Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben barınaklara gtmıyorum ama sokak hayvalarını besliyorumÇevrenizde barınağa ulaşabilen gönüllü varsa haberleşip yardım gönderebiliriz, en azından biraz karnı doyar gariplerin
Bizim burada barınaklara giden gönüllü arkadaşlar var, zaman zaman bende katılıyorum, temizlik yapıyoruz, besleme yapıyoruz birlikte, civarda öyle bir grup varsa iletişime geçeriz, seve seve yardım toplarım ben, şartlar iyileşene kadar destek oluruz
Ben sabay yazıyı paylasırken 16890 dı15 390 destekçinin daha imzası gerekli
Sessiz kalmayalım lütfen
:))))Ya benim linki whatsapla herkese atmama yarısınında beni virüsmü kaptın diye aramasına ne demeli
Tesekkurlerİmzaladım vesile olduğunuz için teşekkürler
Rica ederimDayanamiyorum.. En zayif noktam hayvanlar.. Su paylasimini okuyamadim, sitedeki fotografa bakamadim, dayanamiyorum... Imzaladim ve tesekkur ederim burdan bunu paylastigin icin...
Ben buraya tasıyınca 1000 imza azaldı günde kesinlikle faydası olmus:)Imzaladim. 75.000 imza lazimmis su an 60.000 geckin. Insallah cogalr ve yanki yapar.
Tesekkurler cnmİmzaladığım bir kampanyaydı ama paylaşım için teşekkür etmek istedim. Bu kampanyaların buraya da taşındığını görmek umut verici...
Umarım kısa sürede hedefe ulaşılır..
Çokk tesekkurlerimzaladım canım