Hayvan severler bir bakar mısınız ? Bir imza sadece

Çevrenizde barınağa ulaşabilen gönüllü varsa haberleşip yardım gönderebiliriz, en azından biraz karnı doyar gariplerin
Bizim burada barınaklara giden gönüllü arkadaşlar var, zaman zaman bende katılıyorum, temizlik yapıyoruz, besleme yapıyoruz birlikte, civarda öyle bir grup varsa iletişime geçeriz, seve seve yardım toplarım ben, şartlar iyileşene kadar destek oluruz
Ben barınaklara gtmıyorum ama sokak hayvalarını besliyorum
Bursada bir kre gtmek istedik ama içeri almadılar bizi
Hayvanları görmek istedik müsade vermediler

15 390 destekçinin daha imzası gerekli
Sessiz kalmayalım lütfen
Ben sabay yazıyı paylasırken 16890 dı
:)
Baya kiişi imzalamış demek
Burada görenler face sayfalarında falan da paylasırsa daha çok kişiye seslenmiş oluruz

Ya benim linki whatsapla herkese atmama yarısınında beni virüsmü kaptın diye aramasına ne demeli:kahve:

Dayanamiyorum.. En zayif noktam hayvanlar.. Su paylasimini okuyamadim, sitedeki fotografa bakamadim, dayanamiyorum... Imzaladim ve tesekkur ederim burdan bunu paylastigin icin...

İmzaladığım bir kampanyaydı ama paylaşım için teşekkür etmek istedim. Bu kampanyaların buraya da taşındığını görmek umut verici...
Umarım kısa sürede hedefe ulaşılır..

Son düzenleme:
106 yıl önce Hayırsız Ada katliamı olmuş bu topraklarda. Koca bir asır geçmiş, hala ülkenin dört yanından korkunç manzaralar :KK43:
Biz merhametli millet falan değiliz, yalan. Çoğunluğumuz kötü bizim, basbayağı kötü! O merhamet hikayelerinin bile çoğu gösteriş uğruna!

Bu yüzden kısırlaştırma diyorum ben, üzgünüm, başka çare çıkış görünmüyor. Bu canlar bu acıları çekeceğine... Mecbur kısırlaştırma... Kısırlaştırılıp, iyileştirip sokağa salınmalı. Zaten kısırlaştırılmış bir köpek canına kastedilmedikçe de asla saldırmaz. Küpelilerin hepsi bu yüzden o kocaman boyutlarına rağmen hep kuzu gibidir :KK200:

Hoş sokaktaki durum da belli. Arabayla kediye köpeğe çarpıp kaçanlar mı, köpekleri taşlayan mı, bir havlamaya mahalleyi ayağa kaldıran mı, kedileri elinde oyuncak eden çocuklar mı, çuvala 3-5 doldurup götüren mi, tekmeleyen mi, tecavüz eden mi :KK43: Hiç zarar veremiyorsa şerefsizler kenarda duran su kaplarına izmarit atıyor!!! Bazı yerlerde belediyenin sabit kapları burada, ama onların hali en beteri. Yapacaklarsa kap kısmı hareketli olmalı, bir yuvaya bir kilit vs ile sabitlenip istenildiğinde yerinden çıkarmadan döndürerek falan dökülebilmeli su. Bu bu kadar zor mu ki bunları düşünmek, azıcık bir bütçe ayırmak, istisnalar olsa da belediyelerin çoğu da bir iş yapıyorsa bile öylesine, üzerine düşünmeden savsak yapıyor, sırf göze sokmak olmak için!
Ama yine de asla bu barınaklar, ormanlar değil onların yuvaları, sokaklar...

Bilmem ki hayvanseverlerin rahat bir nefes alacağı zaman gelir mi?
Sonra hayvanseverler hep biraz kırık. Neden acaba? Her gün, her gün, sevdiği varlıkların tekrar tekrar zülme uğradığına şahit olunca bir insan evladı, kaç gün dayanabilir ki :KK43:

Bir hayvansever olarak bende imzaladım. O hayvanlara ettikleri zulüm kadar beter olsunlar inşallah..

Imzaladim. 75.000 imza lazimmis su an 60.000 geckin. Insallah cogalr ve yanki yapar.

X