- 8 Nisan 2017
- 56.738
- 296.367
Ya şu yabanci dizilere yada filmelere tutunamayan tek benim sanırım benim adam bir gecede 3-4 film izlediği olur yatar uyurumc benKalmaz ya, rahat ol sen
La casa de papel seyrediyorum bende. 3.sezondayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya şu yabanci dizilere yada filmelere tutunamayan tek benim sanırım benim adam bir gecede 3-4 film izlediği olur yatar uyurumc benKalmaz ya, rahat ol sen
İnşaallahKalmaz ya, rahat ol sen
Sütlüde yeni yaptıkMeze olur muÇorba olmaz onla minnak
Alay ederler
Benimki de şekerlik di bak ama ne güzel gozukmustiÇorba olmaz onla minnak
Alay ederler
Nasıl kase yasiÇorba olmaz onla minnak
Alay ederler
Hayırlı gecelerHayırlı geceler
Çok sürükleyici bir film bence. Her bölümü ayrı heyecanlıYa şu yabanci dizilere yada filmelere tutunamayan tek benim sanırım benim adam bir gecede 3-4 film izlediği olur yatar uyurumc ben
Evetİnşaallah
Netflix mi
O yüzden 1 sene bekleyecek dedim ya elticimSütlüde yeni yaptıkMeze olur mu
Meze mi araştırayımSütlüde yeni yaptıkMeze olur mu
Temmuzda olmazMeze mi araştırayım
Netflix yok olsa izlerdimÇok sürükleyici bir film bence. Her bölümü ayrı heyecanlı
Evet
Temmuzda doğum günüm var ,sütlü tatlı olsun cizkek yapayımTemmuzda olmaz
Zeytinyağlı koysan fasulyeleri aşağı doğru sarkitirsin yada borulceyiO yüzden 1 sene bekleyecek dedim ya elticim
Zeytinyağlı koysan fasulyeleri aşağı doğru sarkitirsin yada borulceyiO yüzden 1 sene bekleyecek dedim ya elticim
Ama seninki flamingo bacaklı değildiOlmaz da olsun
Benimki de şekerlik di bak ama ne güzel gozukmusti
Paylaştım yaNasıl kase yasi
Sence fasulyeyi kapabilir miyimZeytinyağlı koysan fasulyeleri aşağı doğru sarkitirsin yada borulceyi
Onu sütlü tatlılarda vermiyorum.1 yıl sütlü tatlı yokTemmuzda doğum günüm var ,sütlü tatlı olsun cizkek yapayım