- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.638
- 698
Beni kocamın arkasında destek olsun o da işleri büyütür çalışkan adamın elbet işleri yürür ama mali destek olmalı bu kadar başarı için ...Erdoğan in damadı olmadan önce taniyormuyduk bayraktariKuzu sana bır şey dıyım mı partıcılık olarak bakmam ülkeye katkısı olarak bakıyorum bu adam savunma sanayısınde çok büyük ataklar yaptı. Adam yurt dışında manşetlerde hangı partı başta olursa olsun bu adam kendı alanında bakanlığa geçse ki zekasına hayranım bu adamın her kesımden sevılıyor zaten adam işini hakkıyla yapar. Şu an o kadar çalışıyor o zaman haydı haydı verır.
Benim sorumun cvp i bu değil ama ..hani elestiriyoruz ya birini onun için yazdım önceki alıntıyı ...sende adamın geleceğini konusmus olmuyor musun yarışa girmez deyince ...onu demek istiyorum yani .Yahu zaten ben şu an için konuştum. Geleceğinden bana ne ? O zaman, o zamanı elestiririz ama şu anlık adam işinin ehli, işini yapıyor
Yani yoksa ne doktorlar ne mühendisler istemiştir onuMinik Duduklu Tencere bayraktarın özgeçmişe baktım şimdi. Sanırım başarılı diye kızını vermiş Tayyip Adamın CVsi iyi
Yok adam gerçekten başarılıymış. o cv bende olsa Türkiye'de durmam açık netYani yoksa ne doktorlar ne mühendisler istemiştir onu
Okurken bu geldi aklımaYok adam gerçekten başarılıymış. o cv bende olsa Türkiye'de durmam açık net
Yok le adam öncedende ıyıydı kızını bılerek vermış eskı sıyası güç evlilikleri olurdu ya hanı adghkkBeni kocamın arkasında destek olsun o da işleri büyütür çalışkan adamın elbet işleri yürür ama mali destek olmalı bu kadar başarı için ...Erdoğan in damadı olmadan önce taniyormuyduk bayraktari
Benim sorumun cvp i bu değil ama ..hani elestiriyoruz ya birini onun için yazdım önceki alıntıyı ...sende adamın geleceğini konusmus olmuyor musun yarışa girmez deyince ...onu demek istiyorum yani .
Bekar olaydı bu ben olurdum kendısıne adghkkOkurken bu geldi aklıma
İşte reis adamı gözüne kestirip kızını vermiş. Valla akıllı adamYok le adam öncedende ıyıydı kızını bılerek vermış eskı sıyası güç evlilikleri olurdu ya hanı adghkk
Reis akıllı kıme verceğini iyi bılıyor. Acaba dırek görücü usulü mü olduİşte reis adamı gözüne kestirip kızını vermiş. Valla akıllı adam
calci pro olmuşsun :)İşte reis adamı gözüne kestirip kızını vermiş. Valla akıllı adam
Yuh ne ara pro oldun...apppplaaaa beni de al oralaraİşte reis adamı gözüne kestirip kızını vermiş. Valla akıllı adam
BıyıklıYuh ne ara pro oldun...apppplaaaa beni de al oralara
Ya artık bırakalım damat olayını da yeni bakan nasıl bilen var mı?
Biden'in üniversiteden mezunmusBıyıklı
oooo altın döviz almalıyım hemenBiden'in üniversiteden mezunmus
Sen prolugu almışsın it otekileri elinin tersi ilenoooo altın döviz almalıyım hemen
eşim evlenirken almıştı ama sevmedim takmıyorum yepyeni duruyorr evde kızıma bıraktımSenin hala tuğralı kolyen yok mubu düşüşte almalısın
ben de severim ama çeyrekten başka takılarını görmedimmBen de severim görümcelerimi ama böyle bi hediye falan almadım bi dürtiyim gruba yazayım görümcesi hediye etmiş bakın diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?