Hazal Kaya

benim gözüme hitap etmiyor hic. tamam yüzü güzeldir amenna lafım yok ama heleki dizide 15-20cm topuk giyiyor hala emirin yarısı uyum yok..zarifde değil.. yürüyemiyorda topukluyu bırak topuksuzda yürüyemiyor..

yüzünü sadece ben fazlasıyla uzun buluyorum bu kızın galiba :44: yüzünün uzunluğundan dolayı bana çok kötü gözüküyor benim gözüme hiç hitap etmiyor fragmanlarda görünce bile kıza bakamıyorum artık o derece

genco da oynarken ufacıktı aşkımemnu da baya büyümüş güzel bişi olmuştu sanrım kıyafet ve makyajn da etkisi var.ama şu son filmde iğğğrennççç yaaaa çok kısa kıza düzgün kıyafet giydirmiyolar çok süklüm püklüm

kızı film setinde gördüm çok hantal ve de kilolu... Yüz güzelliğine diyecek lafım yok tv halinde ama yüz yüze hiç de dikkat çekici ve abartılacak kadar güzel değil cilt güzelliği tamamen pfofesyonel makyaj ürünleri sayesinde böyle bilin kızlar:) gözlerine laf edememsevgilimle gittim o da alakası yok tv ile dedi kıskandığımdan falan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…