• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayır başka bişey kullanmadım bende merak ediyorum ve geçen aylarda eğer adet günüm gecikmiş olsaydı acaba hamilemiyim diye şüphe bile edicektim
regil olduktan sonra bi hafta kadar ufalıyo ama çok değil sonra yine büyümeye başlıyo

Aaa acaba yediğiniz birşey mi büyütüyor ya keşke bizimkide büyüse :'( yaşınız kaçtı? Doktora gittiniz mi?

cnm ozelden mesaj yazdın ama bı turlu gıtmıyr cevap mesajım burdan yazayım inş görürsün

hayıt otu kullanıyrm cnm , aktardan bes liralık aldım bır bucuk ay yettıyor bana
canım ben 19 yasındayım etkisi olur herhalukarda sende farkedersın ,
ketıla suyu kaynatıp bı bardakta bır tatlı kasıgı kadar bazen bıraz daha az hayıt otunun ustune sıcak suyu dokup ılıyıncaya kadar bekle , sonra iç rahatlıkla
bnm annemn de kucuk genetık bırazda ıkı hafta ıcınde dolgunlastıgını hıssedıyosun , bı tanıdıgım var , tesadufen konu acıldı , o da kullanıyrmus 6 aydır ılk basladgnda 75 miş su an 85
ben hala kullanıyrm canım :D

Tmm cnm ben aktardan hayıt otu isteyeceğim en kısa zamanda çok teşekkür ederim.
Gögüslerim büyürssse dile benden ne dilersen kız bu kadar büyük konuşuyorum:))

cnm ozelden mesaj yazdın ama bı turlu gıtmıyr cevap mesajım burdan yazayım inş görürsün

hayıt otu kullanıyrm cnm , aktardan bes liralık aldım bır bucuk ay yettıyor bana
canım ben 19 yasındayım etkisi olur herhalukarda sende farkedersın ,
ketıla suyu kaynatıp bı bardakta bır tatlı kasıgı kadar bazen bıraz daha az hayıt otunun ustune sıcak suyu dokup ılıyıncaya kadar bekle , sonra iç rahatlıkla
bnm annemn de kucuk genetık bırazda ıkı hafta ıcınde dolgunlastıgını hıssedıyosun , bı tanıdıgım var , tesadufen konu acıldı , o da kullanıyrmus 6 aydır ılk basladgnda 75 miş su an 85
ben hala kullanıyrm canım :D

peki sende büyüme varmı varsa ne kadar sürede ve kaç cm büyüdü canım yada beden olarak sölermisin?
Ben bugün aldım hayıt otu tohumundan inşh etkisini görürüm..

bende işe yarayacak mı acaba herşeyi denedim daha önce aamaaa bunu denemekte kararlıyım
ayrıca adet sancısına iyi gelmesine de çok sevindim aybaşuı günlerimde yerlerde kıvranıyorum resmen :((((

kaç gündür alıcam ama unutuyorum ya olumlu yazıları okudukça umutlanıyorum ama almayı unutuyorum çatlycam artık meraktan işe yarıycak mı diye :44:

kızlar hayıt otumu yoksa hayıt tohumumu kullanıcaz? eğer tohumu ise ezecekmiyiz yoksa direk mi içecez :44:

Ya herkes bişey yapmaya çalışıyo bu büyütme olayı için de azıcık araştırarark yapın. Bu hayıt doğum kontrol hapı ile asla aynı anda kullanılmaz ve hayıtı anlatan hemen hemen her sitede bu yazıyor. Allah muhafaza ödem mödem oluşcak biyerlerinizde dikkatli olun bacılar ;)

Bu arada ben ısırgan otuyla kullanıyorum hayıtı biri sabah bir akşam. İki haftayı geçti bi ağrı sızı var ama hangisinden bilemedim ya azıcık yardım edin :)) bırakıcam etki etmeyen hangisiyse

ben hayıtın etki ettiğini düşünüyorum alt:74 üst: 85.5 oldu şuan 1 ay kullanmıştım bide poşet çayını kullanmıştım üstüm eskiden 82-83 arasıydı

yok canım ne içtiğini bilmiyorum ama ben poşet çayının kullanmıştım şimdi normal tohum halinde olanı aldım

Gunaydin bayanlar,Benim de goguslerim yok denecek kadar yok :) 26 yasindayim 75 anca doluyor :( su anda bag evindeyim annnemle sohbet ederken birden aklima geldi burada hayit bulabilir miyim diye sordum anneme,annem de yan duvarin dibindekiler hep hayit diyince sok oldum:) yillardir elimin altindaymis da haberimyokmus :) ama simdi bunlar taze yaprak,bizim ihtiyacimiz olan tohum mu kuru yaprak mi?Taze yapragi kurutsam ayni isi gorur mu ya da taze taze kaynatip icsem olur mu?az sonra toplayacagim :) fikir verirseniz cok mutlu olurum :)

Gunaydin bayanlar,Benim de goguslerim yok denecek kadar yok :) 26 yasindayim 75 anca doluyor :( su anda bag evindeyim annnemle sohbet ederken birden aklima geldi burada hayit bulabilir miyim diye sordum anneme,annem de yan duvarin dibindekiler hep hayit diyince sok oldum:) yillardir elimin altindaymis da haberimyokmus :) ama simdi bunlar taze yaprak,bizim ihtiyacimiz olan tohum mu kuru yaprak mi?Taze yapragi kurutsam ayni isi gorur mu ya da taze taze kaynatip icsem olur mu?az sonra toplayacagim :) fikir verirseniz cok mutlu olurum :)

Canım bence tazeyi al direk kaynat taze daha iyidir

hımm bende yohum halınde içiyorumda yoksa deıdm baska bıseymı içiyorum ben dıye korkmustum :18:

Hayıt Tohumunun Kadınlar Üzerindeki Etkileri :

* Hayıt otu hipofiz bezini tetikleyerek kadınlık hormonlarının dengeler. Kadınlık hormonlarını doğal yöntemlerle dengelediği için,yan etkisi yoktur. Sentetik hormon tedavisi gören kadınlarda ise yan etkiler görülebiliyor.

* Hayıt tohumu, adet stresi ve adet gerginliğine iyi geliyor. Hayıt tohumu , bu tür sorunu olan kadınlarda 2 hafta içinde etkisini gösteriyor. Daha iyi sonuç alabilmek için 3 ay kullanmak gerekiyor.
* Hayıt tohumu adet düzensizliklerini giderir. Kanamanın az veya çok olması, kanamanın ağır veya sancılı geçmesini düzelterek , düzene koyar.
* Hayıt tohumu, aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı, hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani, cinselliğiniz çok fazla ise azaltır, az ise isteği çoğaltır.
* Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.
* Hayıt tohumu, doğum kontrol hapı kullanımına son verildikten sonra vücudun tekrar doğal dengesine kavuşmasına yardımcı olur.
* Hayıt tohumu, hem erkeklerde hem de kadınlardaki hormon dengesizliğinden kaynaklanan kıllanma (tüylenme) ve sivilceler için de tedavi edici özelliğe sahiptir.
* Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde, hayıt meyvesi alındığında, anne sütü belirgin derece de artar.

Back