İyi yapmışsınız, orası çok güzelMeşelik’e gittik bugün, hava çok bunaltıcı idi ama biz hissetmedik. Yağmur yağdı, biz onu bile hissetmedik
Eve gelince farkettik ki, biz saunada yaşıyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmışsınız, orası çok güzelMeşelik’e gittik bugün, hava çok bunaltıcı idi ama biz hissetmedik. Yağmur yağdı, biz onu bile hissetmedik
Eve gelince farkettik ki, biz saunada yaşıyoruz![]()
Ooo iyiyim şampicim sen nasılsınnn kendini nasıl hissediyorsunİyi akşamlar canım, nasılsın![]()
Naber yasocumİyi akşamlar parim![]()
Göl kenarına gitmeyi gözümüz kesmedi, orası aklıma geldi ve gittik. İyiki de oraya gitmişiz, bugün burası çekilmezmişİyi yapmışsınız, orası çok güzelhakkaten öyle ya, nem yüzde 65 , boğuyor insanı
![]()
Ee sen nerdesin ki ipuclarını verdi nevoş
Kaçırdı değil miEe sen nerdesin ki ipuclarını verdi nevoş![]()
Ben de iyiyim, oricimOoo iyiyim şampicim sen nasılsınnn kendini nasıl hissediyorsun![]()
En baştan başlaması lazım, hep ipucu verdin çünküKaçırdı değil miGeçmişi okusun
![]()
Bütün sayfalara yetişemiyom pariko neymiş kulağıma söyle bakimEe sen nerdesin ki ipuclarını verdi nevoş![]()
Noluyo burdaEn baştan başlaması lazım, hep ipucu verdin çünkü![]()
Aynen tekrar başa saramamEn baştan başlaması lazım, hep ipucu verdin çünkü![]()
Neyse ben ayın 1'ini bekler edebimle öğrenirim vazgeçtimKaçırdı değil miGeçmişi okusun
![]()
Olmaz takip edip bulman lazımBütün sayfalara yetişemiyom pariko neymiş kulağıma söyle bakim![]()
İpuçlarını kaçırmışNoluyo burda
Zaten belli değil karar vermedimNeyse ben ayın 1'ini bekler edebimle öğrenirim vazgeçtim![]()
Ama olacaklar hakkında bir sürü seçenek sundumİpuçlarını kaçırmış![]()
Heh iyi o zaman abla kararını verirsin 1'inde öğrenirizZaten belli değil karar vermedim![]()
Aman sanki kategori belliymisteİpuçlarını kaçırmış![]()