- 5 Şubat 2010
- 196
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben Dalanın zeytinyağlı şampuanı ve kremine başladım..gayet de güzel oldu.
şampuanından memnunmusun?saçı keçe yapıp kurutuyormu?
Cilt bakımı ve temizliğinde(tonik vs) hangi marka alınabilir? Watsons'taki Pure Beauty deneyci mi
inglot ürünleri cruelty free özellikle makyaj fırçası arayanlara duyurulur ve diğer tüm makyaj ürünleri çok güzeldir.
fakat türkiye piyasasından çekileceğine dair bir söylenti duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum.
bu aralar 3 ürün ve üzerine %50 indirim kampanyası var inglot'a mail attım bu çekilme olayıyla ilgili ama bir cevap alamadım.
umarım inglot türkiye pazarından çekilmez hem çok kaliteli ürünleri var hemde cruelty free
selamlar...
geçen gün watson's dan birkaç superdrug ürünü aldım. aldığım ürünlerde tavşan logosu var ve no animal testing yazıyor.
Fakat, duş jelinin arkasında yazı olmasına rağmen logo yok.
aynı durum için giovanni markasını elemiştik. Bir şampuanın arkasında yazı var ama logo yok diye.
bu durumda ne yapmalı?
ben kullanmadım ama kullananların çok olumlu yorumları var..
yurtdışında 8 dolar gibi bir fiyattan satılırken, emturkiye.com' da 30 küsüre satılıyor..
şu linkte fırça
şu linkte allık anlatılmış
kullanıcı yorumları kk 'da
http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-icin-oneriler/250408-everyday-minerals.html
buna benim de ihtiyacım var ama hala bulamadım..gratis te ,watsons ta çeşitler var ama arkalarında ibare göremedim..lys ye bir sorayım
pure beauty de bir logo veya ibareye rastlamadim diye hatirliyorum ama yine de arastiralim..
INGLOT benim aklimda yoktu soyledigin cok iyi oldu..
hayvanlar uzerinde test edilmemistir ibaresi varsa sorun yok gibi geliyor bana..cunku o ibarenin dogrulugu da ilgili bakanlik tarafinndan kontrol ediliyor..buav sertifikasinin olmamasi urunun yeni cikmasiyla alakali olabilir mi ? Bu konuda profesyonel olmadigimiz icin net bisey soyleyemiyoruz..arastirmak lazim
Bişeyi merak ediyorum hayvanlar üzerinde test edilmeyen ürünler nasıl test ediliyor?
Sadece kobay insanlarla mı yoksa başka yolu da var mı?
bunu ben de merak ediyorum ama neyi nereden araştıracağımı şaşırmış durumdayım..
elbette hayvanlara zulmeden markaya elimi sürmem. peki zulmetmeyen markanın bana zararı olup olmadığını da net olarak bilmem gerekmez mi?..
merhaba kızlar gecen hafta yves rocher dan bir parfüm aldım..deney yapmadıklarını sanıyordum.aradım buldum yerini zorla..meğer yapıyorlarmış..eve gelince petanın sitesine girince gördüm..çok üzüldüm.
sizden ricam şu: bana deney yapmayan
1-çamaşır deterjanı
2-yumuşatıcı
3-bulaşık deterjanı
4-temizlik malzemeleri markalarını yazabilirmisiniz?
bu arada flormar deney yapıyormu?
Burada yapıyor denmişti.
Ben de oriflame başlığında paylaştım tabi mini fırtına koptu.ustume geldiler baya.
Kızlar bı söyleyin eger yapmıyorsa gidip kızlardan özür dileyim yok yapıyorsa da biriniz gelip söyleyin.yoksa linç edecekler beni