Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Henüz bir aylık evliyim . Başlarda baskı hissediyordum zevk alamıyordum artık alıyorum ama orgazm olamıyorum. Daha erken mi zamanla olur muyum? Bir de hangi pozisyonlarda orgazm yaşanıyor? Başka kistaslari var mı ?
Henüz bir aylık evliyim . Başlarda baskı hissediyordum zevk alamıyordum artık alıyorum ama orgazm olamıyorum. Daha erken mi zamanla olur muyum? Bir de hangi pozisyonlarda orgazm yaşanıyor? Başka kistaslari var mı ?
Once kendi vücudunuzu anlamanız lazm evde yalnız olduğunuzda kendi g noktanızı bulabilirsiniz ayıp günah değil illa ki zevk aldığınız ve orgazmı kolaylaştıran bir pozisyon bulunacaktır . Birde orgazmı sürtünerek yaşayan biriyseniz o yüzden de orgazm olmak zorlaşır