Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugun bizim aracta dondu heryerine sicak su doktuk nafile. Direksiyon bile donmus. Velhasil uc kisi ittirdik yokus asagi bayagi ugrastik. Ders oldu garaja cekicez gece
Valla ablamlarin basina ilk kez gelmis boylesi arac resmen kitlendi kaldi calismadi. olan bize oldu o sogukta kaputa ciplak elle dokunmak feciiii Sizin de zor abla ya
Aslında bunda da sigara böreği yapabilirdim ama tarif kapılmıstır :)))) Sunum işini öğreneyim de ben inşallah ilerleyen yarısmalara birseyler yaparım :))
Valla ablamlarin basina ilk kez gelmis boylesi arac resmen kitlendi kaldi calismadi. olan bize oldu o sogukta kaputa ciplak elle dokunmak feciiii Sizin de zor abla ya
Benim ilk sunumum kotuydu .. en kotuydu yani.. ondada aslinda yarismanin isleyisini bile bilmiyodum isik misik hak getire.. gece yapmistim.. 1 oy almistim sanirim:) o da kendim: )