- 24 Eylül 2018
- 98.569
- 295.051
- 698
Bas bas paraları hemsoma derizEnişteyi tanısak diecem enişteeeeee bas parayı al ganimetleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bas bas paraları hemsoma derizEnişteyi tanısak diecem enişteeeeee bas parayı al ganimetleri
Benm kuzen var (erkek) neyse işte karısı ne derse o oluyor..Bas bas paraları hemsoma deriz
Kadın yaşıyor bu hayatıŞeyma Subaşı yine ayrılmış,Acun tam nafakadan kurtuluyordu
Keske o kuzen gibiler bize de denk gelseydi Ağla ağla açılıyoruz,millet denizde yüzerken açılıyorBenm kuzen var (erkek) neyse işte karısı ne derse o oluyor..
Ne zaman karısı bişeye sinirlense yada üzülse hemen para veriyor
Şimdi aştılar kendilerini artk ne zaman trip atsa tatile gidiyorlar
Biz bişeye üzülsek ağladığımızla kalırız anca
Başka bir av belirledi herhalde,yoksa bunu birakmazdiKadın yaşıyor bu hayatı
Her zenginden bir bebe yapsa olduda bitti maşallah
Özel uçak neyine yetmediBaşka bir av belirledi herhalde,yoksa bunu birakmazdi
Ondan her şey beklenir ,kadin yeşillik seviyor,Dolar yeşiliÖzel uçak neyine yetmedi
Jetli birini buldu herhalt
Başka bir av belirledi herhalde,yoksa bunu birakmazdi
Acun gibi buldum bitaneÖzel uçak neyine yetmedi
Jetli birini buldu herhalt
Fellüzüm keşke bulsan vallahi cok sevinirizAcun gibi buldum bitane
Acun bostaysa sana yapalımAcun gibi buldum bitane
Ahahhahahaha benzetmeye bakZaten bu oğlan da cidden Cennet Mahallesi Aliş,parası olmasa selam vermezdi
Acun gibi buldum bitane
Şeyma Subaşı gıybeti yapıyorduk aslindaBen neden kendi üstume alindim yazdiklarinizi
İçinden nasıl dilediysen artk direk üstüne alındınBen neden kendi üstume alindim yazdiklarinizi
Ahahhahahaha benzetmeye bak
Öleceeemmmmm
Arka sokaklarda neler oluyor
Hadiyaaaa ama acunu yazmam üstüne denk gelmisŞeyma Subaşı gıybeti yapıyorduk aslinda