- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
-
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
Anneler değişik ya zayıflamaya calıstıgımda zayıfken ye diye peşimden dolanıyor bi sürü nasihat eder. Kiloluyken hatırlıyorum sofrada ekmek yeme artık dedigini biliyorum cok zoruma gitmişti. O yüzden cok takma boşver sen kendin için ver kilo. Bu seferde cok zayıfladın sağlık filan deyip önüne yemek getirir ortaları yok hic
Boyum ve kilom seninkiyle aynı.banada arkdaşım çok der hayvan gibisin,Öküz,bi zatıflayamadın gitti vs vs.. Ama dedikleri umrumda mı değil. Kilomu seviyorum be denilenleri takmıyorum
Takma boşver
Testinde normal değer aralıkları da vardır; doktora gösterene kadar o bir fikir verir sana. TSH'ın kaç çıktı?Vallahi inanın hamur felan yesem gerçekten dediğiniz doğru olur onları yemiyorum önceden simit alıp yerdim şimdi onu bile yemiyorum ise gitmeden önce bi bardak yogurda kuru kayısı kuru erik kuru üzüm ekleyip bide yulaf ezmesi katiyorum sabah kahvaltim bu öğlen iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum akşam sabahki yediklerimi yiyorum 4 durak önce inip yürüyorum 45 dk kadar ama bu böbrek üstü bezlerinden midir ne halttandir veremiyorumşu doktor bi gelmedi endokrinoloji gidiyorum kadına sonuçları gostericem yerinde bulabilene aşkolsun kadını ne biçim doktor
İnşallah çok çok teşekkür ederim yorumunuz için peki ne uyguladiniz tam olarak
Değerler bunlar ama hep polikistikover var hem bunlar hiç anlamıyorum ölçülerindenTestinde normal değer aralıkları da vardır; doktora gösterene kadar o bir fikir verir sana. TSH'ın kaç çıktı?
Bana kayısı, şeftali ve muz da yeme demişti doktor. Bunlar da şekerden zengin.
Değerler bunlar ama hep polikistikover var hem bunlar hiç anlamıyorum ölçülerindenTestinde normal değer aralıkları da vardır; doktora gösterene kadar o bir fikir verir sana. TSH'ın kaç çıktı?
Bana kayısı, şeftali ve muz da yeme demişti doktor. Bunlar da şekerden zengin.
Maşallah nasıl düştünüz o kiloya105.5 kilodan 66 kiloya düştüm. Boyum 1.78.
Annem değil ama kiloma laf eden diğer insanlar şimdi de zayıflayınca yüzün çöktü diyorlar :)) Evet öyle diye cevaplayıp geçiyorum, siz de umursamayın. Kendiniz rahatsızsanız kilo vermelisiniz ancak anneniz bile olsa başkaları için değil.
Sıkma canını; artık herşeyin tedavisi var. Değerlerin de çok anormal bişey göremedim. Ama doktorun gelmesini beklemek istemiyorsan endokrinoloji de uzman çok doktor var. Tavsiye ediyorum dan bakabilirsin.Değerler bunlar ama hep polikistikover var hem bunlar hiç anlamıyorum ölçülerinden
Peki nasıl guvenebilirim yada ücretleri çok mu pahalıdır oradan bir doktora gittiniz mi hicSıkma canını; artık herşeyin tedavisi var. Değerlerin de çok anormal bişey göremedim. Ama doktorun gelmesini beklemek istemiyorsan endokrinoloji de uzman çok doktor var. Tavsiye ediyorum dan bakabilirsin.
Canım ya özeller genelde pahalı. İstersen benimkini yazarım. Epeydir gitmedim, en son 300'TL ye yakındı. Istanbul daPeki nasıl guvenebilirim yada ücretleri çok mu pahalıdır oradan bir doktora gittiniz mi hic
Bu benim için biraz yüksek bir meblağCanım ya özeller genelde pahalı. İstersen benimkini yazarım. Epeydir gitmedim, en son 300'TL ye yakındı. Istanbul da
O site de hastalar bizzat kendi fikirlerini belirtiyorlar; çok tavsiye alan biri kötü olmaz.
yaw evet 10 dk sürmüyor muayne; bence de yüksek. Kardeşimin doktoru daha uygundu; onu öğrenir yazarım size. O da çok memnun çünkü.Bu benim için biraz yüksek bir meblağama oradaki doktorlara bi bakayım belki ulasabilirim dediğiniz gibi çok teşekkürler
Tamam haberlerinizi bekliyorum çok çok çok teşekkür ederimyaw evet 10 dk sürmüyor muayne; bence de yüksek. Kardeşimin doktoru daha uygundu; onu öğrenir yazarım size. O da çok memnun çünkü.
Burada ciddi ve dalga gecilmicek birşey söylüyorum size eğlence çıkmasına sevindim en azından bi ise yaramış kırıldığımi üstüne basa basa soylememe rağmen bu şekilde tepki vermişsinizDoggru soylemisayni ben , dost aci soyler
Sağolun.Kotulugine soylemiyoki sonuçta anneye can sikilirmi hic:) canini sikma acil şifalar insallah