• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:D:D yok canım yok doğru yoldayız allahın izniyle büyütücez :D

Ya bişy sorcam ben bu hayıt tohumunu 1 hafta boyunca kaynamış suya atıp içtim ama 3 gün ara verdim sonra yine günde 1 bardak içmeye devam ettim şuan ise içmiyorm bi faydası olmadı acaba bu düzensiz kullanmamdan kaynaklı mı??
Günde 1 bardak içtim hep ve kaynamış suya atıp hemen süzdüm acaba bekletmem gerekiyormuydu bilgilendirirsenz sevinirim. bu arada yaş 16 başka önerilerinz varsa alabilrm:)

ben her gün sabah akşam içtim canım bi ay içinde iki kere fallan iki gün ara vermek zorunda kaldım bende ama işe yaradı yinede bırakmaman lazım

ben her gün sabah akşam içtim canım bi ay içinde iki kere fallan iki gün ara vermek zorunda kaldım bende ama işe yaradı yinede bırakmaman lazım

Gözle görülür bi fark oldumu canım???
yarından itibaren sabah akşam içicem bkalm faydası olcakmııı inşhh olur yaaA:((((

arkadaşlar bu hayıt çayını yada tohumunu tek başına tüketmeyin, hiçbi faydası olmaz,
yanında kara üzüm çekrdeği çok iyi geliyor, kara üzüm tüketin,
çünkü göğüs büyültücü ilaçların nerdeyse çoğunda kara üzüm çekirdeği gibi ürünler yer alıyor
daha çok meyvelere sağlıklı yiyeceklere yönelin, bünye olarak zayıfsanız vitamin ve protein alın,

arkadaşlar bu hayıt çayını yada tohumunu tek başına tüketmeyin, hiçbi faydası olmaz,
yanında kara üzüm çekrdeği çok iyi geliyor, kara üzüm tüketin,
çünkü göğüs büyültücü ilaçların nerdeyse çoğunda kara üzüm çekirdeği gibi ürünler yer alıyor
daha çok meyvelere sağlıklı yiyeceklere yönelin, bünye olarak zayıfsanız vitamin ve protein alın,

küçün tadı berbat canım yaaa ona hiç dayanamıyorum direk çıkartıyorm bn:(

küçün tadı berbat canım yaaa ona hiç dayanamıyorum direk çıkartıyorm bn:(

canım çayını yapıp iç hayıtın ve dediğim gibi üzüm ve pekmez tüket onlarında cok faydası var
o ilaçların içeriğini incele:
bak mesela asenanın o sattığı kremin içindeki bitkiler
(Sinameki Yaprağı)
• (Biberiye Yaprağı)
• (Rezene Meyvesi)
• (Funda Yaprağı)
• (Kereviz Tohumu)
•(Isırgan Otu Yaprağı)
• (Ardıç Meyvesi)
• (Papatya)
• (Mısır Püskülü)
• (Kiraz Sapı)
• (Nane Yaprağı)
• (Mate Yaprağı)

direk sitesinden kopyaladım, bence o pahalı ilaçlara para vermek zorunda değiliz, sonuçta onlar özel bi maddeden yapılmıyor, bu bitkilerden yapılıyor

canım çayını yapıp iç hayıtın ve dediğim gibi üzüm ve pekmez tüket onlarında cok faydası var
o ilaçların içeriğini incele:
bak mesela asenanın o sattığı kremin içindeki bitkiler
(Sinameki Yaprağı)
• (Biberiye Yaprağı)
• (Rezene Meyvesi)
• (Funda Yaprağı)
• (Kereviz Tohumu)
•(Isırgan Otu Yaprağı)
• (Ardıç Meyvesi)
• (Papatya)
• (Mısır Püskülü)
• (Kiraz Sapı)
• (Nane Yaprağı)
• (Mate Yaprağı)

direk sitesinden kopyaladım, bence o pahalı ilaçlara para vermek zorunda değiliz, sonuçta onlar özel bi maddeden yapılmıyor, bu bitkilerden yapılıyor

Tmm cnm zaten üzümler olmaya bşladı yavaş yavaş yerim bol bol çok tşkkürler:)
Herkes 16 yşndasn çabk etkisi olr diyo ama bayadır uğraşıyrm bi sonuç alamadm:/

Kızlar, öncelile söyleyeyim hamile olduğumu kısa bir süre önce öğrendim. Benda ilk soğan kürüne, sonrasında ise eşimin ısrarıyla hayıt kürüne başlamıştım. Hikayemi forumda "Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?" konusu altında anlattım. Allah herkese nasip etsin.

Ben hayıtı nasıl kullandığımdan bahsetmek istedim. İnşallah sizlere faydalı olur.

1 çay kaşığı kadar hayıt tohumunu ezip, bir bardak suya kaynadıktan sonra ekleyip 5 dak kadar kaynatıyordum. Sonrasında ılımasını bekleyip içiyordum.

Birde şunları söylemek istiyorum. Hayıtı ezmeden kullanmayın. Ben de en başta bulduğum az bilgi ve aktarın önerisiyle ezmeden kullanıyordum, fakat 1 çay kaşığı değil bir tatlı kaşığı atmam gerekiyordu aynı demi alması için. Posasını da yoğurtla karıştırıp yemem gerekiyordu.

Yaptığımız araştırmalara göre bu tohumun etkisi içindeki maddelerden kaynaklanıyor. Bu nedenle ezip demlemek daha önemli. İçinde uçucu yağlar olduğundan, içeceğiniz zaman ezip demlemek daha iyi olabilir. Yada ezdiğiniz tohumu ağzı kapalı bir kapta tutmanız gerekebilir. Biz öyle yaptık.

Kızlar, öncelile söyleyeyim hamile olduğumu kısa bir süre önce öğrendim. Benda ilk soğan kürüne, sonrasında ise eşimin ısrarıyla hayıt kürüne başlamıştım. Hikayemi forumda "Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?" konusu altında anlattım. Allah herkese nasip etsin.

Ben hayıtı nasıl kullandığımdan bahsetmek istedim. İnşallah sizlere faydalı olur.

1 çay kaşığı kadar hayıt tohumunu ezip, bir bardak suya kaynadıktan sonra ekleyip 5 dak kadar kaynatıyordum. Sonrasında ılımasını bekleyip içiyordum.

Birde şunları söylemek istiyorum. Hayıtı ezmeden kullanmayın. Ben de en başta bulduğum az bilgi ve aktarın önerisiyle ezmeden kullanıyordum, fakat 1 çay kaşığı değil bir tatlı kaşığı atmam gerekiyordu aynı demi alması için. Posasını da yoğurtla karıştırıp yemem gerekiyordu.

Yaptığımız araştırmalara göre bu tohumun etkisi içindeki maddelerden kaynaklanıyor. Bu nedenle ezip demlemek daha önemli. İçinde uçucu yağlar olduğundan, içeceğiniz zaman ezip demlemek daha iyi olabilir. Yada ezdiğiniz tohumu ağzı kapalı bir kapta tutmanız gerekebilir. Biz öyle yaptık.
kullandığınız süre içerisinde göğüslerinizde bi değişiklik oldumu ?

Öncelikle ben hayıta hamile kalabilmek için başlamıştım.

Normalde günde iki defa içilmesi gerekiyor, aç tok farketmiyor. Ben çalışan olduğumdan günde bir defa içebildim. Hamile olduğumu öğrenene kadar, yaklaşık 22 gün kadar içtim. Göğüslere etkisi olduğunu biliyorum ama bu amaçla kullanmadım.

Normalde günde iki defa içilmesi gerekiyor, aç tok farketmiyor. Ben çalışan olduğumdan günde bir defa içebildim. Hamile olduğumu öğrenene kadar, yaklaşık 22 gün kadar içtim. Göğüslere etkisi olduğunu biliyorum ama bu amaçla kullanmadım.

Canım biz göğüslermzi büyütmeye çalışıyorz da o yüzden sordu arkadaş etkisi oluyosa hayıt içicez:)

bu amaçla kullanmadığızı ben zaten anladım diyorum ki; peki kullandığınız süre içinde göğüslerinizde bir değişiklik oldu mu ?

harika bende başlamak istriyorumda, sen neden hayıt tohumuna başlamıştın yani neden hamile kalamıyordun ?benim bu ay 13 gün adetim geikti hamilede değildim doktora gititğimde hormonel olabilir kist felan yok dedi,yumurta tembelliğinden şüphelendi benim için hayıt işe yararmı ?

harika bende başlamak istriyorumda, sen neden hayıt tohumuna başlamıştın yani neden hamile kalamıyordun ?benim bu ay 13 gün adetim geikti hamilede değildim doktora gititğimde hormonel olabilir kist felan yok dedi,yumurta tembelliğinden şüphelendi benim için hayıt işe yararmı ?

Bende PKO adıyla bilinen kist vardı bu yüzden hamile kalmıyordum.bende hayıtla bunun yok olabileceğini düşündüm.Çünkü bu konuda epey bir bilgi almıştım.3 ay içmeyi planlıyordum ki ilk ayda hemen hamile kalmışım.hem çok şaşırdım hemde çok sevindim.bence sende mutlaka kullan.

Back