• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Duvak

Kurabiyex

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
2.120
3.033
133
2 ayrı şehirde ve ayrıca fotoğraf çekiminde 3 defa gelinbaşı yaptırmaktansa hazır olan duvaklar mantıklı geldi ama kullanan fikri olan var mı? İnstagramda çok var ama güvenilir mi bilmiyorum. Önerisi olan varsa sevinirim:KK15:

2 ayrı şehirde ve ayrıca fotoğraf çekiminde 3 defa gelinbaşı yaptırmaktansa hazır olan duvaklar mantıklı geldi ama kullanan fikri olan var mı? İnstagramda çok var ama güvenilir mi bilmiyorum. Önerisi olan varsa sevinirim:KK15:

Konu dikkatimi çekti tatlım şapiiyim dedim ben de, ben de ayrı şehirlerde çekim yapmak durumunda kaldım hazır duvağı duymadım hiç ama kendi saçımı makyajımı ben yaptım çekimde, düğünde kuaföre yaptırdım inan benim yaptığım daha içime sindi, ama açığım diye kolay olmuş olabilir kapalıysan yardım alman şart tabi, mutluluklar dilerim:KK37:

Konu dikkatimi çekti tatlım şapiiyim dedim ben de, ben de ayrı şehirlerde çekim yapmak durumunda kaldım hazır duvağı duymadım hiç ama kendi saçımı makyajımı ben yaptım çekimde, düğünde kuaföre yaptırdım inan benim yaptığım daha içime sindi, ama açığım diye kolay olmuş olabilir kapalıysan yardım alman şart tabi, mutluluklar dilerim:KK37:

Evet kapalıyım kendim yapamam ama hazır duvak olursa makyajıda yaptırırsam olur diye düşünüm.
Teşekkür ederim:KK25:

Kullandin mi acaba hazır duvak memmnun kaldin mi

Kullandin mi acaba hazır duvak memmnun kaldin mi
Kullandım maalesef berbat oldu hata bende de var önceden bi yapmaya çalışsana onu falan hiç durmadı çok şükür fotoğraf çekimi o gün olmadı hala baktıkça sinirleniyorum kesinlikle tavsiye etmem belki iyi yapan vardır ama ben ınstagramda çok meşhur bi sayfadan almıştım

Back