• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çörek otu yağıyla yapıyorum canm ama bebe yağının zararı olmaz bildiğim kadarıyla seni başka bişey etkilemiş olabilir bende adet düzensizliğide var yani o yüzden hayt tohumu içiyorum daha yeni başladım zaten 2sinede 4. günüm hormanlarım düzgün çalışmıyo sanırım bilmiyorum birazcık denicem bakalım sonuç ne olcak ewet bu sayfa bakan kimse kalmamış :/

Önyargılıydım ama çok şaşırtıcı kullanalı bi ay kadar oldu
Herkez bendeki farkı görüyor .Eşim tekrar aşık oldu diyebilirm
Çünkü göğüslerim dudaklarım hatlarım
oturdu sankii
ölçülerim bariz değişti
ÇOK daha sviyorum kendimii

oturdu sankii
ölçülerim bariz değişti

ne güzel:nazar: çok sevindim!! günde 2 bardak mı içtiniz? aç karna mı? kısaca açıklayabilir misiniz? :3: aa bir de masaj gibi ek birşey yaptınız mı?

Son düzenleme:
Sadece hayıt tohumunu aldım.Tohumlar ufak sertsert keskin kokulu.Ezmek bayağı zor oldu ama
günde iki çay kaşığı kadar bir bardağın içinde üzerine kaynar su ekleyerek
demlemeye bırakıyorum.Soğğuttuktan sonra hızla içiyorum
Çünki tadı çok acı.Ama sonuç SÜPERRRRR
Değdi buna.Eşim ilk başta iyce araştır .Herşeyi içme demişti.Tabi baktım çok
netten ,aktarımdan bilgi topladım.Yan etkisi sadce 5grdan fazlası baş ağrısı yapıyomuş
başka yann etkisi yok.günde bi bardak .Gidip kimyasalllarla göğüs büyütmeek itemiyodum. Doğal yoldan
kendi hormonlarım kontrolünde
süper şimdi. Tavsiye ederim.
.
.
.
.

Sadece hayıt tohumunu aldım.Tohumlar ufak sertsert keskin kokulu.Ezmek bayağı zor oldu ama
günde iki çay kaşığı kadar bir bardağın içinde üzerine kaynar su ekleyerek
demlemeye bırakıyorum.Soğğuttuktan sonra hızla içiyorum
Çünki tadı çok acı.Ama sonuç SÜPERRRRR
Değdi buna.Eşim ilk başta iyce araştır .Herşeyi içme demişti.Tabi baktım çok
netten ,aktarımdan bilgi topladım.Yan etkisi sadce 5grdan fazlası baş ağrısı yapıyomuş
başka yann etkisi yok.günde bi bardak .Gidip kimyasalllarla göğüs büyütmeek itemiyodum. Doğal yoldan
kendi hormonlarım kontrolünde
süper şimdi. Tavsiye ederim.
.
.
.
.

tohumlarıyla birlikte mi içtin canım?

ben balla karıştırıp suyla yutuyorum içemiyorum çayını :50:
bendede içleri dolgunlaştı sanki ümidimi yitirmek istemiyorum :21:
eşim farkediliyo biraz dedi bu arada :17::17::17:
inşallah büyürler aminnn :1::1::1:

Ya çok acıydı içemedim ben bunu ümidi kestim bıraktım bi kenara ama bugün de ezip içmeyi deniycem ben bu memişleri büyütücem başka da yolu yok :37::9:

Tohumlarını içmiyoruz kızlar.Süzüp içiyoruz . Berbat tadı evet ama
bi ayda bi beden büyüdüler nerdeyse
75takıyodum
şimdi 8o desteksiz yada dantelli bile takıyorum.YAŞASIIIIIIIIIIN.

bir beden mi büyüdüler:53::53::53::53:
çayı mı daha etkili acaba yoksa balla karştırıp yemek de aynı etkiye sahip midir? :44:

kızlarrr saçlarım dökülmeye başladı ne yapıcam şimdi
bir haftadır sabah ve akşam 2 fincan hayıt ve ısırgan otu içiyorum dün akşam eşim saçların arkası açılmış dedi inanmadım fotografını çektirdim açılma var kafamın tam ortasında göremedim ama fotografta bariz belliydi ben şimdi ne yapayım devam mı edeyim bırakayım mı bilememdimmm moralim çok bozuldu halbuki biraz büyüme hissetmiştim faydalı olacağına inanıyordum offf :43::43::43:

bir haftadır sabah ve akşam 2 fincan hayıt ve ısırgan otu içiyorum dün akşam eşim saçların arkası açılmış dedi inanmadım fotografını çektirdim açılma var kafamın tam ortasında göremedim ama fotografta bariz belliydi ben şimdi ne yapayım devam mı edeyim bırakayım mı bilememdimmm moralim çok bozuldu halbuki biraz büyüme hissetmiştim faydalı olacağına inanıyordum offf :43::43::43:

:53::53::53::53:
bence hemen bırakın derim normalde dökülme sorunu yaşıyor muydunuz?:25:
benim saçlarım normaldede dökülüyor hayıttan ekstra bi fazlalaşma farketmedim şuan için :18:
inşallah dökülme fazlalaşmaz :50:
başka birşey oldu mu peki tüylenme gibi :53: en çok bundan korkuyorum inşallah olmaz :18::18:

Canım ben de dün kullanmaya başladım -tekrardan- Şimdilik bir şey yok bende daha yeniyim ondan belki ama şöyle bir şey düşünüyorum, hayıtı kullanırken yanında da saçın dökülmesini engelleyecek önlemleri alsak ? Çok mu karıştırmış olurz ki :26:

Normalde ben şuan saçlarımı bakıma aldım, saç dökülmem neredeyse durdu diyebilirim, bakım ve onarım spreyi vs de kullanıyorum, hayıta da başladım bakalım neler olacak :110:

oturdu sankii
ölçülerim bariz değişti

kılo yaptı sanrıım sızde degıl mı ?

Canım ben de dün kullanmaya başladım -tekrardan- Şimdilik bir şey yok bende daha yeniyim ondan belki ama şöyle bir şey düşünüyorum, hayıtı kullanırken yanında da saçın dökülmesini engelleyecek önlemleri alsak ? Çok mu karıştırmış olurz ki :26:

Normalde ben şuan saçlarımı bakıma aldım, saç dökülmem neredeyse durdu diyebilirim, bakım ve onarım spreyi vs de kullanıyorum, hayıta da başladım bakalım neler olacak :110:

sizin saç dökülmesi çok fazla içmenizden olmuş sanıyorum. sabah akşam içmeyin. sadece bir kere için her gun düzenli bir şekilde. vücut alışırsa, bir süre sonra ki bu en az 2 hafta olsun ,ondan sonra 2 bardağa çıkarın..:54:

sizin saç dökülmesi çok fazla içmenizden olmuş sanıyorum. sabah akşam içmeyin. sadece bir kere için her gun düzenli bir şekilde. vücut alışırsa, bir süre sonra ki bu en az 2 hafta olsun ,ondan sonra 2 bardağa çıkarın..:54:

burada birini görmüşken sorayım :40:
balla karıştırp içmekte aynı etkiyi verir mi ki çoğunluk demleyip çayını içiyor :26:

burada birini görmüşken sorayım :40:
balla karıştırp içmekte aynı etkiyi verir mi ki çoğunluk demleyip çayını içiyor :26:

tohumu balla karıştırıp yemeyi soruyorsan bi kere pek minik değil o tohumlar zararlı olabilir .. bir de demlenmesindeki sebep özünün çıkması.. yani aynı etkiyi vermez çok büyük ihtimalle hatta zararlı bile olabilir :20: :92: demleyip çayını iç sen de:68:

tohumu balla karıştırıp yemeyi soruyorsan bi kere pek minik değil o tohumlar zararlı olabilir .. bir de demlenmesindeki sebep özünün çıkması.. yani aynı etkiyi vermez çok büyük ihtimalle hatta zararlı bile olabilir :20: :92: demleyip çayını iç sen de:68:

tohumları çekmişti aktar toz halinde yani içmeye çalışacağım ama çok kötü tadı :50:

arkadaslar hayıt tohumu toz halınde ya da tohumlarıyla bırlıkte ıcılmez mıdeyey zarara verebılır bı tatlı kasıgı koyun kaynamıs bı su bardagına hayıt tohumundan demlensın bı 5 10 dk sonra suzun tohumunu oyle ıcın tadı bana kotu gelmıyo bole ıcınce
bu arada hayıt cayınızı sogutmamamya calısın soguyunca cok acı oluyo ve mıde agrıtıyo
bırde gunde ıkı bardaktan fazla ıcmeyın derım hemen buyusun dıye sac dokulmesı yapar cunku hayıtın tuy kıl azaltla acıyı yarıya ındırme gıbı bı ozellıgı var bılgınıze

arkadaslar hayıt tohumu toz halınde ya da tohumlarıyla bırlıkte ıcılmez mıdeyey zarara verebılır bı tatlı kasıgı koyun kaynamıs bı su bardagına hayıt tohumundan demlensın bı 5 10 dk sonra suzun tohumunu oyle ıcın tadı bana kotu gelmıyo bole ıcınce
bu arada hayıt cayınızı sogutmamamya calısın soguyunca cok acı oluyo ve mıde agrıtıyo
bırde gunde ıkı bardaktan fazla ıcmeyın derım hemen buyusun dıye sac dokulmesı yapar cunku hayıtın tuy kıl azaltla acıyı yarıya ındırme gıbı bı ozellıgı var bılgınıze

Back