- 12 Mart 2019
- 14.809
- 34.203
- 598
Bu sabahki ruh halim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sabahki ruh halim
Heeee aynen bugun herkes ayni galibaBu sabahki ruh halim
Ben aslında mutlu uyanmadım kafamı meşkul etmek için işteHeeee aynen bugun herkes ayni galiba
Noldu canim kötü bisey yoktur umarimBen aslında mutlu uyanmadım kafamı meşkul etmek için işte
Yok yook önemli bişey değil cok şükür. Bi rüya gördüm onun etkisinde kaldm ondan mutsuzluğumNoldu canim kötü bisey yoktur umarim
Rabbim feraha çıkarsın sol tarafina anlat 3kere tükür eger kötu ruyaysa derler kimseye anlatma bosverYok yook önemli bişey değil cok şükür. Bi rüya gördüm onun etkisinde kaldm ondan mutsuzluğum
Yok canım öyle bi rüya değildi.. 6 7 yıldır görüşmedğim bi kız arkadasımı gördüm cok özlemişim onu anladım sımsıkı sarıldık okadar gercektikiRabbim feraha çıkarsın sol tarafina anlat 3kere tükür eger kötu ruyaysa derler kimseye anlatma bosver
Heee iyi ozaman insallah görüsursunuz ne diyimYok canım öyle bi rüya değildi.. 6 7 yıldır görüşmedğim bi kız arkadasımı gördüm cok özlemişim onu anladım sımsıkı sarıldık okadar gercektiki
Zor da inşallah bellimi olurHeee iyi ozaman insallah görüsursunuz ne diyim
Ne olmuşNevreste yemek topigi siyırdı hayirlı olsun
Herkes yedi kafayi içmisler geceden kalma hepsiNe olmuş
Bende içmiştim hala ayılamadımHerkes yedi kafayi içmisler geceden kalma hepsi
Belli sabah gördüm bidaha yok oldun kesin 1gözlr baktinBende içmiştim hala ayılamadım
Yoooo gayet gözüm açıktıBelli sabah gördüm bidaha yok oldun kesin 1gözlr baktin
Heee sıyırdı oda manyakOriana da bir süreliğine gitmişAma geri dönecek
Neden yazmadinYoooo gayet gözüm açıktı
Ama işleri varmışGeri döndükten sonra sıkıntı yokHeee sıyırdı oda manyak
Aman sabah sabah muhabbet zorNeden yazmadin
Heee isleri var heheee aynenAma işleri varmışGeri döndükten sonra sıkıntı yok