Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun zamandır aldım ve içemedim öyle bekliyor kızlar. 2 kez yeltendim ama yok yani içilecek gibi değil midem ayağa kalktı. 8 kaşık şeker attığımı biliyorum ama dayanamadım döktüm vallahi:18:
çok kaynatma hafif sarı olduğu zaman kapat tadı iyi oluyo içersin oyle
ya bendemi denesem ama ben bitkilerin hepsinin ayrı ayrı şifa verdiğine inanırım vardır bir faydası ama göğüse etkisi varmı yani siz gördünzmü faydasını
hayıt tohumu kadınlık hormonunu güçlendiriyomuş. göğüs büyüyttüğünü hiç duymamıştım ama olabilir.. benim bildiğim yararları gebelik ve kıllarda azalma. 3 ay devamlı kullanımda vücüttaki tüyler dökülüyormuş. en yakın zamanda alıp denemek istiyorum. 1 tatlı kaşığı tohumu balla karıştırıp yenilmesi öneriliyormuş ama tadı çok kötü gliba burda deneyenlerden anladığım kadarıyla..
kesinlikle saç dökülmesine yol açıyor.. ben kullandım bi süre ve sonra ne göreyim saçlarım avuç avuç geldi elime yani kullanmayalı baya oldu ama hala saç dökülmesine dur diyemedim
benim göğüslerim 75 i doldurmuyordu şuan 80den talıyorlar böyle içleri dolgunlaştı.vücudumdaki tüğlenmeler bile azaldı. ben 3 ay çok düzenli kullandım bıraktığında hiç geriye dönüşüm olmadı aynı kaldı.ama hala devam ediyorum.teyzene söyle sabretsin canım nenem 1 yıl kullanmış ve çocuğu olmuş.bu bitki mucizevi bişey. sormak istedikleriniz varsa burdayım
buralara pek uğrayan yok ben yinede yazayım dolgunluk var hissedilir derecede.beş gün oldu başlayalı inşallah büyüyecekler kızlaarr
inş cnm dün akşam sürüp masaj yaptığımda göğsümde biraz kızarıklık oldu sende de oluyormu bu bide bni düşündüren tek konu kıllandırma olayı göğüslerimde azda olsa açık renkli tüyler var umarım daha kötü bi hale gelmez