En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Iyide nevosum.. tamam ban aliyorunda sor bi niye aliyom:)) kimseye kufur etmem saygisizlik etmem. Tartismalarim bile seviyelidir jarsidaki hakaret ettigi halde:) bu da iyi hal sayilmaz mi:)
Ban olayından pek anlamam:)Ama af için bir süre banlanacak bir şeyler yapmaman lazım:)

kız isim verme ha ortaya zaten kabak gibi belliyim :))))))))))))) @Mune memleketi yazdı tam oldum :))))) hahhahha bak ben seni tahmin ettim hahhahah
Peki bisey yazmiyorum ama bu isten anliyosan yardimci olabilir misin az:)

Af diye bisey varmiki burda:)) o zaman siteye girmemem lazim:)) herife soykeyimde kk yi yasaklasin:))
Bazen oluyor diye biliyorum ama ne gerekçe ile yapılıyor bilmem:)

Sana o kadar cıısss diyoruz, ufak çocuk anlıyor sen anlamıyorsun. baktım da bi gelmişsin Bdv de kaç konuya yazmışsın
Ama soylesene canim hic saygida kusur ediyomuyum ya? Son banimda kadin bana neler saydirdi..bisey demedim... bende banlandim

Ama soylesene canim hic saygida kusur ediyomuyum ya? Son banimda kadin bana neler saydirdi..bisey demedim... bende banlandim
Adın çıkmış 9 a inmez 8 e. Mune seni orda görünce direk banlıyor demek ki, eli alışmış hiç uğrama bak nasıl banlanmıyorsun

Duramiyorum kriz geliyo:) bu bdv ne illet biseymis..
bak ben çok eski üyeyim bdv ye buradan sevdiğim estetikten tanışmadığım bir arkadaşım girmiş kıza saldırmışlar bende arkadaşımız dururmuyum daldım bir kaç arkadaşımla la çok berbat orası ban yememen mümkün değil orada

Ben senden daha eskiymisim:) ban yeneye benimde hakkim var bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…