Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün itibariyle bende içtim kızlar bakalım inşallah olumlu sonuçlanır:))
İnşallah istediğin sonuca ulasırsin canım
hayır başka bişey kullanmadım bende merak ediyorum ve geçen aylarda eğer adet günüm gecikmiş olsaydı acaba hamilemiyim diye şüphe bile edicektim
regil olduktan sonra bi hafta kadar ufalıyo ama çok değil sonra yine büyümeye başlıyo
dün itibariyle bende içtim kızlar bakalım inşallah olumlu sonuçlanır:))
cnm ozelden mesaj yazdın ama bı turlu gıtmıyr cevap mesajım burdan yazayım inş görürsün
hayıt otu kullanıyrm cnm , aktardan bes liralık aldım bır bucuk ay yettıyor bana
canım ben 19 yasındayım etkisi olur herhalukarda sende farkedersın ,
ketıla suyu kaynatıp bı bardakta bır tatlı kasıgı kadar bazen bıraz daha az hayıt otunun ustune sıcak suyu dokup ılıyıncaya kadar bekle , sonra iç rahatlıkla
bnm annemn de kucuk genetık bırazda ıkı hafta ıcınde dolgunlastıgını hıssedıyosun , bı tanıdıgım var , tesadufen konu acıldı , o da kullanıyrmus 6 aydır ılk basladgnda 75 miş su an 85
ben hala kullanıyrm canım
cnm ozelden mesaj yazdın ama bı turlu gıtmıyr cevap mesajım burdan yazayım inş görürsün
hayıt otu kullanıyrm cnm , aktardan bes liralık aldım bır bucuk ay yettıyor bana
canım ben 19 yasındayım etkisi olur herhalukarda sende farkedersın ,
ketıla suyu kaynatıp bı bardakta bır tatlı kasıgı kadar bazen bıraz daha az hayıt otunun ustune sıcak suyu dokup ılıyıncaya kadar bekle , sonra iç rahatlıkla
bnm annemn de kucuk genetık bırazda ıkı hafta ıcınde dolgunlastıgını hıssedıyosun , bı tanıdıgım var , tesadufen konu acıldı , o da kullanıyrmus 6 aydır ılk basladgnda 75 miş su an 85
ben hala kullanıyrm canım
Gunaydin bayanlar,Benim de goguslerim yok denecek kadar yok :) 26 yasindayim 75 anca doluyor su anda bag evindeyim annnemle sohbet ederken birden aklima geldi burada hayit bulabilir miyim diye sordum anneme,annem de yan duvarin dibindekiler hep hayit diyince sok oldum:) yillardir elimin altindaymis da haberimyokmus :) ama simdi bunlar taze yaprak,bizim ihtiyacimiz olan tohum mu kuru yaprak mi?Taze yapragi kurutsam ayni isi gorur mu ya da taze taze kaynatip icsem olur mu?az sonra toplayacagim :) fikir verirseniz cok mutlu olurum :)
hımm bende yohum halınde içiyorumda yoksa deıdm baska bıseymı içiyorum ben dıye korkmustum :18:yok canım ne içtiğini bilmiyorum ama ben poşet çayının kullanmıştım şimdi normal tohum halinde olanı aldım
hımm bende yohum halınde içiyorumda yoksa deıdm baska bıseymı içiyorum ben dıye korkmustum :18:
hımm bende yohum halınde içiyorumda yoksa deıdm baska bıseymı içiyorum ben dıye korkmustum :18: