Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşk,şiddet, hiddetSelamlar yarın büyük gün, bol kapışmacalı, bol sürprizli,bol heyecanlı bir gün bizi bekliyor
Nevoş Nevreste fragmanı yayınladı, biletler yarın 11de satışa çıkar, sonra da oynat bakalım
Ne şehittir ne gazi olduk sana niyazi hemsoYarin aşı günü değil mi? ASSOSyal hemsom
Tamam aşkom,sağol.@HanimKelesimiGetir ablam bugün gelemiyecekmişBanyo için usta gelecekmişBilginiz olsun
Aa şahane, sifa olsun hemsom Korkacak bir şey yokmuş değil mi?Ne şehittir ne gazi olduk sana niyazi hemso
Evet yarim saat oldu olalı, yıkılmadım ayaktayım hemso
Ins hemşom, bol bol antikor olsun şuan hiçbirşey yok, hiç acımadı kiii şuan birşey hissetmiyorumAa şahane, sifa olsun hemsom Korkacak bir şey yokmuş değil mi?
Öyle deseydin keşke Sinovac mi oldun ? Amin inşallah ❤Ins hemşom, bol bol antikor olsun şuan hiçbirşey yok, hiç acımadı kiii şuan birşey hissetmiyorum
Hayırlı olsun, şifa olsunNe şehittir ne gazi olduk sana niyazi hemso
Evet yarim saat oldu olalı, yıkılmadım ayaktayım hemso
Ev esiyoda markete gittim geldimEsiyor mu ? E Elif_Eylul
Benim de çıkmam lazım,insallah bayilmam,fena sıcakEv esiyoda markete gittim geldim
Yok ya sabah ya aksam gitcez bidahaBenim de çıkmam lazım,insallah bayilmam,fena sıcak
Bence de canım ,mecbur olmasam camdan bakmam,o kadar boğucuYok ya sabah ya aksam gitcez bidaha
Seni ışınlayalım kış ayinaBence de canım ,mecbur olmasam camdan bakmam,o kadar boğucu
Ne aldın taze fasulye var mıBen simdik malzeme aldim marketten ama neyapicaz Nevreste
Deget fasulyeymisNe aldın taze fasulye var mı
Çok yakışık çay saatineDeget fasulyeymis
Gerci oda var evde
Bu sicakta beyincigimle oynama nolur ona gore malzeme aldimÇok yakışık çay saatine