- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
çok güzel fotoğraf veriyor, iyi bir yüz modeli olabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözu kahverengı olsaydı kmse guzel demezdı![]()
Bu kızın favorileri beni çok rahatsız ediyo ya bi de beyaz tenli yanağına kadar nerdeyse simsiyah çok çirkin görünüyo nasıl bi çözüm bulmuyo anlamıyorum![]()
Bu kız ve bunun gibiler ancak bizim ülkemizde güzel bulunur.Ülkece nerede mavi gözlü birini görsek güzel,yakışıklı diyerek bağrımıza basıyoruz.Bir örneği de Öykü Karayel.Ama Allah var Öykü oyunculuk olarak Hazaldan kat kat iyi.
Bu kız çirkin.Ya çok büyük bir torpili var ya da işte ülkemizin renkli göz sevdasından bu kadar yükselebildi.Boyu kısacık,kocaman kalçaları var,bacaklar kıpkısa.Alnında Harry Potter gibi bir yara izi var.Kalkık olmasına rağmen kocaman bir burnu var.Ve itici bir duruşu var.Sanki fena halde kendini beğenmiş bir insana benziyor.Nasıl beğeniyorlar bu kızı şaşırıyorum.
Renkli göze karşı hep antipatim olmuştur neden bilmem.
ama bu kızın gözlerinin beyazı öyle beyaz ve göz rengi okadar hoş ki. Çok duru bi güzelliği var. Kesinlikle renkli göz sevdasından değil bende ki begeni.
Öykü karayel'i ilk sezon çirkin bulurken bu son bölümlerde begenmeye başladım bi değişiklik olmuş gibi. :44:
renkli gözle güzelliğin ne alakası var ki.
burada iki kızda renkli gözlü ama hazal güzel, diğer kız sıradan
![]()