- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Muhabbet icinmi açıldıMaster Chef yarışması ile ilgili muhabbet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhabbet icinmi açıldıMaster Chef yarışması ile ilgili muhabbet
Yok yaw muhabbet değil o nevoş bişey varMaster Chef yarışması ile ilgili muhabbet
Diziler bitti, kritik yapılacak konu lazımMaster Chef yarışması ile ilgili muhabbet
Onun için açmışMuhabbet icinmi açıldı
SanmiyorumMuhabbet icinmi açıldı
Oluruz elticimDiziler bitti, kritik yapılacak konu lazım
Şimdi Masterchef yorumcusu mu olacağız elticim?
Hiç ekşınlı değilOnun için açmış
Bana öyle dediYok yaw muhabbet değil o nevoş bişey var
Onun için açmış
Sanmiyorum
Başlıkta “Türkiye” ibaresi bulunmasa, sizin gibi “ayrı bir kategori düzenleyeceğiz herhalde” diye düşünürdüm.Muhabbet icinmi açıldı
Bana öyle dedi
Ama popüler konu başlığı var ,hani yarışmalar gibiBaşlıkta “Türkiye” ibaresi bulunmasa, sizin gibi “ayrı bir kategori düzenleyeceğiz herhalde” diye düşünürdüm.
Ama başlıktan muhabbet ve kritik konusu olduğu belli
AynenBaşlıkta “Türkiye” ibaresi bulunmasa, sizin gibi “ayrı bir kategori düzenleyeceğiz herhalde” diye düşünürdüm.
O forumun tüm bölümlerinde varBizim bölüm en popüler zatenAma popüler konu başlığı var ,hani yarışmalar gibi
TamamBaşlıkta “Türkiye” ibaresi bulunmasa, sizin gibi “ayrı bir kategori düzenleyeceğiz herhalde” diye düşünürdüm.
Program dikkatimizi çeker ve izlersek neden olmasınOluruz elticim
Bekleyelim bakalım nevoşO forumun tüm bölümlerinde varBizim bölüm en popüler zaten
Yarışma popüler, bizim bölüm popülerAma popüler konu başlığı var ,hani yarışmalar gibi
Ben denk gelirsem izliyorum ama eşim pek ilgili olmayınca sürekli izleyemiyorumProgram dikkatimizi çeker ve izlersek neden olmasın
2 akşam izledim sanırım, denk gelince izliyorum bendeBen denk gelirsem izliyorum ama eşim pek ilgili olmayınca sürekli izleyemiyorum