Bunlar kesin troll , çoğu akp lı şükür partimiz kaybettiği itibarı geri alacak diyordur kesinKızlar ben size birkaç tweet atiyim siz ona göre karar verin.
Eki Görüntüle 2717595 Eki Görüntüle 2717596
Valla bana da iyi geldi topik sağol kazen yaArkadaşlar yeter artık yorum atmayın emoji koymaktan yoruldum kskfjsjshs
Siz bu ülkenin aydın kadınlarısınız
Ee bi dahaki dönem milletvekili adaylığı onaylandı yaniAkp Milletvekili Mehmet Muş geri dönün diye tweet atmış, doğru galiba haber
Özgür medya ya dil uzatmayın pilizzzzAKP li TV lerde birşey göremedim
Mesele hangi partili oldugumuz degil ki .ulkemizin içindeki ekonomik çöküş asil meseleAk partiliyim ama inşallah haber doğrudur, yapamıyosan bırak yani, paramız yerlerde daha neyin ekonomisi
Halk TV de gösteriyor sadeceAKP li TV lerde birşey göremedim
Özgür medya ya dil uzatmayın pilizzzz
Belki bulursak püskevit yeriz.Haa ama dur askıda ekmek dagitmislardi.Insanimiza da eyilik yaramiyi onu yirik caya banarak ,cayida secimlerde dagittilari ya onlari istiflemistik fakirin ekmeeyle oymamasiinlarHala ekmek yiyen mi var ya. Çok banal
Aynen tamda öyle hepimiz aynı gemideyiz gidende bizden gidiyor batarsak da biz batıyoruzMesele hangi partili oldugumuz degil ki .ulkemizin içindeki ekonomik çöküş asil mesele
Halk TV de gösteriyor sadece
bence de hacklemişler zira imla hatasız bu kadar uzun bir istifa yazısı mümkün değil yazamaz...
Çok konuşuyorsun senBelki bulursak püskevit yeriz.Haa ama dur askıda ekmek dagitmislardi.Insanimiza da eyilik yaramiyi onu yirik caya banarak ,cayida secimlerde dagittilari ya onlari istiflemistik fakirin ekmeeyle oymamasiinlar
makarnalareldengidiyeahhBelki bulursak püskevit yeriz.Haa ama dur askıda ekmek dagitmislardi.Insanimiza da eyilik yaramiyi onu yirik caya banarak ,cayida secimlerde dagittilari ya onlari istiflemistik fakirin ekmeeyle oymamasiinlar
Particilikten bu duurmda zaten bu ülke. Asla objetktif bakamadikAynen tamda öyle hepimiz aynı gemideyiz gidende bizden gidiyor batarsak da biz batıyoruz
Yerde 1 euro buldum bu onun sevinci AhshshahhsgdhsÇok konuşuyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?