Hayvan severler bir bakar mısınız ? Bir imza sadece

Ah bu anlattıklarınız o kadar güzel şeyler ki
Kısırlaştırma benim de çok sevdiğim bir işlem değil ancak mevcut durumda dünyaya gelen yavruların çoğu zaten yaşamıyor, türlü türlü eziyet çekiyorlar, bari çoğalmasınlar düşüncesi bana daha akla yatkın geliyor. Şimdi tam yavru mevsimi her gün istisnasız 5-6 tane ezilmiş yavru görüyorum yollarda, çok içim acıyor çok
Çok iyi anlıyorum duygularını canım benim ama dediğim gibi hayvan tarafından da bakmak zorundayız tabi isin vicdani boyutu da var. Yaşadığım yer küçük bir kasaba ve belediye başkanından tut da yaşayan kişilere varana kdr o kadar duyarlı insanlar ki anlatamam. Belediye yaz kış dağlarda yemleme yapıyor sonra altlara iniyor. Hayvanlar karşı duyarlı olma mesajlarını billboard'larda yayınlıyor. Her sitenin önünde 3-5tane su kapları. Akşamları inen yemek artıkları herşey burda çok guzel. Keşke her yerde böyle olsa... zamanında burası da şehirler gibiydi duyarsız insanlar ile doluydu ama sosyal mesajlar ornek davranışlar kısa surede sonuç buldu :)))

EVET AYNEN ÖYLE
Bizim kedimiz var 74senedir bizimle
ben evlenınce annemde kaldı , düzeni değişmesin diye almadım eve
annem ona cocugu gbi bakar

şimdi annemler yenı eve gececekler
anneme o eve bu kedıyı goturme koy kapıya gtsın derler

ben de sinirlendim bir gün
sen ev değişiteceğin zaman cocugunu kapının onune mı koyuyorsun dedım.

o bizim canımız ya ben ev kosullarına alısmıs bır hayvanı nasıl sokağa atarım
zaten bizim şirkete sıgınmıstı 4yıl evvel kaybolmus
sahıbını aradık bulamadık merhametten eve aldık.

bazen anneme dıyorlar
torunun olsa bu kadar sevmezsın torunun yok dıe sevıyorsun dıyorlar:)
annem de olursa ıkısı bı arada buyur gider dıyor:)
Aynı benim annem :)) benimde kedilerim vardı ablamla ortak bakıyorduk bende evlenince bıraktım hatta bir ara dişi kedimi yanıma aldım ama olmadı bana cok düşkün olmasına rağmen hep camdan dışarı baktı durdu yalnız kaldı bende arkadaşlarının yanında goturdum. Ablam ve annemle yaşayıp gidiyorlar :) annem zaten toz kondurmaz onlara gözü gibi bakar:)

Çok iyi anlıyorum duygularını canım benim ama dediğim gibi hayvan tarafından da bakmak zorundayız tabi isin vicdani boyutu da var. Yaşadığım yer küçük bir kasaba ve belediye başkanından tut da yaşayan kişilere varana kdr o kadar duyarlı insanlar ki anlatamam. Belediye yaz kış dağlarda yemleme yapıyor sonra altlara iniyor. Hayvanlar karşı duyarlı olma mesajlarını billboard'larda yayınlıyor. Her sitenin önünde 3-5tane su kapları. Akşamları inen yemek artıkları herşey burda çok guzel. Keşke her yerde böyle olsa... zamanında burası da şehirler gibiydi duyarsız insanlar ile doluydu ama sosyal mesajlar ornek davranışlar kısa surede sonuç buldu :)))

Nerede yaşıyorsun, taşınacağımmmm hemennnn

Nerede yaşıyorsun, taşınacağımmmm hemennnn
:) Bende keşke her yer böyle olsa diyorum işte. Ben köpekten çok korkarım ama burdaki hiçbir köpek saldırgan olmadığı için yanından geçip gidiyorum hatta bir tane kangal kırması var benimle yol boyunca yurur gideceğim yere kdr :))) saldırgan hayvan aç hayvandır her zaman söylüyorum.... vahşi olanı da var ama o hayvana yemek verirsen su verirsen o hayvanın bütün aksiligi gidiyor...

Aynı benim annem :)) benimde kedilerim vardı ablamla ortak bakıyorduk bende evlenince bıraktım hatta bir ara dişi kedimi yanıma aldım ama olmadı bana cok düşkün olmasına rağmen hep camdan dışarı baktı durdu yalnız kaldı bende arkadaşlarının yanında goturdum. Ablam ve annemle yaşayıp gidiyorlar :) annem zaten toz kondurmaz onlara gözü gibi bakar:)
kedi çok başka birsey ya
ben o sevgiyi tarif edemem

Seve seve imzaladım iyiki bunu buraya koydunuz yoksa hic haberimiz dahi olmazdı seviyoeum böyle duyarlı insanları:KK19:
Benimde bir kedim var hayvanlara bakış açım çok çok başka için dayanmıyor onlara zaten o linke konan fotolarada bakamadım dahi. Gecen gün yolda bi kedi gördüm ön patisi bilekten kırılmıştı öyle yürüyordu. Çok üzüldüm ağladım hatta. Sonrada ah salak kafam neden alıp veterinere götürmek aklına gelmedi dedim. Cok vicdan azabı çekiyorum :KK61:

İmzalamışım :KK43: O köpek yüreğimi deliyor geçiyor. Allah'ım insana bile üçüncü sınıf muamele yapılan ülkemizde ne olur sessiz kullarına merhamet göster, çok zor hayatları.

kedi çok başka birsey ya
ben o sevgiyi tarif edemem
Ya işte her hayvanın sevgisi kalpte başkadır :) benim 1 tane kaplumbağam 2 tane kuşum ve balıklarım var huzur rsmen :) hamile olmasam ginepic almak istiyorum ama doktorum izin vermiyor :işsiz:

Seve seve imzaladım iyiki bunu buraya koydunuz yoksa hic haberimiz dahi olmazdı seviyoeum böyle duyarlı insanları:KK19:
Benimde bir kedim var hayvanlara bakış açım çok çok başka için dayanmıyor onlara zaten o linke konan fotolarada bakamadım dahi. Gecen gün yolda bi kedi gördüm ön patisi bilekten kırılmıştı öyle yürüyordu. Çok üzüldüm ağladım hatta. Sonrada ah salak kafam neden alıp veterinere götürmek aklına gelmedi dedim. Cok vicdan azabı çekiyorum :KK61:
Tesekkur ederim :)

Çok seviniriz ama içeri almıyorlar

Çevrenizde barınağa ulaşabilen gönüllü varsa haberleşip yardım gönderebiliriz, en azından biraz karnı doyar gariplerin
Bizim burada barınaklara giden gönüllü arkadaşlar var, zaman zaman bende katılıyorum, temizlik yapıyoruz, besleme yapıyoruz birlikte, civarda öyle bir grup varsa iletişime geçeriz, seve seve yardım toplarım ben, şartlar iyileşene kadar destek oluruz

X