- 22 Haziran 2012
- 8.472
- 37.321
Çok iyi anlıyorum duygularını canım benim ama dediğim gibi hayvan tarafından da bakmak zorundayız tabi isin vicdani boyutu da var. Yaşadığım yer küçük bir kasaba ve belediye başkanından tut da yaşayan kişilere varana kdr o kadar duyarlı insanlar ki anlatamam. Belediye yaz kış dağlarda yemleme yapıyor sonra altlara iniyor. Hayvanlar karşı duyarlı olma mesajlarını billboard'larda yayınlıyor. Her sitenin önünde 3-5tane su kapları. Akşamları inen yemek artıkları herşey burda çok guzel. Keşke her yerde böyle olsa... zamanında burası da şehirler gibiydi duyarsız insanlar ile doluydu ama sosyal mesajlar ornek davranışlar kısa surede sonuç buldu :)))Ah bu anlattıklarınız o kadar güzel şeyler ki
Kısırlaştırma benim de çok sevdiğim bir işlem değil ancak mevcut durumda dünyaya gelen yavruların çoğu zaten yaşamıyor, türlü türlü eziyet çekiyorlar, bari çoğalmasınlar düşüncesi bana daha akla yatkın geliyor. Şimdi tam yavru mevsimi her gün istisnasız 5-6 tane ezilmiş yavru görüyorum yollarda, çok içim acıyor çok