Merhaba kızlar 5 aydır beklemedeydim doktor rahmin ters polikistik oversın dedi hormonlar iyi adetim düzensizdi bu ay hergün sabah akşam hayıt tohumunu demleyerek bazen dövüp kaynatarak günde 2 bardak içtim yumurtlamaya yakın içmeyi bıraktım kontrole gittiğimde biri 16 mm biri 15 mm sağlı sollu iki yumurtam vardı ve hamileyim inşallah daha bebişimi göremedim ama Rabbim verecek canı hayıtı için kızlar benim yüzümü güldürdü inşallah sizinde yüzünüz güler beklemek çok zor Allahım tüm çocuk isteyenlerin yardımcısı olsun
Bitkisel deyip geçmemek gerekiyor ilaçlarda bunlardan yapılıyor birde ben çok araştırdım yurtdışında hamilelere hayıtı hap olarak veriyorlar korkmadan için bence hiç bir yan etkisi yok kekik gibi tadı rahatça içtim valla form çayları daha zararlı bence
canim mehraba ilk once tebrik ederim allah salicakla versin bebisini birsey sorucam ben rusyada kaliyorum o haplarin adini yaz bana lutfen cunki burda hayit yok bulamiyorum hic biryerde (((
Canım Google'a hayıt hapı yazınca çıkıo a'yla başlıyor ismi söylemim şimdi reklam olmasın:) bu arada soğanı falan hiç karıştırmayın bence sadece hayıt tohumu için azıcık havanda dövüp 5 dakika bir bardak Damacana suyunu kaynatın sonra sıcak sıcak bir sabah bir akşam için günde 2 su bardağı yeter adetin ilk günü başlayın içmeye yumurtlama gününe kadar içip bırakın soğan ve cıvan perçemi bunlar ayrıca adet söktürücü olarakta kullanılıyor hepsinin yararı var ama karıştırınca anlamı kalmıyor sadece hayıt tohumu için prolaktini yüksek olanlarada iyi geliyor mesela benim bazen göğsümden süt geliyordu bunlar hep pkonun icadı birde bebek istedikçe stres oldukça prolaktin yükseliyor Buda yumurtlamayı geciktiriyor kısaca zincirleme trafik kazası gibi hormonları düzgün olanda içmeli benim düzgündü ama yinede yaradı aktarlarda satılıyor tohumu küçük yuvarlak bişi ararsanız bulursunuz
canim benim insallah simdi ariyicam googldan.. bende prolaktin sorunu yasadim cok yuksek olmasada engelledi qaliba cunki basqa sorunumuz yok halada bebek yok prolaktin dusduyune ragmenben gecen ay kur yapmisdim olmadi bu ay hicbirsey yapmadim simdi beklemedeyim olmazsa hayit bulursam gelen ay hayit kulanicam olmazsa kur yaparim basqa carem yok zaten :26:
Canım Google'a hayıt hapı yazınca çıkıo a'yla başlıyor ismi söylemim şimdi reklam olmasın:) bu arada soğanı falan hiç karıştırmayın bence sadece hayıt tohumu için azıcık havanda dövüp 5 dakika bir bardak Damacana suyunu kaynatın sonra sıcak sıcak bir sabah bir akşam için günde 2 su bardağı yeter adetin ilk günü başlayın içmeye yumurtlama gününe kadar içip bırakın soğan ve cıvan perçemi bunlar ayrıca adet söktürücü olarakta kullanılıyor hepsinin yararı var ama karıştırınca anlamı kalmıyor sadece hayıt tohumu için prolaktini yüksek olanlarada iyi geliyor mesela benim bazen göğsümden süt geliyordu bunlar hep pkonun icadı birde bebek istedikçe stres oldukça prolaktin yükseliyor Buda yumurtlamayı geciktiriyor kısaca zincirleme trafik kazası gibi hormonları düzgün olanda içmeli benim düzgündü ama yinede yaradı aktarlarda satılıyor tohumu küçük yuvarlak bişi ararsanız bulursunuz
ay sercem bana da yaz pojaluysta rusçası neymiş ben de bulurum sokaktaki babuşkalarda vardır belkicanim sagol Allah senden razi olsun buldum zaten rusdarda da var qaliba yarin ariyicam bakalim insallah bulurum burda ya nasil sevindirdin beni googla bakmakdan hayit rucsa filan yorulmusdum vallahi ))))) yinede sagol cok sagol kardesim
ay sercem bana da yaz pojaluysta rusçası neymiş ben de bulurum sokaktaki babuşkalarda vardır belki
canim eyer tam biliyosan ozel mesajdan at lutfen orda reklam yok
Rabbim yardımcın olsun canım ümit kesmemek gerek ben ne zamanki Allah'ın istediği olur ne kadar uğraşsakta canı veren o dedim Rabbim nasip etti gerçekten zamanı belli Allahım isteyen tüm herkese nasip eder inşallah bulmuşunuz hapı:) ama bence tohumunu tedarik etmeye çalışın hısım akraba kargolayıversin
canim sagol guzel sozler icin ama ben azeriyim ve hayiti azaricede bilmiyom malesef rusyada kaliyoruz esimle yani bizimkisi sansa kalmis...bende oyle soyluyorum cani verende Allah Alanda Allah hersey onun elinde zaten o ol derse olur ben bu ay hic birsey yapmadim 27 mayisda kirmizilarin zaman bekliyorum insallah olmazda benimde yuzum bu mubarek gunlerde gulur...inan hic cift cizgi gormedim bugune kadar bir kes olsun gecikmedi olmadi bir yildir istiyoruz nebiliyim yuce rabbim banada anne olmayi nasib edir insallah
Âmin canım inşallah bende azeriyim tesadüfün bu kadarı hemşeri çıktık:) bu günde kandil allahım dualarını kabul etesinde bu ay hayırlı haberini alırım inşallah "el vasi" Allah'ın 99 isminden ben bol bol uyumadan önce bunu zikir çektimde Rabbim yüzüme baktı vakti zamanı gelince o çift çizgiyi görüyorsun canım bir yıl çok uzun değil bk burda 5 yıldır çocuğu olmamış çikolata kisti olan ameliyat olmuş bi bayan vardı şimdi hamile Rabbim tez vakitte nasip etsin sanada
ne guzel canim hemseri oldugumuza cok sevindimbiliyorum uzun diyilde kurban oldugum ne zaman verir verir salikli guzel hayirli verir insallah... sen beni anlarsin bizim oralarda evlennir evlenmez cocugun olmasi lazim tabi Allahin izniyle olmazsa soz yapiyorlar neden olmadi diye iste insan kendi ilk az ister sonra o konusulanlari duyub panik yapar nebiliyim insallah benimde yuzum guler bende dualar ediyorum kollarimi kaldirip Allahdan diliyorum insallah olur..seninde bebeyin mubarek sagsalim dogsun hayirli guzel evlat olsun canim
günaydın kızlar, bugün doktordan randevu aldım haftaya perşembe gün için tüplere bakılcak inşallah. bi de kan tahlili yaptırmak istiyorum ama hangi hormonlar gerekli biliyor musunuz??? yarın reglimin 3. günü. yarın olması şart, deil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?