Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bende aktardan hayıt tohumu aldım pakette satılıyodu son kullanma tarihine dikkat etmemiştim bide ne qörüyüm temmuz 2013 son kullanma tarihi qeçmiş içemedim aktar çok uzakta değiştirememde etrafımdakiler otun son kullanma tarihimi olur diyolar ama içemedim napsam bilemedim :/

Canım benim evde şerbetçiotu,oğul otu,hayır tohumu var eczaneden almıştım son kullanma tarihi yazmıyor hemde bayadır evde yani ben kullanıyorum canım istedikçe,var mı ki otların son kullanma tarihi ??? :/

Canım benim evde şerbetçiotu,oğul otu,hayır tohumu var eczaneden almıştım son kullanma tarihi yazmıyor hemde bayadır evde yani ben kullanıyorum canım istedikçe,var mı ki otların son kullanma tarihi ??? :/

Benimkinin üzerinde de öyle küçük yazıyo ki incelerken buldum ama etrafımdaki herkes otun tarihi olmaz dedi içinde hiçbir katkı maddesi yok bildiqin ot :) Şuan adet dönemim var bitsin ben içiçem bu otu zehirlenmezsem yazarım :)

Tamam canım bişey olmaz merak etme çok huylanırsan buz dolabında sakla :)

Ben bikaç yıl önce yine bu konuyla ilgili bilgi ararken küç adaçayı rezene ve ısırgan yağlardan ise çörek otu yağı üzerinde duruluyordu yılı tam hatırlayamadım ama 6 yıl kesin oldu sanırım üzerine olabilir tabi Ozaman lar bn bunların hepsini aldım fakat düzenli uygulamadım en fazla 1 hafta uyguladim 1 kaç gün önce tekrar arastirmaya başladım ve bu sefer gördüm kullanan arkadaşlar ilk defa buraya faydası olsada olmasada yorum yapıp bilgi vermiş ler öncelikle bunun için herkese tşkler bend sizlere güvenerek kapalı çarşıya gidip adaçayı ısırgan Hayıc tohumu rezene keten tozu kuc tozu çörek otu yağı ve çilek yağı aldım geldim adaçayı ni eskiden de tükettiğim için rahatlıkla içiyorum hayic tohumunu kaynatıp üstü kapalı dinlendirme sonrası süzüp içiyorum boğazı biraz yakıyor ve tadı çok kötü ama katlaniyoruz kuc u de yoğurt yada pek mezle bi şekilde yiyorum fakat isirgani daha hic icemedim rezene yi daha önce denemiş tim ve tadı okadar kötüydü ki onada cesaret bulamıyorum hele keten tohumunu yoğurtla denedim En felaketi o olsa gerek yedikce çoğalıyor sanki ama yağlarla her akşam masaj yapıyorum şize sormak istedigim ketenle kucu direk yiyip üstüne şu icsek faydası olurmu ve bana yanlış yaptığım yada başka şekilde yapsam daha iyi olur dediğiniz şeyler var mı lütfen birazcık yardım istiyorum yaş 22 kilo 51 ölçü 75 bile doymuyor psikolojim alt üst oldu

Merhaba.Hayit tohumunu kaynamis suya atsakta olur mu yada naskl kullanmaliyiz? Artik gozle gorulur degisim istiyorum ((

kızlar ben de 1 aydır kullanıyorum.lh hormonum yüksek olduğu için başlamıştım pcos var ben de.hamile kalmayı kolaylaştırıyo adetleri düzenliyo diye.1 aya kadar bişy yoktu 2-3 gündür bir baktım sütyen sıkmaya başladı.bir baktım benm göğüsler kocaman olmuş.ben bilmiyordum böyle bir etkisi olduğunu sonra arştrnca öğrendm.kesinilikle deneyn derm

3 gundur ıcıyorum bende sabah ve gece yatmadan,aynı zamanda çörekotu yağı ve anason yağını karıstırıp göğüs masajı yapıyorum yatmadan 2-3 dk..
gogus altı 73,gogus ucu 84 suan ama kendı kendıme aynaya baktıgımda daha hoş gorunuyo gozume 15gunde bir ölçmeyi planlıyorum oyle daha farkedılır.
yarın küç'e de başlıcam ve şifa olsun dıye hem etkı de eder goğus buyumesıne dıye soya sütü hazırlıcam evde kendime..benım rutınlerım bunlar olucak artık :)
herkes gelısmelerı belırtsın kı konu aktıf kalsın ve hevesımız de kacmasın bırakmayalım

nasıl kullanmıstın canım, ben hayıt tohumunu blenderda çektim toz halınde 1 çay kasıgı kaynamıs suda 5dk demleyıp ıcıyorum (iğrenc otesı bı tadı var orası ayrı ) doğru mu gıdıyoruz sence ıcımı konusunda :))

bu kistleri çok fazla takıyorum nasıl kullanıcam peki

Benim iki tane vardi. Doktorum eger buyurlerse ilac vericem bi ay sonra tekrar gel demisti. O surecte ben ictim. Kistimin biri 3 cm bir 1 bucuk cmydi 1 ayda yari yariya kuculduler. Doktorum cok sasirdi ama ona soylemedim. Bi kac ay sonra bi daha gittim hic bisi kalmamisti :) 2-3 yildirda yok tertemiz :) valla hatirladigim kadariyla aksamlari bir fincan kaynamos suya bi cay kasigi atip demliyodum. 5-10 dk sonra suzuyodum soguyunca kafaya dikipbi hamlede iciyodum tadi berbattiii. Haftada 4 defa falan iciyodum galiba ama hergun icebilirsen ic benim vaktim olmuyodu. Kafaya takma cogu zararli degil yumurta kumelerimiz onlar bizim :)
He ama doktor tehlikeli dediyse eger ihmal edilmez o ayri

canım ya inşallah tekrarlamaz benm psikolojimi bozdu çocuk olmaz falan die çok korkuyorum doktorum bana hiç ilaç kullandırmadı kendiliğinden oluyo ama çok düzenli değil bide soğan suyu var onu denedin mi hiç

canım ya inşallah tekrarlamaz benm psikolojimi bozdu çocuk olmaz falan die çok korkuyorum doktorum bana hiç ilaç kullandırmadı kendiliğinden oluyo ama çok düzenli değil bide soğan suyu var onu denedin mi hiç
Yok denemedim canim. Doktorun ilac vermediysede sorun etme bence hayit etki eder kesinlikle

Bende pcos var doktorun biri çocugun olmayabılır ılerde dedı cok moralım bozulmustu aynı hastanenın baska bı doktora gıtmıstım o doktor yok öyle bişey korkutmak istemişler dedi canım bana doğum kontrol hapı verdiler hep son durumum noldu hiç bilmiyorum

pcoslu olup çocuğu olan çok insan var ben onları gördükçe ümitleniyorum ama çokda korkuyorum benm psikolojimi çok etkiledi ya olmazsa diyorum hep bunuda evlenmeden göremicem inşallah isteyen herkesin hemen olur ya

pcoslu olup çocuğu olan çok insan var ben onları gördükçe ümitleniyorum ama çokda korkuyorum benm psikolojimi çok etkiledi ya olmazsa diyorum hep bunuda evlenmeden göremicem inşallah isteyen herkesin hemen olur ya

Bende ilk çok üzülmüştüm ama dedim ya aynı hastanede başka bi doktora gittim yok öyle bişey dedi merak etme sende ya olur inşallah çocuklarımız

Eskiden cocugu olmayan kadinlara hayit icirirlermis kisa surede hamile kalirmis kadinlar:) takmayin kafaniza ama kontrolu ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…