamazsın
Yok biraz çıkalımTaam en fazla 11 olur o zaman
Ben sana yardımcı olayım:)Yarın sabah bakacam zaten de 96000 mesaj içinde bulamam
Ara kısmından bakarım artık :))
Tesekkur ederim :))Ben sana yardımcı olayım:)
Nevreste'nin Mutfağı
Yarışma bölümünü takip edersen çok şey öğrenirsinTesekkur ederim :))
Yarın incelicem inşallah birseyler öğreneyim :))
Burdayım artık cook sey öğrencem sizdenYarışma bölümünü takip edersen çok şey öğrenirsin
İnşaallah canımBurdayım artık cook sey öğrencem sizden
Sağol canım
Sebebi nedir pekiGuvenim kirik yikik canom : )
Ellerine saglık deynep, bugün kek günü falan mı?
Pek becerememem sanirim : )) birde bu sira kafamestetik isleryle dolu adapte olamiyorum pek : )Sebebi nedir peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?