Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mecbur şimdiden başlayacağım, ablamla integram açıp başlayacağız yarından en azından 1 ayda 70 e gelirim sonra beraber devam ederiz , kışın kilo vermek çok zor
Bana ne bir daha mezun olursam 2.yi isterimZaten listeye katılmam :)Hadi çok çok 6-7 kilo vereyim.2-3 kiloyu deneme süresinde versem 4 kilo için listeye girilemz
Bana ne bir daha mezun olursam 2.yi isterimZaten listeye katılmam :)Hadi çok çok 6-7 kilo vereyim.2-3 kiloyu deneme süresinde versem 4 kilo için listeye girilemz
Mecbur şimdiden başlayacağım, ablamla integram açıp başlayacağız yarından en azından 1 ayda 70 e gelirim sonra beraber devam ederiz , kışın kilo vermek çok zor
Sen beni izle taktiklerimi çöź, yarışmaya katılınca lazım olacak