haytınızda en mutlu olduğunuz an

temmuzsendromu

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
1.250
14
358
gözlerinizi kapatın ve düşünün paylaşmaya ne dersiniz?
ben yazayım iki tane geliyor aklıma biri mezuniyetim diğeri de aşkımdan duyduğum ilk seni seviyorum cümlesiopuyorumnanaktan

huzuruma 460 günden snra kavuştuğum ilk gün
o heycanı o anı ömrümde bi daha yaşayamıyacağım galiba
askerdeydi ve şırnakta olduğu için hiç ama hiç görmedim netten falan
sadece sesini duyuyordum
karşımda gördüğümde havaalanında heycandan ayaklarım kesilmişti uçuyordum onu sağ salim ist.e aldım diye:)

bide istemeye geldikleri gün çok mutluydum ama o askerlik dönüşünü unutamam:)

6 yaşındaydım bisikleti olanlara çok özenirdim hergün babama bana bisiklet alsın diye yalvarırdım... küçükkende şimdiki gibi öyle ısrarcı bi şekilde bişey istemezdim ama bisikleti çok istiyodum ve bigün babam işten geldiğinde bana pembe bi bisiklet getirmişti o an çok mutlu olmuştum

birde Çanakkale'ye gitmeyi çok istiyodum hatta rüyalarımda bile oraya gittiğimi görürdüm hiç imkan yokken birdenbire gitme fırsatım olmuştu hemde kaç sefer gittim gezdim çok mutlu olmuştum içime bi huzur dolmuştu :1rolleyes: I love Çanakkale :asigim:

bi tane daha var kaydirigubbakcemile3 oda bi zamanda İstanbul'a takmıştım özellikle kızkulesini görmeyi çok istiyodum kızkulesine gittiğim gün aslında hayatımın en mutlu günüydü diyebilirim :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…