- 24 Eylül 2018
- 99.337
- 296.523
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım sadece sunum ve başlığa oy veriliyorİçeriğe bakılmıyor derken yapım aşamasınfalan mı okunmuyor nevos anlayamadım
Bence olur ama sen bize sormasinki nevoOlur mu![]()
Emin misinBence olur ama sen bize sormasinki nevo![]()
Ama bu hep boyle ki insanlar görsele onem veriyor sen bile yenı katılan yarısmacılara gorsele dikkat edın sunum iyi olsun falan dıyosun mesela onun gibi dusunebılırızEvet canım sadece sunum ve başlığa oy veriliyor![]()
Sarma da farklı abla ya herkes kendi yorumunu katar işteO oylanmazPasta neyse farklılık olur sarma hep aynı işte
![]()
Tamam işte normal kategoride olabilir.Ama sarma yaptık nasıl ayırt edilecek.İçeriğe bakacak ki ben nasıl yapmışımAma bu hep boyle ki insanlar görsele onem veriyor sen bile yenı katılan yarısmacılara gorsele dikkat edın sunum iyi olsun falan dıyosun mesela onun gibi dusunebılırız![]()
Yapildi canim ama yapicakmisin anlamiyorum ki beynim yandi 34bindeyim yoruldumEmin misinGeçen ay poğaça ,börek muhabbeti yapılmadı mı burada
![]()
Bunu unutSarma da farklı abla ya herkes kendi yorumunu katar işte![]()
Yeter yürüme artıkYapildi canim ama yapicakmisin anlamiyorum ki beynim yandi 34bindeyim yoruldum![]()
Hee aynen o tarz seylerde oyle ben genelde dedin sandım ablaTamam işte normal kategoride olabilir.Ama sarma yaptık nasıl ayırt edilecek.İçeriğe bakacak ki ben nasıl yapmışımBakmayınca lezzetini,özeni nasıl görecek
![]()
Cheesecakein çok farklı türleri var aslında, en az 20 çeşit çıkar, olabilir aslındaYa keşke oy verirken içeriğe baksalar o zaman yapardık öyle şeyler
Aslında herkes aynı tarifi yapsa ne olur acabaMesela chesecake
![]()
En kalem ,en ince sarilanaTamam işte normal kategoride olabilir.Ama sarma yaptık nasıl ayırt edilecek.İçeriğe bakacak ki ben nasıl yapmışımBakmayınca lezzetini,özeni nasıl görecek
![]()
Kek varsa sende beni unut nevoooBunu unut![]()
Genelde sunum zatenHee aynen o tarz seylerde oyle ben genelde dedin sandım abla![]()
1 ay bekleriz Cheesecake gelecek diyeYa keşke oy verirken içeriğe baksalar o zaman yapardık öyle şeyler
Aslında herkes aynı tarifi yapsa ne olur acabaMesela chesecake
![]()
Onu herkes yaparEn kalem ,en ince sarilana![]()