Hazır krem şantiyi nasıl katı kıvamda yapabilirim

prenses tera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
509
2
96
42
Eskişehir
arkadaşlar hazır krem şantileri tarifine göre yapmama rağmen krem şanti cıvık oluyo böle pastahanedeki pastaların içinde yada üstündeki gibi olmuyo neden bilen varmı acaba nasıl koyu bir kıvam elde ederim kerm şantide

tatlim benim bildigim kadariyla mikserle cirparken hep ayni yönde cirpicaksin yön deyistirmeden ve kardesim asci en son o corba karisdirdigimiz cirpiciyla sert ve hizli sekilde karistiriyo ve harika bir kivam elde ediyo bi dene derim ben

ben koyu kıvam elde etmek için 2 paket krem şantiyi 1 su bardağı sütle çırpıyorum...sende öyle yapabilirsin...şutarafagitti

pastanelerde kullanılanlar daha farklı bizim evde kullandığımız gibi değil, krema sertleştiici kullanabilirsin ,soğuk ve az süt ile yapabilirsin...kolaygelsin

hep elimle çırpardım 1 poşete az süt koyardım yinede kıvamlı olmazdı.en son mikserle karıştırdım 1 bardaktan bile fazla süt koydum harika oldu.ve çok çırpmıştım

soguk ve az sutle yaparsan daha katı olur.. içine daha sonra yoğurtta katabılırsın.. ben muhakkak yoğurt eklerım hazırladıktan sonra.......

1 çay bardağı sütle yaparsan ve bir müddet buzlukta yada dolapta bekletirsen istediğin kıvamı bulursun, birde ne kadar çok çırparsan o kadar koyu olur, ama pastanedekiler gibi olmuyor, onların sırrını çözemedim daha.

bi kere pastane kreması almıştım toz karışımlardan.daha çok benzemesini istiyorsanız yağ katın yazıyordu. pastane kremalarını öyle yapan yağ galiba

Süt miktarını azaltırsan kıvamı koyu olur.

1 su bardağı mesela..Bir de krem şantide kullanılacak sütün mutlaka soğuk olması gerekir..

elde çırpmayla asla katı kıvamı elde edemezsin....2 poşet krem şantiyi 1 su bardağı soğuk sütle çırpıyorum...

kizlar krema sertlerstiriciler var dk ort,,,,,,, kenin kabartma tozu gibi kucuk pakerlerde paketi mavi,onunla cok guzel sonuc alabilirsiniz,
ayrica paketlerde satilan kremanin icine uc kasik pudra sekeri dokup cirparsan oda krem santi oluyor,yurdisinda cok kullanilir,cok daha pratik ayni santi gibi oluyor,

canim benim soguk sütle yap ben 2 cay bardagi soguk süte 2 paket dr.otkerin krem santisini kullaniyorum hepde güzel sonuc aliyorum diger markalarida aliyorum bazen onlarda iyi oluyor soguk sütle cirp ve buzdolabinda beklet ekledigin pastan sicak olmasin canm ondan eriyord birde yaptgin ortam sicak olmamaina dikkat et yap dolab koy bsiicik olmaz..kremsanti sertlestrci cok iyi ondan al ben burdan aliyorum harika yapiyor sahnefest burda ismi mavi olan cok iyi bak trde de vardr mutlaka ben cok pasta yaptigim icin hep her yolu denemsimdir bu kesin sonuc canim..

Ben senelerdir yaş pasta yaparım geçenlerde İçimin krem şantisini aldım Allahım cıvık oldu tekrar bir paket koydum oda cıvıttı.En kesin çözümü Dr.outken krem şantilerde yaşıyorum hiç erimiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…