- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
- 113
Bende PKO adıyla bilinen kist vardı bu yüzden hamile kalmıyordum.bende hayıtla bunun yok olabileceğini düşündüm.Çünkü bu konuda epey bir bilgi almıştım.3 ay içmeyi planlıyordum ki ilk ayda hemen hamile kalmışım.hem çok şaşırdım hemde çok sevindim.bence sende mutlaka kullan.
mehaba arkadaşım peki adetin kaçıncı günü başladın içmeye ve kaç gün içtin cevaplarsan çok sevinirim saol
Ben adete bağlı kalmadım aldığım gün içmeye başladım.Ama yinede sana söyleyeyim ne zaman içtiğimi.Adetin 11.gününe denk gelmiş.o günden itibaren hergün içtim.adet olsan bile devam et bir zararı yokmuş.hamile olduğumu öğrenene kadar içtim.sonra bırakmak gerekiyormuş.yani toplam 22 gün içmiş oldum.inşallah Allah sana da nasip eder))
merhabalar :) hayıt tohumuyla roaccutaneyi aynı zamanda kullansak bir sorun çıkar mı?
Öncelikle ben hayıta hamile kalabilmek için başlamıştım.
Normalde günde iki defa içilmesi gerekiyor, aç tok farketmiyor. Ben çalışan olduğumdan günde bir defa içebildim. Hamile olduğumu öğrenene kadar, yaklaşık 22 gün kadar içtim. Göğüslere etkisi olduğunu biliyorum ama bu amaçla kullanmadım.
her şey bünyeden bünyeye fark ediyor.
Arkadaş hayıtı kullanmış ve çok faydasını görmüş fakat ben de uzun süre kullandım hiçbir faydasını görmedim bu bünyeyle alakalı birşy.
elmasekeri3535 de 3ay kadar kullanmş o da faydasını görmemiş. inşallah sizlere iyi gelir diyorum:)
pekı ıçmeye ne zaman basladınız yanı adetten once mı sonra mı
keten tohumu mu yoksa hayıt mı? hangisi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?