- 24 Eylül 2018
- 98.658
- 295.210
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım sadece sunum ve başlığa oy veriliyorİçeriğe bakılmıyor derken yapım aşamasınfalan mı okunmuyor nevos anlayamadım
KuzumKuzucumm
Bence olur ama sen bize sormasinki nevoOlur mu
Emin misinGeçen ay poğaça ,börek muhabbeti yapılmadı mı buradaBence olur ama sen bize sormasinki nevo
Ama bu hep boyle ki insanlar görsele onem veriyor sen bile yenı katılan yarısmacılara gorsele dikkat edın sunum iyi olsun falan dıyosun mesela onun gibi dusunebılırızEvet canım sadece sunum ve başlığa oy veriliyor
Sarma da farklı abla ya herkes kendi yorumunu katar işteO oylanmazPasta neyse farklılık olur sarma hep aynı işte
Tamam işte normal kategoride olabilir.Ama sarma yaptık nasıl ayırt edilecek.İçeriğe bakacak ki ben nasıl yapmışımBakmayınca lezzetini,özeni nasıl görecekAma bu hep boyle ki insanlar görsele onem veriyor sen bile yenı katılan yarısmacılara gorsele dikkat edın sunum iyi olsun falan dıyosun mesela onun gibi dusunebılırız
Yapildi canim ama yapicakmisin anlamiyorum ki beynim yandi 34bindeyim yoruldumEmin misinGeçen ay poğaça ,börek muhabbeti yapılmadı mı burada
Bunu unutSarma da farklı abla ya herkes kendi yorumunu katar işte
Yeter yürüme artıkYapildi canim ama yapicakmisin anlamiyorum ki beynim yandi 34bindeyim yoruldum
Hee aynen o tarz seylerde oyle ben genelde dedin sandım ablaTamam işte normal kategoride olabilir.Ama sarma yaptık nasıl ayırt edilecek.İçeriğe bakacak ki ben nasıl yapmışımBakmayınca lezzetini,özeni nasıl görecek
Cheesecakein çok farklı türleri var aslında, en az 20 çeşit çıkar, olabilir aslındaYa keşke oy verirken içeriğe baksalar o zaman yapardık öyle şeyler
Aslında herkes aynı tarifi yapsa ne olur acabaMesela chesecake
En kalem ,en ince sarilanaTamam işte normal kategoride olabilir.Ama sarma yaptık nasıl ayırt edilecek.İçeriğe bakacak ki ben nasıl yapmışımBakmayınca lezzetini,özeni nasıl görecek
Kek varsa sende beni unut nevoooBunu unut
Genelde sunum zatenAm keşke bakılsaHee aynen o tarz seylerde oyle ben genelde dedin sandım abla
1 ay bekleriz Cheesecake gelecek diyeYa keşke oy verirken içeriğe baksalar o zaman yapardık öyle şeyler
Aslında herkes aynı tarifi yapsa ne olur acabaMesela chesecake
Onu herkes yaparEn kalem ,en ince sarilana