- 22 Temmuz 2017
- 44.550
- 132.124
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karpuz, peynir
Patlıcan tava,bulgur pilavı
Sorun yok canım ballı gene işte malumYa arkadaşlar pat diye yazdım ama sonradan okudum bir gerginlik varmış
Kusura bakmayın
Aşırı tahrik edici ama haklı kızAyşe çok dolmuş
Ballı lokma mi yineSorun yok canım ballı gene işte malum
Bende dünden taze fasulye pirinç pilavı var yanına cacık yapıcamKızlar ohh işleri bitirdim geldim bi yemek derdim var siz ne yapıcaksın akşama
Hak ediyornBallı lokma ki yine
İşi gücü kendine prim yapmaya çalışmakAşırı tahrik edici ama haklı kız
Afiyet olsun canimBende dünden taze fasulye pirinç pilavı var yanına cacık yapıcam
Biraz sakin olsan ayşom geldik gitmiştin çok üzüldük amaŞimdi profildeyim. Şu kinimi bir kusayım, yazıcam size. Kinimi kusamazsam üyelik iptali yaparım filan Yoksa
Aysecım onda birazcık … olsa sen uyelik ıptali yaptığında yazmazdı bunları. Yüzüne söylerdiŞimdi profildeyim. Şu kinimi bir kusayım, yazıcam size. Kinimi kusamazsam üyelik iptali yaparım filan Yoksa
Sağolasın hepimizeAfiyet olsun canim
3-5 kişi hariç, evetMinnosprenses tatlım burda herkesle mi sorunu var bilmediğim için sordum
Parem kkda çok kişi ile sorunu var anlatırım sana yazıyorum özeldenMinnosprenses tatlım burda herkesle mi sorunu var bilmediğim için sordum
Onun ilk once kendinle sorunu var canimMinnosprenses tatlım burda herkesle mi sorunu var bilmediğim için sordum
Az çok biliyorum bitanem bakınca herkes kızgın ondan sordum tamam yazParem kkda çok kişi ile sorunu var anlatırım sana yazıyorum özelden
Ben söylemedim sinirlenmesin diye başka bir yerden öğrenmişAyşe çok dolmuş