Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mehaba arkadaşım peki adetin kaçıncı günü başladın içmeye ve kaç gün içtin cevaplarsan çok sevinirim saol

İyiki bu sitedeyim diye çok mutluyum . Keşke daha önce okusaydım bu yazdıklarınızı .
Malum yaz ayına girdik bikinilerde hep siilikonsuz gögüslerim 75i zor doduruyor kötü
görüntü oluyor ... Eee birde 18 yaşındayım insan farkedilmek istiyor zaten zayıfım
birde küçük vücut hatlarımda çocuk gibi kalıyorum arkadaşlar ya çok mutsuzum..
Anneme adıracağım hemen , teşekkürler konuyu açığ bilgilerini payaşanlar : )

mehaba arkadaşım peki adetin kaçıncı günü başladın içmeye ve kaç gün içtin cevaplarsan çok sevinirim saol

Ben adete bağlı kalmadım aldığım gün içmeye başladım.Ama yinede sana söyleyeyim ne zaman içtiğimi.Adetin 11.gününe denk gelmiş.o günden itibaren hergün içtim.adet olsan bile devam et bir zararı yokmuş.hamile olduğumu öğrenene kadar içtim.sonra bırakmak gerekiyormuş.yani toplam 22 gün içmiş oldum.inşallah Allah sana da nasip eder ))

merhaba bende hayit kullanmayi dusunuyorum.ama ben ilacsiz adet olmuyorum.suandada ilac kullanmadigim icin adet de olmuyorum.baslarsam ne zaman baslayacagimidas bilmiyorum.6 yildir bebek tedavisi goruyorum.

Fuu bende almak için aktara gittim adam binbir türlü şey gösterdi en son bir tane verdi civan perçemli hayıt otu tohumlu bitkisel çay diye. içinde bir sürü bitki var. toz halinde yoğurtla balla ya da suyla yut dedi. o bi tatlı kaşığı bana bi kepçe gibi geliyo. içerken kusacak gibi oluyorum ne yapacam bilmiyorum çok pişman oldum içtikten sonra da 1 saat çekiyorum bulantısını direkt tohumunu alıp mı yapsaydım kızlar bana tavsiye verin siz nasıl dayanıyorsunuz??

Ben hayit tohumunu yaklasik 3 ay duzenli olarak kullanmistim bi dolgunluk olmustu ama gecti daha sonra. Ama bende 2 tane kist vardi 2 sini de yok etti. Doktor sok olmustu bunlar boyle nasil gecti diye :))

anladım cevapladığınız için teşekkürler sordum ama hayıt tohumuyla ilgili bilgisi olmadığını söyledi. Çok kararsız kaldım 2 hafta içince faydası görülüyomuş galiba uzun süre kullanmayı düşünmüyorm da riski almaya değer mi bilemedim doğrusu.

Son düzenleme:

pekı ıçmeye ne zaman basladınız yanı adetten once mı sonra mı

Slm arkadaslar, bu hayıt tohumu nelerde yapıyormuş haberımız yok.Benim prolaktınım yuksek bunada ıyı geliyormus bnde ıcmek istiyorum ama yurtdısındayım ve nasıl temin edecem bılmıyorum ve bu yazıları okunca sabırsızlanıyorum içmek için

her şey bünyeden bünyeye fark ediyor.
Arkadaş hayıtı kullanmış ve çok faydasını görmüş fakat ben de uzun süre kullandım hiçbir faydasını görmedim bu bünyeyle alakalı birşy.
elmasekeri3535 de 3ay kadar kullanmş o da faydasını görmemiş. inşallah sizlere iyi gelir diyorum:)

ne zaman basladınız hayıt tohumuna yanı adetın kacıncı gunu

2 hafta kadar kullandım ama içtikten sonra 1-2 saat diş fırçalasam bile genzime kokusu geldikçe herşeyden tiksindim(bende işe yaramadı

pcos var 28 yasındayım bekarım ve adet düzensizliğim için bir ay hayıt otu içtim düzenli bile içmedim kendi kendime adet olamıyorum büyük bir hevesle bir sürü hayıt aldım ama sonuc hüsran

02,08,2013de prolaktinim 291,9 iken
03,07,2013 : 20,02 iken bir ay hayıt içtim ve sonuc
04,09,2013 547,5 e yükselmiş

canım cok sıkıldı gercekten.cok ümitlenmistim kendi kendime adet olacagım diye ve hormonlarım düzelecek diye.ama kas yaparken göz cıkardım
ilaçlara devam yapacak baska sey yok soganı deniycem sadece

Mucizevi bir bitki. Burada arkadaşlar tüylenme ve saç dökülmesi yaptığını yazmışlar şaşırdım. Kadınsal sorunların çözümü için yıllarca kullanılmış bu bitki. Östrojen ve progesteron içerdiği için aksine saç dökülmesine, göğüs küçüklüğüne ve kadınsal bir çok soruna-tüylenmede dahi- iyi gelen bir bitki. Bende herhangi bir sorun olmamasına rağmen göğüslerimin daha dik olması için düzenli kullanmaya başladım. Göğüslerimde eskiye oranla bir değişim olduğunuda gözlemledim ayrıca saç dökülmesi gibi bir problemimde olmadı ki saçlarım ince tellidir benim.

Son düzenleme:
keten tohumu mu yoksa hayıt mı? hangisi sizce

bence hayıt çünkü bildiğim kadarıyla keten tohumunun sarısı etkiliymiş ama aktarlarda kahverengi satılıyor hep oda kuş yemi demekmiş ve hiçbir etkisi yokmuş ama sarısını bulabilirsen onuda kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…