- 24 Eylül 2018
- 98.602
- 295.118
- 698
Sana güveniyorum aşkomTamam aşkom o iş bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana güveniyorum aşkomTamam aşkom o iş bende
Tabi.kiKurbana sokcan bizi demi danaya gircez ortak
Çoğunluk ne derseAman kabul etmezler
Ondan sonraki ay yaparız o zaman kekiTabi.ki
Sarma olmaz zaten onu unutsun herkes neler yarisiyo saramalar nekadar sacmaOndan sarma olmaz
Filiz'im dünya mutfağı ne güzel olurdu
Kızdırmayın hemsomuSarma olmaz zaten onu unutsun herkes neler yarisiyo saramalar nekadar sacma
KuzumCennam
Ama simdi sacma degilmi kk giriyo oy vermeye sarma neyegore vercek incemi diye eee herkes ince sardigini düsün neye vercek sunuma pehhhhKızdırmayın hemsomu
IsteSarma yemekleri diye kategori mi olur? Çok pişmiş sarma,az pişmiş sarma,yoğurtlu sarma
Hayırlı geceler nasılsın canım cennam
Tamam olurOndan sonraki ay yaparız o zaman keki
Aynen aşkomTadına baksan olurBak bizim burada 2 gündür festival var.Kiraz yaprağı sarması yarışması vardı.Tadına bakıp oy verilir ama resimden olmazSarma yemekleri diye kategori mi olur? Çok pişmiş sarma,az pişmiş sarma,yoğurtlu sarma
AynenAma simdi sacma degilmi kk giriyo oy vermeye sarma neyegore vercek incemi diye eee herkes ince sardigini düsün neye vercek sunuma pehhhh
Ama herkes birbirini bekler bizde burada çatlarızSarma diye kategori olmaz zaten ya , muhabbet olsun işte ama cheesecake sıcak geldi bana, bir kere de biz cheesecake yapalım ya
Ben buldum kategoriyiSarma olmaz zaten onu unutsun herkes neler yarisiyo saramalar nekadar sacma
belli olmaz canım ya, bir an önce yapayım, oylamada ilklerde olsun diyenler de olabilirAma herkes birbirini bekler bizde burada çatlarız
Ay hemsom ya,bir peeh de bendenAma simdi sacma degilmi kk giriyo oy vermeye sarma neyegore vercek incemi diye eee herkes ince sardigini düsün neye vercek sunuma pehhhh