• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uzun zamandır aldım ve içemedim öyle bekliyor kızlar. 2 kez yeltendim ama yok yani içilecek gibi değil midem ayağa kalktı. 8 kaşık şeker attığımı biliyorum ama dayanamadım döktüm vallahi:18:

hayıt tohumu kadınlık hormonunu güçlendiriyomuş. göğüs büyüyttüğünü hiç duymamıştım ama olabilir.. benim bildiğim yararları gebelik ve kıllarda azalma. 3 ay devamlı kullanımda vücüttaki tüyler dökülüyormuş. en yakın zamanda alıp denemek istiyorum. 1 tatlı kaşığı tohumu balla karıştırıp yenilmesi öneriliyormuş ama tadı çok kötü gliba burda deneyenlerden anladığım kadarıyla..

hayıt tohumu kadınlık hormonunu güçlendiriyomuş. göğüs büyüyttüğünü hiç duymamıştım ama olabilir.. benim bildiğim yararları gebelik ve kıllarda azalma. 3 ay devamlı kullanımda vücüttaki tüyler dökülüyormuş. en yakın zamanda alıp denemek istiyorum. 1 tatlı kaşığı tohumu balla karıştırıp yenilmesi öneriliyormuş ama tadı çok kötü gliba burda deneyenlerden anladığım kadarıyla..

çiğnenmesi mi gerekiyomuş? bende çayını yapıp içiyorum ama aşırı kaynatmıyorum tadı kötü gelmiyo bana o yuzden

kızlar bu tohumu denemeyi düşünüyodum ama şuan kullandığım kara üzüm çekirdeği tozu 3 haftadan fazla oldu kullanalı gerçekten göğsümde büyüme oldu zaten kaşınıp duruyodu ama şöle bişey var ben akşam 5 6 gibi yiyorum her gün akşamları hergün olmuyo ama kaşıntı oluyo hadi göğsü anladm belimde karnımda sırtımda kızarıklık oluyo yani kaşıntıdan dolayı tırstım o yüzden hastanede çalışıyorum zaten bugün bi cildiyeciye danışcam

benim göğüslerim 75 i doldurmuyordu şuan 80den talıyorlar böyle içleri dolgunlaştı.vücudumdaki tüğlenmeler bile azaldı. ben 3 ay çok düzenli kullandım bıraktığında hiç geriye dönüşüm olmadı aynı kaldı.ama hala devam ediyorum.teyzene söyle sabretsin canım nenem 1 yıl kullanmış ve çocuğu olmuş.bu bitki mucizevi bişey. sormak istedikleriniz varsa burdayım

merhaba! ben de bu hayıt tohumunu kullanmak istiyorum ama bazı endişelerim var. Bazıları saç döküyor dior. sende böyle bir şey oldu mu? herhangi bi yan etkisini gördün mü?

Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir kullanmak isteyip de cesaret edemiyordum hayıt tohumuna. 16 gün önce başladım. En son 31 Aralık'ta adet görmüştüm. Defalarca doktora gittim, hep hormon hapları verdiler. Bu defa hayıtı çok araştırdım ve sentetik olmayan bir şey kullanmak istedim. Allah'a şükür bugün, yani hayıt tohumunu tam 15 gün kullandıktan sonra 16. günde adet görmeye başladım. Kullanmaya da devam edeceğim inşallah.
Şu şekilde kullandım ben: Bildiğimiz tatlı kaşığı ile 1 tatlı kaşığı hayıtı 2 su bardağı kaynamış suyun içine attım. 5-6 dakika demlenmesini bekledim. Çoğu bitki uzmanı bitkinin kaynatılmasını değil demlenmesini tercih ediyorlar çünkü. Günde bir kere akşam yemeğinden sonra içiyorum. Kaynatmadığım için de acı olmuyor ve içilmesi de kolay geliyor bana.
Ayrıca saçlarımda herhangi bir dökülme gözlemlemedim. Bu dönem içinde boyamış olmama rağmen herhangi bir saç dökülmesi ya da zayıflama da olmadı. Göğüslerimde bir dolgunluk var ama bir büyüme göremedim henüz. Bakalım 3 ayı tamamladığımızda neler olacak.
Hepimize acil şifalar dilerim.

Son düzenleme:
silikonu çok düşünürken buralarada bir bakıyım dedim çok ümitlendim kızlar şuan itibariyle başladım içmeye fakat çok kötü tadı acımsı :25: ayy çok zor içiyorum boğazımı yakıyor ya niye böyle oldu ki :26: gelişmeleri bende yazarım kızlar inş hepimize faydası olur inşallah :16:

şevkinizi kırmak istemem ama içemedim boğazımı çok yaktı yaaa neyse yavaş yavaş başlarım bende artık :2:

kızlar buraya uğrayan yok mu ya? ben bu çayı içemiyorum ne yazık ki tadına tahammül edemiyorum :2:
aktara regl düzeni ve sancısı için aldığımı söyledim göğüs için olduğu kadar bu niyetlede kullanıyorum.tohumları çektirdim ben orada daha doğrusu kendisi çekti.ve bir yemek kaşığı bala bir tatlı kaşığı hayıt tohumu karıştırarak günde üç öğün ve 3 ay düzenli kullanmamı söylemişti.fakat ben ilk önce buradan okuduğum için sizler gibi çayını demledim ama içemedim çok az içtim.sonrasında aktarın dediğini yaptım.görüntüsü bildiğin çamur :27: ama tek seferde ve ardından suyla yuttum.ve çaydan daha kolay geldi bana.bu şekilde kullanan var mı acaba etkisi aynı olur mu ki :26: bazıları şekerin etkisini azalttığını söylemişler fakat aktar böyle olsaydı söylerdi sanırım yada tavsiye etmezdi bilemedim :18: bu şekildede etkisi olur mu acaba çayı içemiycem sanırım :43: bence herkes gelişmelerini yazsın buraya ben motive oluyorum okudukça daha dün başladım ve gelişmeleri yazıcam inş istediğimiz gibi olurlar :16::16:

Son düzenleme:
canım bende bugün kullanmaya başlicam çay olarak denicem ilk her gece bir bardak içmeyi düşünüyorum bide çöret otu yağıyla masaj yapıcam faydası olur umarım

buralara pek uğrayan yok ben yinede yazayım :1: dolgunluk var hissedilir derecede.beş gün oldu başlayalı inşallah büyüyecekler kızlaarr :21::21:

buralara pek uğrayan yok ben yinede yazayım :1: dolgunluk var hissedilir derecede.beş gün oldu başlayalı inşallah büyüyecekler kızlaarr :21::21:

inş cnm dün akşam sürüp masaj yaptığımda göğsümde biraz kızarıklık oldu sende de oluyormu bu bide bni düşündüren tek konu kıllandırma olayı göğüslerimde azda olsa açık renkli tüyler var umarım daha kötü bi hale gelmez:(

inş cnm dün akşam sürüp masaj yaptığımda göğsümde biraz kızarıklık oldu sende de oluyormu bu bide bni düşündüren tek konu kıllandırma olayı göğüslerimde azda olsa açık renkli tüyler var umarım daha kötü bi hale gelmez:(

sen hangi yağla masaj yapıyorsun peki? ben bebe yağıyla yapıyorum diğer yağlardan kullanmak istemedim :26: masajdan sonra dün kaşıntı olmuştu azıcık bide acı bilemiyorum nedenini.. ve benim sol göğsüm acıyor sanki sağda bişey yok niye böyle anlamadım :14: bende dengeyi bozar mı diye endişeliyim senin gibi yani hormon bozukluğu yok bende hayıt düzeni değiştirip kıllanma yada farklı bir şeye neden olur mu diye merak ediyorum..:18: bilen yada yaşayan birileri yazarsa çok iyi olur ama kimse uğramıyo ki buralara :19::19: önümüzdeki ay hormon testi ve rutin kontrol için doktora gideceğim zaten.ama iyi birşey yapıyorum derken başka birşey olmasından korkuyorum.nette çok baktım ama öyle bir yam etki okumadım.inşallah olmaz hala kullanıyorum çünkü.. :50:

Back