En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Yok kız kadromuz hala boş size 1 tane yazıyorumAmin çok amin tez zamanda gelsin inşaaaaalllllahhhhh
Hiçte bile o tarifle ilk ben 1. oldum

Telden kutu mutu cikmiyor merak ediyorum şu PC den nasıl oluyor kk rahat mi sırf benim yüzumden PC alınmadı

Eşim istiyor çocuklardan çok
Çok rahat canım telden ben yazamıyorum:)

O da olur vallahi süper tamam amin cümlemiz inşallah kimseler yalnız kalmasın yalnızlık çok zor
vallahi takılıyoruz birbirimize yanlış anlamayın lütfen
Yok,yanlış anlamam ben,istediğini yaz,ağzımı açarsam Nevoşun yüzüne tükür

Zaten zararlı olmasın diye böyle yapıyorum ekmeksiz doyana kadar yiyorum yılbaşında da böyle yaptım hem dokunmuyor hem gözü hem mideyi doyuruyor teşekkür ederim
Heee ben de diyorum bu menüde neden börek ,sarma ,pilav falan yokEşin istemiyor mu hiç cısslı menü

Kizlar benim tarifimdeki sunum fotolarindan bazilari acmiyo bende sizde de oyle mi bi baksaniza sevabina
2 tanesi açılmıyor.Boşver onlar da açılmıyor,bir sürü çekmişsin zaten .
Oh be oturduğum yerden sevap işledim

Doğum günü kutlu olsun canım.Birlikte daha nice mutlu yıllar geçirin inşaallah

@minik meleklerim canım cepten giriyorsun... çoklu alıntı yapan mesajdan sadece kendine yazılanı seçip cevaplamak istiyorsun doğru mu anlıyorum..
o halde sana yazılan ya da sadece cevaplamak istediğin alanda parmağını basılı tutup o kısmı seçiyorsun +çoklu alıntı/cevapla çıkıyor toplu cevap vermek istiyorsan çoklu alıntı tek ona cevap vermek istiyorsan cevaplaya tıklıyorsun...

bir yerlerde hata var ama nerede bulamadık. Neyse 4 senedir ben sponsorum, hediyeler cepten gidiyor : ) , helali hoş olsun bu kadar verdiğiniz emeğe az bile.
Teşekkür ederiz ,kesenize bereket
O kadar Karaca dan hediye gönderiyorsunuz ,Onlar da mı sponsor olmadı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…