- 22 Temmuz 2017
- 44.581
- 132.208
- 598
Ben neden kendi üstume alindim yazdiklarinizi
Şeyma Subaşı gıybeti yapıyorduk aslinda
Bende diyorum, bu FilizCan ne anlatıyorİçinden nasıl dilediysen artk direk üstüne alındın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben neden kendi üstume alindim yazdiklarinizi
Şeyma Subaşı gıybeti yapıyorduk aslinda
Bende diyorum, bu FilizCan ne anlatıyorİçinden nasıl dilediysen artk direk üstüne alındın
Amannnn bir koca dahamıİçinden nasıl dilediysen artk direk üstüne alındın
Bosver sen beni sacmaliyo filiz isteBende diyorum, bu FilizCan ne anlatıyor
Nalet duymasın, hem bırak takımı,bizimle ilgilenHadiyaaaa ama acunu yazmam üstüne denk gelmis
Ayy bir takima yaz bir buraya arada kocada buldum yani
KorktumArka sokaklarda neler oluyor
Onlar koca değilAmannnn bir koca dahamı
Yazan Filizse sen kimsin,sen Filizsen diğeri kimBosver sen beni sacmaliyo filiz iste
Başım döndüYazan Filizse sen kimsin,sen Filizsen diğeri kim
✈Onlar koca değil
Yürüyen bankamatik
E normal amaBaşım döndü
Hehh haklisin balonZenginin malı züğürdün çenesini yorarmış diye boşa dememişler işte
O anı yaşıyoruz
Ben de çok sevmem. Tarifte beyaz peynir ile karışık kullandım. Bizim gibi sevmeyen çoktur. Lor peynirli böreği kim ne etsinBen lor sevmem
Ama oylama yapanların çoğu içeriğe bakmıyor. Görsel
Kalıptan çıkmış hali parlak durmuyor, sanki saunaya girmiş ve buruşmuş gibiBen de çok sevmem. Tarifte beyaz peynir ile karışık kullandım. Bizim gibi sevmeyen çoktur. Lor peynirli böreği kim ne etsin
Görselim çok mu kötü ki, bana kötü gelmedi. Kendimin olduğundan ellam. Başkasının olsa belki beğenmedim sunumu
Bu kategoride de aynısını ama ya kıymalı ya ıspanaklı yapacaktım. Nasıl içime oturduysa artık Yapmış olduğum tarif diye vazgeçtim. Aslında öyle olmuyor, çıtır oluyor üstü, kalıpta mı beklettim sıcağıyla o zaman acabaKalıptan çıkmış hali parlak durmuyor, sanki saunaya girmiş ve buruşmuş gibi
Kimin aretii buuÖyle olmuş aretim
İyi Pazarlar canımİyi pazarlar hanımlar