Aynen aşkom ya1 ay bekleriz Cheesecake gelecek diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen aşkom ya1 ay bekleriz Cheesecake gelecek diye
Binlerce ...... ...?Serdar ortacın bir şarkısı varda neyseeee
Ennnn ince,ennn kalem aşkoOnu herkes yapar
Kk bu icerige bakmaz canim bilindik guzelse ona cekici geliyosa ona oy veriyo gorduk bunu burdaGenelde sunum zatenAm keşke bakılsa
Tabi profile yaptın taştı bize sıra gelince yokYap keki akrabalara gönderKek varsa sende beni unut nevooo
Sen iyisi mi güzel bir kategori bul,aç ,missAynen aşkom ya
Ben Mardin usulü saracağımEnnnn ince,ennn kalem aşko
Hayatım boyunca hiç yapmadımYa keşke oy verirken içeriğe baksalar o zaman yapardık öyle şeyler
Aslında herkes aynı tarifi yapsa ne olur acabaMesela chesecake
Tamam aşkom o iş bendeSen iyisi mi güzel bir kategori bul,aç ,miss
Benim kızlar yapacaklar inşaallahBen çok sevmiyorum yaHayatım boyunca hiç yapmadım
Ama güzel yerim
Yaparsam yerim zaten dün kek aşerdim, kokusu burnuma geldi bu ay yapmayalım diğer ay olsun kek, pasta ne istiyosanTabi profile yaptın taştı bize sıra gelince yokYap keki akrabalara gönder
Hele hele Antepli eşliğinde olsun benceBen Mardin usulü saracağım
Ondan sarma olmazKk bu icerige bakmaz canim bilindik guzelse ona cekici geliyosa ona oy veriyo gorduk bunu burda
Tamam aşkom o iş bende
Aynen bak muska şeklinde saran olur, topak yapan olur, kalem yapan olur olur da olur herkesin yorumu farklıBen Mardin usulü saracağım
Diğer ay olmazYaparsam yerim zaten dün kek aşerdim, kokusu burnuma geldi bu ay yapmayalım diğer ay olsun kek, pasta ne istiyosan
Dünya güzelleri mutfağıOndan sarma olmaz
Filiz'im dünya mutfağı ne güzel olurdu
Tamam aşkom o iş bendeHele hele Antepli eşliğinde olsun bence
Aman kabul etmezlerDünya güzelleri mutfağı
Kurbana sokcan bizi demi danaya gircez ortakDiğer ay olmaz