Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Onun ilk once kendinle sorunu var canim
Aman değmez ya zaten herkesin özel reel hayatında sorunları var bide burdakilerle uğraşmayın sadece sizin için özel bir kaç kişi varsa onlar sizin için değerli olsun zaten insanlar belli eder kendilerini yanınızda olanlar yada olmayanlar boşverin üzmeyin kendinizi

alsem kk büyütülecek kafaya takılacak bir yer değil neticede sosyal medya yani ...normal hayatta oldguu gibi burda da bin bir türlü insan var ...hiç kimse için kendini üzmeye yapratmaya değmez inan senden değerlisi yok bu dünyada

Herkes yaptığıni yaşar elbet !!!

alsem
3 yılı geçti bu sitedeyim ne insanlar geldi geçti ben tartışacak olsam o kadar yüzsüz insanlar vardi ki topiklerde beni bozmaya, laf sokmaya çalışanlar falan ...

Allah'a havale ettim yeri geldi kimisi özelden özür diledi zamanla yeri geldi kimisi de paylaşım yapıp atıp durdu inan öyle insanları kafaya taktigina değmezler

Böyleleri zaten karşısına çıkıp hayırdır dediğinde susar yürekleri yoktur çünkü !

Anca arkadan sallar

Zaten onun için gitmemissin onu söyle yeter daha fazla yorum yapma bence kalıcı olarak gitmeni istemem

alsem gününden ömründen calarsin kendini uzerek

Ben de çok üzüldüm zamanında ama baktım ki gercketen dostum diyebilecegin yakın hissettiğin insan varsa ona uzul kafaya tak

Ama gerisini salla gitsin ...

Bu kadar çok seveni var

Yav iyi de bu kim ki ben buna laf söylemedim diye üyelik iptali yapayım? Kaldı ki muhatap almadım, göz ardı ettim ben onu. Geldi yüzsüz gibi benim profilime yorum yaptı. Yine insanca yazma bana dedim Ama durmuyor. Durmak bilmiyor. Israrla kavga etmek istiyor. Ben de bi yere kadar durabilirim.

Tamam banli iste bosver sende gel artik yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…