O da olur vallahi süper tamam amin cümlemiz inşallah kimseler yalnız kalmasın yalnızlık çok zor
vallahi takılıyoruz birbirimize yanlış anlamayın lütfen
Zaten zararlı olmasın diye böyle yapıyorum ekmeksiz doyana kadar yiyorum yılbaşında da böyle yaptım hem dokunmuyor hem gözü hem mideyi doyuruyor teşekkür ederim
Bugün eşimin Doğum günü kızlar yemek yapacağım güzel bir sofra kurmayı planlıyorum birde pasta alıp geleyim meze falan yeter sanırım dimi et yapıcam fırında yanında sadece meze fırında kaşarlı püre kaşarlı mantar kuru börülce salatası kırmızı biber mezesi başka ne yapayım meze fikir verin birde salata yapıcam humus da yapayım olmadı aaaa birde avokado var evde püre yapayım
@minik meleklerim canım cepten giriyorsun... çoklu alıntı yapan mesajdan sadece kendine yazılanı seçip cevaplamak istiyorsun doğru mu anlıyorum..
o halde sana yazılan ya da sadece cevaplamak istediğin alanda parmağını basılı tutup o kısmı seçiyorsun +çoklu alıntı/cevapla çıkıyor toplu cevap vermek istiyorsan çoklu alıntı tek ona cevap vermek istiyorsan cevaplaya tıklıyorsun...
bir yerlerde hata var ama nerede bulamadık. Neyse 4 senedir ben sponsorum, hediyeler cepten gidiyor : ) , helali hoş olsun bu kadar verdiğiniz emeğe az bile.