pek bir seçeneğimiz kalmıyor ciddi anlamda. ama cidden umrumda değil gerekirse hiç makyaj yapmam, kişisel bakımım için genel olarak doğal ürünler kullanıyorum zaten
loreal ürünleri MAC rujları olmadan yaşayamayacağını sanan insanlar var ne yazık ki
Braun (Gillette)
Colgate - Palmolive
L'oreal
Biotherm
Cacharel
Garnier Fruc.
Giorgio Armani
Helena Rubinstein
Lancôme
Ralph Lauren
Vichy
Max Factor
Oral-B
Pantene
Pfizer
Procter & Gamble
3M
Unilever
S.C Johnson (OFF! sivrisinek kovucu ve Oust ev parfümü)
Reckitt Benckiser (Veet epilasyon ürünleri)
Henkel - Schwarzkopf
Johnson & Johnson
Neutrogena
Givenchy
Calvin Klein
Vaseline
Dove
Alcon (ilaç firması)
Sensodyne (diş macunu)
Maybelline
Adidas (kozmetik)
Davidoff
JOOP!
Lancaster
Protex (sabun)
Ajax
Lancome, Loreal, Neutrogena, Schwarzkopf, Helena Rubinstein, Max Factor, Pantene.. yuhh yaa hayallerim yıkıldı resmen. En beğendiğim ürünler
Lancome, Loreal, Neutrogena, Schwarzkopf, Helena Rubinstein, Max Factor, Pantene.. yuhh yaa hayallerim yıkıldı resmen. En beğendiğim ürünler
bu linkten marka marka kontrol edilebiliyormuş kızlar,benim ingilizcem çok yeterli olmadığından pek anlamadım ama ingilizceniz iyiyse araştırabilirsiniz
Beauty Without Bunnies | PETA.org
Biz kozmetiği ne kadar az kullanırsak, firmalar o kadar dikkatli davranmak zorunda kalırlar. http://sagliklidogalkozmetik.blogspot.com/ sitesi, doğal bakım önerileri ve kozmetikler hakkında analizler sunan çok güzel bir blog. Ben bu siteyi keşfettiğimden beri çok şeyi değiştirdim.
Valla ben hiç birine inanmıyorum, mutlaka vardır onlarda da birşey..
Onlar nasıl test yapıyorlarmış peki??
Aaa aslına bakarsanız peta burdaki pek çok markayı 'cruelty free (yani işkencesiz )' ürün olarak kabul etmiyo.. Bir peta üyesiyim ve buna rağmen petanın çok güvenilir olduğunu kabul etmiyorum.. Ben bir veganım ve veganların en önemli özellikleri cruelt free ürünler kullanması.. Şimdi diyceksinizki gerçekten hiçbir ürün kalmadı... Aslında var.. Burda aşağı yukarı hepsini vermiş arkadaş.. ::http://veganturkiye.blogspot.com.tr/2013/01/vegan-ve-vejetaryen-urunler-ve-markalar.html
Ayrıca bir firmanın hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadığını ambalajın üzerindeki logo ve amblemlerden anlayabilirsiniz... Onunda linkini atıyorum.. ::http://cirkinkadinyokturazmakyajvardir.blogspot.com.tr/2013/05/kozmetik-urunlerdeki-logolar-ve.html
UNUTMAYIN!! VEGAN LOGOSU OLAN ÜRÜNLER HİÇBİR ŞEKİLDE HAYVANLAR ÜZERİNDE TEST UYGULAMAZ!!
yazık ya, lancome kullanmıyor sanırım göremedim.
yazık ya, lancome kullanmıyor sanırım göremedim.
essensenin ürünleri nasıl?the balm'ı ben de arastırdım ancak hıcbıryerde boyle bır bılgıye ulasamadım.o yuzden de emın oldugum essense'ı tavsıye ettım.
Kızlar benım bu konudakı gorusum hıcbır fırma kendını 1 adım one cıkaracak bır bılgıyı saklamaz.bır markanın curıelty free olması da onu 1 hatta belkı bırkac adım one cıkaracagına gore ben hayvan deneyı yapmayan fırmaların her fırsatta,her ortamda bunu vurgulayacagı ınancındayım.bu yuzden de urunlerının ambalajında logo olmayan,curıelty free olduklarını web sıtelerınde duyurmayan markalardan emın olamıyorum.sızlerın fıkrınız nedır bu konuda?
essense kullanıyorum valla,currielty free diye duydum ammaessensenin ürünleri nasıl?