essence iki tane var, her ikisi de güvenilir değil diyor, çok araştırma yapan bir arkadaşımız.
ben de Buav logosu arıyorum aldığım ürünlerde, içim ancak öyle rahat ediyor.
kullandığım ürünlerden VE GÜVENDİKLERİMDEN örnekler yazayım belki yardımcı olur.
GIOVANNİ- buav logolu, saç bakım ürünleri var, şampuan vs. bir şampuanında logo yok ama no animal testing ibaresi mevcut.
AUBREY ORGANICS- buav logolu full organik süper bi marka
LUSH- bunda logo yok fakat hayvan deneylerine karşı ayrıca kampanyalar yapıyorlar, deney yapılmadığı özellikle belirtiliyor
URTEKRAM- buav logolu şampuan diş macunu vs ürünleri var
SUPERDRUG- ucuz bi marka logolu yine, bir sürü ürünü var
MARKS&SPENCER- parfümlerimi bu markadan alıyorum.
SPARITUAL- buav logolu harika ojeleri var diğer ürünlerini pek bilmiyorum ama nereden temin edilir bilmiyorum
CRYSTAL- roll-on olarak bu markayı kullanıyorum buav logolu yine
ONIX- saç boyası türk malıi, buav değil ama tavşan logolu
Türk markalarından, ALIX AVIEN( buav değil ama normal logosu var türk malı olduğundan güveniyorum biraz da mecburen)
GABRINI, o çok araştırma yapan arkadaşımız güvenilir demişti. oje falan alıyorum.
aklıma geldikçe yazarım tekrar.
buarada the BALMın güvenilir olmadığını hatırlıyorum, markanı kendin seç topiğinden
ben de Buav logosu arıyorum aldığım ürünlerde, içim ancak öyle rahat ediyor.
kullandığım ürünlerden VE GÜVENDİKLERİMDEN örnekler yazayım belki yardımcı olur.
GIOVANNİ- buav logolu, saç bakım ürünleri var, şampuan vs. bir şampuanında logo yok ama no animal testing ibaresi mevcut.
AUBREY ORGANICS- buav logolu full organik süper bi marka
LUSH- bunda logo yok fakat hayvan deneylerine karşı ayrıca kampanyalar yapıyorlar, deney yapılmadığı özellikle belirtiliyor
URTEKRAM- buav logolu şampuan diş macunu vs ürünleri var
SUPERDRUG- ucuz bi marka logolu yine, bir sürü ürünü var
MARKS&SPENCER- parfümlerimi bu markadan alıyorum.
SPARITUAL- buav logolu harika ojeleri var diğer ürünlerini pek bilmiyorum ama nereden temin edilir bilmiyorum
CRYSTAL- roll-on olarak bu markayı kullanıyorum buav logolu yine
ONIX- saç boyası türk malıi, buav değil ama tavşan logolu
Türk markalarından, ALIX AVIEN( buav değil ama normal logosu var türk malı olduğundan güveniyorum biraz da mecburen)
GABRINI, o çok araştırma yapan arkadaşımız güvenilir demişti. oje falan alıyorum.
aklıma geldikçe yazarım tekrar.
buarada the BALMın güvenilir olmadığını hatırlıyorum, markanı kendin seç topiğinden
Son düzenleme: