N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.041 Zipzip- .!.: Gördüm gördüm bende bu kız diye merak ediyordum karsılastık Sonuncu olanlar yemek tarifi paylasıyor orda simdi :)))) Genişletmek için tıkla... oylama ile karar verilmişti, o zaman bende yarışıyordum. benim dadlu biricik sayfam. Heyy gidi günler heyy, her yere yetişirdim şimdi yaşlandım
Zipzip- .!.: Gördüm gördüm bende bu kız diye merak ediyordum karsılastık Sonuncu olanlar yemek tarifi paylasıyor orda simdi :)))) Genişletmek için tıkla... oylama ile karar verilmişti, o zaman bende yarışıyordum. benim dadlu biricik sayfam. Heyy gidi günler heyy, her yere yetişirdim şimdi yaşlandım
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.197 437.824 898 35 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.042 Lunya .!.: oylama ile karar verilmişti, o zaman bende yarışıyordum. benim dadlu biricik sayfam. Heyy gidi günler heyy, her yere yetişirdim şimdi yaşlandım Genişletmek için tıkla... Bende sayfada bakarken gördümde cook sükür sonuncu olmadan mezun oldum Yine yetişirsin senn her yere :)))
Lunya .!.: oylama ile karar verilmişti, o zaman bende yarışıyordum. benim dadlu biricik sayfam. Heyy gidi günler heyy, her yere yetişirdim şimdi yaşlandım Genişletmek için tıkla... Bende sayfada bakarken gördümde cook sükür sonuncu olmadan mezun oldum Yine yetişirsin senn her yere :)))
can09e Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Nisan 2018 19.088 51.057 548 45 Ankara 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.043 Zipzip- .!.: Bende sayfada bakarken gördümde cook sükür sonuncu olmadan mezun oldum Yine yetişirsin senn her yere :))) Genişletmek için tıkla... Mezun demek istenilen kiloya ulasip ayrilmak mi oluyor canim..?
Zipzip- .!.: Bende sayfada bakarken gördümde cook sükür sonuncu olmadan mezun oldum Yine yetişirsin senn her yere :))) Genişletmek için tıkla... Mezun demek istenilen kiloya ulasip ayrilmak mi oluyor canim..?
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.197 437.824 898 35 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.044 can09e .!.: Mezun demek istenilen kiloya ulasip ayrilmak mi oluyor canim..? Genişletmek için tıkla... Evet canım hedef kiloya gelince mezun oluyorsun haftaya kepim gelir galiba :)))
can09e .!.: Mezun demek istenilen kiloya ulasip ayrilmak mi oluyor canim..? Genişletmek için tıkla... Evet canım hedef kiloya gelince mezun oluyorsun haftaya kepim gelir galiba :)))
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 17 Aralık 2011 29.255 37.329 798 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.045 Ey aksamlar
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.197 437.824 898 35 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.046 azerinnn .!.: Ey aksamlar Genişletmek için tıkla... Iyi akşamlar
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 17 Aralık 2011 29.255 37.329 798 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.047 Zipzip- .!.: Iyi akşamlar Genişletmek için tıkla... Deminden beri tel elimde tarif eklemenin tek kotu yani biri bakmis mi beyenmis mi diye tel elinden dusmuyor
Zipzip- .!.: Iyi akşamlar Genişletmek için tıkla... Deminden beri tel elimde tarif eklemenin tek kotu yani biri bakmis mi beyenmis mi diye tel elinden dusmuyor
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.197 437.824 898 35 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.048 azerinnn .!.: Deminden beri tel elimde tarif eklemenin tek kotu yani biri bakmis mi beyenmis mi diye tel elinden dusmuyor Genişletmek için tıkla... Birazdan artar begeniler daha herkes gelmedi sakin burası bugün :)))
azerinnn .!.: Deminden beri tel elimde tarif eklemenin tek kotu yani biri bakmis mi beyenmis mi diye tel elinden dusmuyor Genişletmek için tıkla... Birazdan artar begeniler daha herkes gelmedi sakin burası bugün :)))
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.049 -cantanem- .!.: _CaNanSu_ yeni eve yeni çocuk şart Genişletmek için tıkla... Yok kız ne çocuğu 2 tane yeter,Allah onlara güzel ömür versin Ne haber nasılsın canım?
-cantanem- .!.: _CaNanSu_ yeni eve yeni çocuk şart Genişletmek için tıkla... Yok kız ne çocuğu 2 tane yeter,Allah onlara güzel ömür versin Ne haber nasılsın canım?
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 17 Aralık 2011 29.255 37.329 798 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.050 Zipzip- .!.: Birazdan artar begeniler daha herkes gelmedi sakin burası bugün :))) Genişletmek için tıkla... Neyse ki sarj bitiyo mecbur birakicam elimden _CaNanSu_ .!.: Yok kız ne çocuğu 2 tane yeter,Allah onlara güzel ömür versin Ne haber nasılsın canım? Genişletmek için tıkla... Canan nasilsin duzeninizi oturta bildiniz mi?
Zipzip- .!.: Birazdan artar begeniler daha herkes gelmedi sakin burası bugün :))) Genişletmek için tıkla... Neyse ki sarj bitiyo mecbur birakicam elimden _CaNanSu_ .!.: Yok kız ne çocuğu 2 tane yeter,Allah onlara güzel ömür versin Ne haber nasılsın canım? Genişletmek için tıkla... Canan nasilsin duzeninizi oturta bildiniz mi?
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.197 437.824 898 35 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.051 azerinnn .!.: Neyse ki sarj bitiyo mecbur birakicam elimden Genişletmek için tıkla... Sarj dolunca yine bakarsın
azerinnn .!.: Neyse ki sarj bitiyo mecbur birakicam elimden Genişletmek için tıkla... Sarj dolunca yine bakarsın
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.052 azerinnn .!.: Neyse ki sarj bitiyo mecbur birakicam elimden Canan nasilsin duzeninizi oturta bildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Iyidir şekerim sen nasılsın ? Oturdu gibi, eve alışmaya çalışıyorum Taşınırken üşüttüm biraz,acayipte yorulmuşum ki hala kendime gelemedim
azerinnn .!.: Neyse ki sarj bitiyo mecbur birakicam elimden Canan nasilsin duzeninizi oturta bildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Iyidir şekerim sen nasılsın ? Oturdu gibi, eve alışmaya çalışıyorum Taşınırken üşüttüm biraz,acayipte yorulmuşum ki hala kendime gelemedim
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.073 151.585 898 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.053 _CaNanSu_ .!.: Yok kız ne çocuğu 2 tane yeter,Allah onlara güzel ömür versin Ne haber nasılsın canım? Genişletmek için tıkla... Bir tane daha düşünmüyor musunuz? :) İyiyim canım, bildigin gibi. Zaman dolduruyoruz, sen nasılsın? Bitti mi işlerin?
_CaNanSu_ .!.: Yok kız ne çocuğu 2 tane yeter,Allah onlara güzel ömür versin Ne haber nasılsın canım? Genişletmek için tıkla... Bir tane daha düşünmüyor musunuz? :) İyiyim canım, bildigin gibi. Zaman dolduruyoruz, sen nasılsın? Bitti mi işlerin?
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.054 azerinnn .!.: Deminden beri tel elimde tarif eklemenin tek kotu yani biri bakmis mi beyenmis mi diye tel elinden dusmuyor Genişletmek için tıkla... Ekledin mi, ben biraz tarif birimsin diye bekliyorum. Sonra girip tek tek beğenmeyeceğim kötü yorum yapacağım, sonuçta rakipler
azerinnn .!.: Deminden beri tel elimde tarif eklemenin tek kotu yani biri bakmis mi beyenmis mi diye tel elinden dusmuyor Genişletmek için tıkla... Ekledin mi, ben biraz tarif birimsin diye bekliyorum. Sonra girip tek tek beğenmeyeceğim kötü yorum yapacağım, sonuçta rakipler
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.055 -cantanem- .!.: Bir tane daha düşünmüyor musunuz? :) İyiyim canım, bildigin gibi. Zaman dolduruyoruz, sen nasılsın? Bitti mi işlerin? Genişletmek için tıkla... Bitti canım çok şükür Ama bende bittim Oğluşun ve bebişin nasıl? Tarifin ne zaman geliyor?
-cantanem- .!.: Bir tane daha düşünmüyor musunuz? :) İyiyim canım, bildigin gibi. Zaman dolduruyoruz, sen nasılsın? Bitti mi işlerin? Genişletmek için tıkla... Bitti canım çok şükür Ama bende bittim Oğluşun ve bebişin nasıl? Tarifin ne zaman geliyor?
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.197 437.824 898 35 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.056 Lunya .!.: Ekledin mi, ben biraz tarif birimsin diye bekliyorum. Sonra girip tek tek beğenmeyeceğim kötü yorum yapacağım, sonuçta rakipler Genişletmek için tıkla... O yüzden mi erkenden paylastın tarifini
Lunya .!.: Ekledin mi, ben biraz tarif birimsin diye bekliyorum. Sonra girip tek tek beğenmeyeceğim kötü yorum yapacağım, sonuçta rakipler Genişletmek için tıkla... O yüzden mi erkenden paylastın tarifini
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.073 151.585 898 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.057 _CaNanSu_ .!.: Bitti canım çok şükür Ama bende bittim Oğluşun ve bebişin nasıl? Tarifin ne zaman geliyor? Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım, oglum iyi. Bugun avm ye gittik. Biraz oynadı, hopladı. Bebiş de iyi çok şükür Eksiklerimi tamamlamam gerekiyor. Sen katılacak mısın?
_CaNanSu_ .!.: Bitti canım çok şükür Ama bende bittim Oğluşun ve bebişin nasıl? Tarifin ne zaman geliyor? Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım, oglum iyi. Bugun avm ye gittik. Biraz oynadı, hopladı. Bebiş de iyi çok şükür Eksiklerimi tamamlamam gerekiyor. Sen katılacak mısın?
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.058 Zipzip- .!.: O yüzden mi erkenden paylastın tarifini Genişletmek için tıkla... Şşş ifşa etme taktiğimi
Zipzip- .!.: O yüzden mi erkenden paylastın tarifini Genişletmek için tıkla... Şşş ifşa etme taktiğimi
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.916 607.563 1.098 43 Malatya 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.059 Lunya .!.: Kızlar 73 kilo olmuşum ben nerdeyse 70 olmamışımdır diyordum, en son 67 'di bugün yarın 75 de olur Genişletmek için tıkla... İpin ucundan tutman lazım
Lunya .!.: Kızlar 73 kilo olmuşum ben nerdeyse 70 olmamışımdır diyordum, en son 67 'di bugün yarın 75 de olur Genişletmek için tıkla... İpin ucundan tutman lazım
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.197 437.824 898 35 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.060 Lunya .!.: Şşş ifşa etme taktiğimi Genişletmek için tıkla... Bilseydim demezdim