Hayvan gibisin !

Dalga gecmoyorum canim valla gerçekten anne sonuçta dünyada hic dostuumuz kalmasa anamiz olsa yeter iyide söyler kotude, hayati niye zindan ediosunki gelip ta buraya konu aciosun değmez yani..babada der annem bacakların tekerlek gibi DİE, he öyle napim:) benimde boy kilom ayni seninle nolmus:)hem.rahat siz ligin da mis nie uzuluosun

Dalga gecmoyorum canim valla gerçekten anne sonuçta dünyada hic dostuumuz kalmasa anamiz olsa yeter iyide söyler kotude, hayati niye zindan ediosunki gelip ta buraya konu aciosun değmez yani..babada der annem bacakların tekerlek gibi DİE, he öyle napim:) benimde boy kilom ayni seninle nolmus:)hem.rahat siz ligin da mis nie uzuluosun
Geriliyorum çünkü hemde fazlasıyla hastahane işleri felan her zaman germiştir beni bide böyle tepkiler alınca daha da gerilip sinirleniyorum kendisi de biliyor rahatsızlığımdan olduğunu inadına yapiyo resmen uzulcegimi bile bile

Boşver sen iyilesmene bak inşallah çok sorun cikmaz, annenede şöyle deme de iyileşene kadar ddemesin sonra zayiflamazsan desin:) onlar bizim kendileri gibi olmamizi istemiyor ondan

doğumdan sonra bende de 11 kilo fazla kaldı. bizimkiler de hep dalga geçiyordu dombili dombili diye :)
geçen alışverişi gittik annemle ve ben beğendiğim şeylerin 40 bedenine bile giremeyince ağlayarak çıktım kabinden. o günden sonra annem babam kardeşlerim ve eşim "ayy o kilolar bebeğinin bir hatırası sana, o çatlaklar birer dövme gibi... " falan gibi polyannacımsı laflarla beni şımartmaya çalışıyorlar. çok komikler!

Okurken güldüm kusura bakma.birden gözümde canlandı oturmus karpuz yiyen biri,karsına gecmiş tombul kısa boylu bir teyze korkunc bir kahkahayla slow motion bir şekilde' hayvan gibisin' diyor.sonra senin elinde bir parca karpuzla ağzın dolu kalakalmış bakışın:)tövbe bana gece gece:KK70: hiç üzülme amann anne bu der kendide tontik ama genetik deseydin biraz da onu düşünseydi:rolleyes:

Annende kilolu ve tıknazmış bu durumda susması adına evet haklısın hayvanım hatta hayvan oğlu hayvanım gel aynada bi kendimize bakalım senin doğurduğunda anca bu kadar olur der geçerim kenara...daha önce denendi onaylandı saygılar.:)

Ben de kiloluyken annem kocan seni birakir su haline bak, komsular seni taniyamamis ablam sanmislar, bir gece hik diye tikanir gidersin diyip duruyordu :KK51: kilolari verdim simdi yuzune vuruyorum niye beni kiriyordun diye, napim kilo ver diye konusuyordum diyor. Gaza getirme yontemleri biraz kirici oluyor bu anne milletinin :KK14:

Şimdi çocuk doğurmuş kaç yaşında kadınla bizim kilomuzu karşılaştırmak pek adil gelmiyor bana.
Ben diyorum daha bebek yok bir şey yok halim bu, kendi kendimi ayıplıyorum ama bu boğazımı
durdurmama yetmiyor tabi :KK70:

Yine de kırıcı olmuş annen haklısın.
Acaba çok rahat olduğunu , kafana hiç takmadığını mı düşünüyor?

Bence al karşına, halimden çok memnunum kilolarımı hiç takmıyorum sanıp
böyle kırıcı konuşuyorsun belki ama yanılıyorsun.
Ciddi anlamda takıyorum ve mutsuzum ama kilo vermek sanıldığı gibi kolay değil.

Bana tatlılıkla destek olmanı beklerim anne, hayvan gibisin dedikten sonra ben yemeyi bırakmam,
mutsuzlukla atarım ağzıma lokmaları sadece. Diyebilirsin.
Şahsen ben öyle olurum :)

Elalem kıracağına benden duysun ki bir an önce zayıflasın diye düşünüyordur. Anne psikolojisi işte bazen değişik çalışıyor :KK48:

Benim de annem bana karşı çok acımasız, sizi anlayabiliyorum. Aynı şekilde fazla kilolarım alay konusu oldu ailede. Anne/baba, arkadaş, öğretmen, dede, dayı, hala... böyle uzar gider :)

Bazen kendimi annemin yanında aksesuar gibi hissederdim. Oyun hamuru gibi kendi istediği şekile sokmak isterdi beni. Sonra açık açık uyardım ve tamamen kesmese bile daha dikkatli konuşurken. Uyarabilirsiniz annenize ciddi bir şekilde ve en azından böyle söylemlerin nasıl hissettirdiğini öğrendiniz. Kendi çocuğunuza böyle yaklaşmamanız gerektiğini biliyorsunuz artık. Aile bazen ne yapmanı değil de ne yapmamanı öğretiyor işte. Sevgilerle, sıkmayın canınızı. Kilo alınır, verilir. Önemli değil.

X