evet ben de inanılmaz üzüldümBen imzalamıştım bunu. Keşke Manisadan da bir hayvansever olsa bize son durum hakkında bir haber verse. Çok üzüldüm. Şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine umarım bu konuda bir şeyler yapılır.
Lütfen lütfen kimse konuyu kiblemesin de kapanmasın.
evet ben de inanılmaz üzüldüm
bir de bu organizasonların istenilen hedefe ulaştığına bazen haber kanallarında şahit oluyorum
o yüzden buradan da paylaşmak istedim
Teşekkürler.Böyle bir platforma taşıdığın için.Haberim bile yoktu.Aşağıdaki linkten imza atabilirsiniz.
Manisa Turgutlu Hayvan Barınağı’nda hayvanlar berbat durumda.
Açlıktan yavrularını yemek zorunda bırakılıyorlar. Birçok hayvan hastalıklı, çaresiz, bakımsız ve muhtaç durumda…
N’olur kampanyayı imzalayıp, bu hayvanları çaresiz bir şekilde ölmekten kurtaralım.
Belediye bir veteriner tahsis etsin ve acilen barınaktaki şartları düzeltsin. Hayvanların bu haline sessiz kalmayalım!
Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
https://www.change.org/p/manisa-da-bulunan-barınakta-hayvanların-bu-haline-sessiz-kalmayalım?utm_source=action_alert&utm_medium=email&utm_campaign=600248&alert_id=ADRYYPQAfG_Ce3InF0xhaEAggQTyhqycup+859b8NqGqNX6ve/FocaGKFQ6Lw61IkP4XcV9mViM
- Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı
Cengiz Ergün- Turgutlu Belediye Başkanı
Turgay Şirin
umarım çnk en çok buradan iletişime geçilebiliyorİyi yapmışsın. Umarım konu taşınmaz ve kapanmaz.
ben de teşekkür ederim duyarlılığınız içinTeşekkürler.Böyle bir platforma taşıdığın için.Haberim bile yoktu.
İmzaladim kuzu
Umarim ise yarar
Hayvancıklar en azından dışarıda bir su bulabilir,iki kemik yakalar ya da merhametli biri bir ekmek parçası atar,doyururlardı karınlarını.Ben de imzaladım.
Hiç mi kafa yok bu insanlarda? İlgilenmeyeceksen ne toplayıp kapatıyorsun? Zavallıcıklar, serbest olsa daha iyi yaşamları olurdu.
Sanki bir tek onlarda ki can, hayvanınki can değil. Şu ağzı var dili olmayanları böyle kitleyip unutan insandan korkarım ben. Neler yapamaz...Hayvancıklar en azından dışarıda bir su bulabilir,iki kemik yakalar ya da merhametli biri bir ekmek parçası atar,doyururlardı karınlarını.