tesekkurlerİmzaladım canım.
neden acaba bilemiyorum kilink çalışmıyor bende
amin cnm inşImzaladim. InsaALLAH bir faydasi olur.
ALLAH diyor ki, elinden hic birsey gelmiyorsa buguz et diye.
InsaALLAH faydasi olur.
rica ederim umarım sonuc alınırİmzaladim. Vesile oldugunuz icin tesekkur ederim.
Kısırlaştırmaya da karşıyım ben. bilmiyorum benim mantığım sokakta yaşayan onlar için de var olan bir dünyada soylarının ilerlemesini engellemek de canilik olarak geliyor. Düşünsene annelik duygusunu bir hayvandan alıyoruz ne kadar doğru? Bence hayvanlara bu caniligi yapacağımıza hayvanlar için seminerler eğitimler verilmeli. Belediylerin başlattığı sosyal kampanyalar olmalı. Otomatik yemleme makinaları olmalı su kapları vs onlar için özel olarak tahsis edilmeli. Diğer konularda da size sonuna kadar katılıyorum topluca yaşayan hayvanlarda daha çok hastalık gorunuyor sadece hayvan olarak da bakmamak lazım insanlari da yani şekilde aynı şartlarda oraya koysak aynı durum ile karşı karşıya kalirizMaalesef
Barınak yaşamı hiç bir canlı için uygun değil
Toplu halde, kafes içinde yaşamak hiç bir doğaya uymaz
Ama anlatamıyoruz kimseye 1500-2000 köpekli barınaklar biliyorum
Gönüllüler gidiyor, görevliler çalışıyor, şartları iyi sayılan barınaklardan bunlar ama yetişilmiyor
Hayvanlar hasta, viral hastalıklar anında yayılıyor, verilen mamalar yetmiyor, hayvanlara yemek sırası gelmiyor, temizlik hiç yapılamıyor zaten oysa sadece rehabilitasyon merkezleri olsa , kısırlaşma ve aşı sonrası salınsa hayvancıklar, çok yaşlı ya da sakat olanlar bu merkezlerde kalsa, öyle içim acıyor ki bu konuya çok çaresiz kalıyorum çok
teşekkürlerİmzaladım hemen. İnşallah sonuç alınır. Böyle bir konu açıp bilgilendirdiginiz içinde ayrica teşekkürler.
keşke sizin gbi düşünen insanlar çoğalsaKısırlaştırmaya da karşıyım ben. bilmiyorum benim mantığım sokakta yaşayan onlar için de var olan bir dünyada soylarının ilerlemesini engellemek de canilik olarak geliyor. Düşünsene annelik duygusunu bir hayvandan alıyoruz ne kadar doğru? Bence hayvanlara bu caniligi yapacağımıza hayvanlar için seminerler eğitimler verilmeli. Belediylerin başlattığı sosyal kampanyalar olmalı. Otomatik yemleme makinaları olmalı su kapları vs onlar için özel olarak tahsis edilmeli. Diğer konularda da size sonuna kadar katılıyorum topluca yaşayan hayvanlarda daha çok hastalık gorunuyor sadece hayvan olarak da bakmamak lazım insanlari da yani şekilde aynı şartlarda oraya koysak aynı durum ile karşı karşıya kaliriz
bazı kişilerde problem olusabılıyormusİmzalandı mi imzalanmadı mi anlayamadım.
İmza et dedikten sonra sayfa yenilenmedi.
Yüklenme tamamlanmıyor sanırım.
Pc den tekrar denerim :)bazı kişilerde problem olusabılıyormus
tşk lerPc den tekrar denerim :)
İnşallah sonuca ulaşır.
Ben şuna da inanıyorum canım çocuklarımızı hayvanlardan uzak tuttukça hayvanlara olan merhameti gidiyor. Önümde bi kac örnek vardı o yüzden söylüyorum. Annesi babası hayvanlara vebalı gibi baktığı için çocuğa da izin vermiyor böyle böyle buyudugu için de gordugu hayvana tekme atma kovalama gibi eğilimleri oluyor,hatta o hayvan cana yakın bir hayvan ise öldürme teşebbüsü bile oluyor su gözler neler gördü anlatamamkeşke sizin gbi düşünen insanlar çoğalsa
Kısırlaştırmaya da karşıyım ben. bilmiyorum benim mantığım sokakta yaşayan onlar için de var olan bir dünyada soylarının ilerlemesini engellemek de canilik olarak geliyor. Düşünsene annelik duygusunu bir hayvandan alıyoruz ne kadar doğru? Bence hayvanlara bu caniligi yapacağımıza hayvanlar için seminerler eğitimler verilmeli. Belediylerin başlattığı sosyal kampanyalar olmalı. Otomatik yemleme makinaları olmalı su kapları vs onlar için özel olarak tahsis edilmeli. Diğer konularda da size sonuna kadar katılıyorum topluca yaşayan hayvanlarda daha çok hastalık gorunuyor sadece hayvan olarak da bakmamak lazım insanlari da yani şekilde aynı şartlarda oraya koysak aynı durum ile karşı karşıya kaliriz
EVET AYNEN ÖYLEBen şuna da inanıyorum canım çocuklarımızı hayvanlardan uzak tuttukça hayvanlara olan merhameti gidiyor. Önümde bi kac örnek vardı o yüzden söylüyorum. Annesi babası hayvanlara vebalı gibi baktığı için çocuğa da izin vermiyor böyle böyle buyudugu için de gordugu hayvana tekme atma kovalama gibi eğilimleri oluyor,hatta o hayvan cana yakın bir hayvan ise öldürme teşebbüsü bile oluyor su gözler neler gördü anlatamam