Hayıt tohumu kullanıp faydasını gören oldumu

Ot olarak değil ama instagramda nihalin bahcesi diye bir sayfa var ordan macununu aldım. Yumurtlamaya kadar kullanılıyor. O ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay gene kullandım bakalım hamileysem güncellerim
Rabb'im tekrar nasıp etsin inşallah bu ay ben de hamile kalırım inşallah

Ot olarak değil ama instagramda nihalin bahcesi diye bir sayfa var ordan macununu aldım. Yumurtlamaya kadar kullanılıyor. O ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay gene kullandım bakalım hamileysem güncellerim
Kimyasaldan ne kadar süre sonra kullandınız

Kadin dogum doktorunuza "hayit otu ekstresi ilaci" sorun ve faydalarini internette arastirin
gorselini ekliyorum (takviyedir ilac degildir)

Eklentiler

• IMG_20241012_104006.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 4
Ay çok geçmiş olsun benimde hormonlarımı mahf etmişti pkoluyum bu arada pko olan adet düzensizliği olanlar bence içmesin hiç iyi gelemiyor

Kadin dogum doktorunuza "hayit otu ekstresi ilaci" sorun ve faydalarini internette arastirin
gorselini ekliyorum (takviyedir ilac degildir)
Bunu kullandım pko olduğum için hiç iyi gelmedi ne çayı ne hapı berbat etti bıraktı hormonları hiç sorunu olmayanlar deneyebilir ama pko olanlar içmeden 10 kere düşünsün bence

Bunu kullandım pko olduğum için hiç iyi gelmedi ne çayı ne hapı berbat etti bıraktı hormonları hiç sorunu olmayanlar deneyebilir ama pko olanlar içmeden 10 kere düşünsün bence
Pkoyum
Pkoslu birinin mucadelesini de cok iyi bilirim ve hepimiz ne fayda eder ne ise yarar kaygisina duseriz hep

Benim adet düzensizliğim var ya bazen 2 ay bazen 50 gün değişiyor
İnositol hiç duydun mu veya kullandın mı onu iç ve hamur şeker bırak kilo verdikçe normalde dönüyor ben ilaçsız adet olamıyordum ayrıca 1 sene adet olmadığım olmuştu doğum kontrol içip yine adet olamıyordum yürüyüş bol su ve yediklerime dikkat ederek ve inositol içerek düzene koydum ondan önce 7-8 ay kadar duphaston tedavisi gördüm mutlaka iyi doktor bulmalısın

Pkoyum
Pkoslu birinin mucadelesini de cok iyi bilirim ve hepimiz ne fayda eder ne ise yarar kaygisina duseriz hep
Öyle tabi hiç kolay değil illet şey bazısına iyi gelir bazısına hiç iyi gelmez bitkisel şeyler benim için bitmiştir bana hiç iyi gelmedi umarım sana fayda eder

Kilom doktorun dediğine göre boyuma göre fazla boyum 1.56 kilom 60 bazen tam gününde bazen aylarca sürüyor duphaston vermişti bana doktor bir ara combinol diye bir hap onları kullandim

Ay çok geçmiş olsun benimde hormonlarımı mahf etmişti pkoluyum bu arada pko olan adet düzensizliği olanlar bence içmesin hiç iyi gelemiyor
Bende pko da yok adetimde düzenlidir ben hamilelik için kullanmıştım ama hiç iyi geldi mideme biraz hassas sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…