Hayvan severler bir bakar mısınız ? Bir imza sadece

imzalayan arkadaşlar imzaladıklarını yazabilirlerse çok sevinirim

konu güncel kalmış olur .

Insanliktan nasip almamislar ki.
Hemen imza atip Arkadaslarimada yolladim.

Imzaladim
Bu nasil bi vahsettir ya bu barinagin ilgilileri yok mu nasil bi vicdandir bu ya hic mi merhamet kalmamis kalplerinde

Ben de imzaladım.

Hiç mi kafa yok bu insanlarda? İlgilenmeyeceksen ne toplayıp kapatıyorsun? Zavallıcıklar, serbest olsa daha iyi yaşamları olurdu.

Muhtemelen amaçları ilgilenmek değil ne yazık ki, bizim hayvansever? insanlarımızın şikayeti üzerine toplatılıp kapatılan hayvanlar, eskisi gibi ortalıkta zehirleyip kurtulamıyorlar çünkü. Keşke diğer ülkelerde olduğu gibi küçük küçük gönüllülerin çalıştığı barınaklar olsa. Zorla olacak bir iş değil.
Ama insanlar yavaş yavaş bilinçleniyor en azından, bu da iyi birşey.

Ağlaya ağlaya imzaladım hem de.. ya içim paramparça bu nasıl bir vicdansizliktir hayvanlara karşı ya nasıl!????

Ağlaya ağlaya imzaladım hem de.. ya içim paramparça bu nasıl bir vicdansizliktir hayvanlara karşı ya nasıl!????
evet malesef öyle ama ülkemizde hayvanların sokakta da barınakta da durumları bundan farklı değil:KK43:
kışın elimde mama posetlerı heryere mama bırakıyorum
düzenli beslediğim sokakta 20 ye ait kedım var
işyerımızın onune evden yoğurt kabu getirip su koymaktan fenalık geldı bu yaz sıcaklarında
çnk her sabah geldıgımde o kap birileri tarafından atılmıs oluyor

insanlar dünyada sadece kendılerı yasayacak sanıyor
hayvanlar onlara gore gereksız , pis, sacma birsey :KK43:

evet malesef öyle ama ülkemizde hayvanların sokakta da barınakta da durumları bundan farklı değil:KK43:
kışın elimde mama posetlerı heryere mama bırakıyorum
düzenli beslediğim sokakta 20 ye ait kedım var
işyerımızın onune evden yoğurt kabu getirip su koymaktan fenalık geldı bu yaz sıcaklarında
çnk her sabah geldıgımde o kap birileri tarafından atılmıs oluyor

insanlar dünyada sadece kendılerı yasayacak sanıyor
hayvanlar onlara gore gereksız , pis, sacma birsey :KK43:

Olamaz ya yardımcı olmuyorlar bir de mama şu kaplarını mı alıp atıyorlar. Ne hadsiz ne vicdansız ne alçak insanlar var. Ben yurtdisindayim benim de köpeğim var yemin ediyorum ki burada hayvan olmak bile ayrıcalık ne de güzel değer veriliyor hakları hukukları da var ayrıca. Şimdi bu hayvanlarla türkiyedeki hayvanlar arasında ne fark var? Şans derler ya bi şans farkı var.onlar trde bunlar almanyada. Çok üzülüyorum biz toplum olarak bu konuda bilinclenmeliyiz. Hayvan sevgisini taaa bebekken öğretmeliyiz çocuklarımıza. Onlardan korkmamamizi onları sevip onlara karşı yiyecek barınma sorumluluğumuzun olduğunu kısacası her şeyi hem de. Ben aslında buradaki hayvan kuruluşlarına ulaşıp türkiyedeki hayvanlarin ne acılar çektiğini göstermek ve yardım edilmesini istiyorum. Dünyaya gösterip el uzatılmasını istiyorum. Ama biz hala siyaset din mezhep soy kültür düşmanlığı edinip sadece bunun kavgasını ediyoruz ki bu çok yazık. İnsan olmayı öğrenmemiz lazım önce kendimize sonra da hayvanlara yumuşak kalpli olmayı öğrenmemiz lazım.

Ben zaten imzalamıştım ama konu açtığın çok iyi olmuş.sadece manisadada deil birçok yerde barınaklar berbat durumda.

X