- 24 Eylül 2018
- 99.337
- 296.523
- 698
Sana güveniyorum aşkomTamam aşkom o iş bende![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana güveniyorum aşkomTamam aşkom o iş bende![]()
Tabi.kiKurbana sokcan bizi demidanaya gircez ortak
![]()
Çoğunluk ne derseAman kabul etmezler![]()
Ondan sonraki ay yaparız o zaman kekiTabi.ki![]()
Sarma olmaz zaten onu unutsun herkes neler yarisiyo saramalar nekadar sacmaOndan sarma olmaz
Filiz'im dünya mutfağı ne güzel olurdu![]()
Kızdırmayın hemsomuSarma olmaz zaten onu unutsun herkes neler yarisiyo saramalar nekadar sacma![]()
Ama simdi sacma degilmi kk giriyo oy vermeye sarma neyegore vercek incemi diye eee herkes ince sardigini düsün neye vercek sunuma pehhhhKızdırmayın hemsomu![]()
IsteSarma yemekleri diye kategori mi olur? Çok pişmiş sarma,az pişmiş sarma,yoğurtlu sarma![]()
Tamam olurOndan sonraki ay yaparız o zaman keki![]()
Aynen aşkomSarma yemekleri diye kategori mi olur? Çok pişmiş sarma,az pişmiş sarma,yoğurtlu sarma![]()
AynenAma simdi sacma degilmi kk giriyo oy vermeye sarma neyegore vercek incemi diye eee herkes ince sardigini düsün neye vercek sunuma pehhhh![]()
Ama herkes birbirini bekler bizde burada çatlarızSarma diye kategori olmaz zaten ya , muhabbet olsun işteama cheesecake sıcak geldi bana, bir kere de biz cheesecake yapalım ya
![]()
Ben buldum kategoriyiSarma olmaz zaten onu unutsun herkes neler yarisiyo saramalar nekadar sacma![]()
Ama herkes birbirini bekler bizde burada çatlarız![]()
Ay hemsom ya,bir peeh de bendenAma simdi sacma degilmi kk giriyo oy vermeye sarma neyegore vercek incemi diye eee herkes ince sardigini düsün neye vercek sunuma pehhhh![]()