En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .

Yok kusum bizim yufkaciya inecegim sariyere hazir yufka almak istemiyorum yarin veya pazar alicam dagin basina tasininca medeniyetten uzak kaldim yufkalardan da
Tamam canım bekliyorum

Evet de ben onu bana yardim etsin isimi yapsin buyuyunce bana baksin diye yapmadim.. haa yaparsa kar sayarim canim..
Ama alissin o konuda haklisin..
Benimki de bugun babasina hasta corbasi yapti benim kontrolumde
Baba cok guzel olmus demi diye diye ictik
Ogluma bile derken zaten anneler bu duruma getiriyor canim... yapsinlar tabi erkek kiz fark etmez

Yok işte ben öyle yapmıyorum.Geçen yaz oğlumu kızlarla beraber dikiş öğrensin diye dolgu oyuncak kursuna yolladım:)Eşime diyorum umarım gelin bu eğitimden memnun olur.Ya derse bu her şeyi biliyor işime çok karışıyor

Insallah onlara gore de kiz erkek denk gelir canim yaaa... :)

Insallah onlara gore de kiz erkek denk gelir canim yaaa... :)
Benim erkek kardeşimde çok beceriklidir.Eşi çalışıyor.Birbirlerine çok güzel yardım ediyorlar.Çok memnun oluyoruz.
Umarım öyle memnun olan gelin nasip olur:)

Niye ki illa cilekli mi olmasi gerekcikiletali muzlu portakalli kivili ne bileyim seker hamurlu bi suru cesit var
Şeker hamurluları dahil etmiyoruz ama haklısın olabilir:)Ama işte baharda olsa portakal,kivi,muz hepsi olurdu:)

Ben de dün gittiğimde ne kase vardı, ne yemek tabagı nede tatlı. Hepsi bitmişti
Makarna tabagı bile sade 1tane beyaz kalmıştı
Canım bugüne hiç kalmaz dün 1 saat sonra gittim sadece küçük servislerden 4 tane kalmıştı birini aldım:)

Ne demişim ki ben
Ben çok sessiz bir kişiyim.Kimsenin etkisinin altında kalmam,benden pamuk gibi kaynana olur Nevoş iftira atıyor banaAklına avatarında kızlarını gördüğümden yazıyorum sanma
Sırada 1-2 tane doktor, mühendis var, gözüm tutmazsa istişare yaparız

Avatardaki kızları değil ki birisi kendisi zaten

Şüpheye düştüm aslında acaba O mu diye,boydan görmüştüm de yüzünü tam bilmiyordum
Yok canım değildir dedim Ne diyelim maşallah
O kadar çabuk unuttun yani Neyse son cümleyle yumuşadım hadi

1 buçuk senedir halt etmişim gelmemekle Herkes 40 oldun deyip beni sendroma sokacak Ben her gün bir bukle iltifat alayım sizden
Bak biz seni nasıl motive ediyoruzHergün gel biz sana ne iltifatlar ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…