Sunum için güzel fikirler bulmam lazımAma işte hiç başlamazsan o konuma gelemezsin:)Deneye deneye öğreniyoruz:)
Ellerine sağlık afiyet olsun:)
Ayyy bizim garajda yok işkence çekiyorumBugun bizim aracta dondu heryerine sicak su doktuk nafile. Direksiyon bile donmus. Velhasil uc kisi ittirdik yokus asagi bayagi ugrastik.Ders oldu garaja cekicez gece
Benim boreklere nasil bir sunum yapilir hic fikrim yok. Sanirim ilk kez dumduz bir sunum yapicamİşte sizde ona göre sunum yapın:)
Ellerine sağlık
Tamam inşaallah zamanla yapar ve katılırsın:)Sunum için güzel fikirler bulmam lazım
Birde önce yapmayı öğrenmem lazım 5-6 yarısma sonra katılırım ben
Bakalım sunumlara neler yapılabilir:)Benim boreklere nasil bir sunum yapilir hic fikrim yok. Sanirim ilk kez dumduz bir sunum yapicamonerisi olan varsa seve seve
Valla ablamlarin basina ilk kez gelmis boylesi arac resmen kitlendi kaldi calismadi.Ayyy bizim garajda yok işkence çekiyorum
Aslında bunda da sigara böreği yapabilirdim ama tarif kapılmıstır :))))Tamam inşaallah zamanla yapar ve katılırsın:)
Yaparim boncuum sanirim.. ben zaten hamur isi biliyon cok yapiyorum.. muhim olan fotolamak sunmak vs.. yoksa yapmasi kolay oluyo..Keşke vazgeçmesen: (
Anlat sen bunlara benim ilk sunumlarimi nevoAma işte hiç başlamazsan o konuma gelemezsin:)Deneye deneye öğreniyoruz:)
Anam bi de made in deynep yazmis
Eline saglik: ) onun yarisi niye farkli: )
Camları temizlemek çok zor ellerim donuyor:)Valla ablamlarin basina ilk kez gelmis boylesi arac resmen kitlendi kaldi calismadi.olan bize oldu o sogukta kaputa ciplak elle dokunmak feciiii
Sizin de zor abla ya
Tarif sende istediğin zaman yapabilirsin:)Yaparim boncuum sanirim.. ben zaten hamur isi biliyon cok yapiyorum.. muhim olan fotolamak sunmak vs.. yoksa yapmasi kolay oluyo..
Ya senin benim ilk sunumlarımız nasıldıAnlat sen bunlara benim ilk sunumlarimi nevoiste biz de zamanla ogrendik
Anam bi de made in deynep yazmisellerine saglik yavru kus
Hakket donup eski sunumlarima bakmaya utaniyorum yawYa senin benim ilk sunumlarımız nasılsın
Gecmiste duruyordur galiba bir bakayım yarınYa senin benim ilk sunumlarımız nasıldı
Benim ilk sunumum kotuydu .. en kotuydu yani.. ondada aslinda yarismanin isleyisini bile bilmiyodum isik misik hak getire.. gece yapmistim.. 1 oy almistim sanirim:) o da kendim: )Hakket donup eski sunumlarima bakmaya utaniyorum yaw
Boşver bakmayalım göstermeyelimHakket donup eski sunumlarima bakmaya utaniyorum yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?