• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tohumları çekmişti aktar toz halinde yani içmeye çalışacağım ama çok kötü tadı :50:

canım bence sen onları at. yeni hayıt tohumu al.. çekilmiş oldugu için tozu da içmiş oluyorsun ister istemez.. oysaki ben hayıt demledigimde süzüp öyle içiyorum. zararlı olabilir devam etme diyorum ben:18:

kızlar bende çok uğraşıyodum göğüs büyütme için hatta takıntı olmuştu son 1 yıldır kendimle barıştım nihayetinde uğraşları ve takıntıları sildim beynimden.bu arada 51 den 53 kiloya ulaştım ve sutyen bedenim 75 ten 80 e çıktı kilo ile birde sorun etmemeyle alakası var sanırm.kilo aldığım zaman çok kaşıntı ağrı oldu hatta dr a gitmeyi düşündüm ama baktım büyümüş benimkiler yaşım da 23

kızlar bende çok uğraşıyodum göğüs büyütme için hatta takıntı olmuştu son 1 yıldır kendimle barıştım nihayetinde uğraşları ve takıntıları sildim beynimden.bu arada 51 den 53 kiloya ulaştım ve sutyen bedenim 75 ten 80 e çıktı kilo ile birde sorun etmemeyle alakası var sanırm.kilo aldığım zaman çok kaşıntı ağrı oldu hatta dr a gitmeyi düşündüm ama baktım büyümüş benimkiler yaşım da 23

canım boyun kaç ? bir de cup un değişti mi :26:

canım bence sen onları at. yeni hayıt tohumu al.. çekilmiş oldugu için tozu da içmiş oluyorsun ister istemez.. oysaki ben hayıt demledigimde süzüp öyle içiyorum. zararlı olabilir devam etme diyorum ben:18:

çayını içmeye başlarsam tabi tohum almam lazım doğru söylüyosun :4:

tohumu demleyip içemem ya :25:

ilk fırsatta tohum alıp demleyip içmeye çalışacağım...tarifi aldım buradan :21:

kızlar, bu başlık beni de gaza getirdi. Gittim 100 gram hayıt tohumu aldım kendime.. Bunu günde iki kere olmak koşuluyla ne kadar sürdüreceğiz? Bunu da bi deyiverin bana :26:

kızlar, bu başlık beni de gaza getirdi. Gittim 100 gram hayıt tohumu aldım kendime.. Bunu günde iki kere olmak koşuluyla ne kadar sürdüreceğiz? Bunu da bi deyiverin bana :26:

benim aldığım aktar üç ay düzenli kullanmamı söylemişti nette okuduğum kadarıylada öyle uygun deniliyor :31:

üç ay düzenli kullanım sonrasında gelebileceğin son noktayı görüyormuşsun :8:

baya dolgunlaşma oldu bende 12 gündür kullanıyorum :21:

masajda yapıyorum dıştan içe doğru inşallah faydası olucak :16:

Bi sorun daha var, adamdan hayıt tohumu diye aldığım şey neyse artık çok güzel kokuyor. Sanki adaçayı ıhlamur gibi.. Tarifteki gibi demledim bi kere içtim. Ama dediğim gibi tadı da güzel. Hiç burda bahsedildiği gibi acımsı falan değil yani. Acaba kazıklandım mı ola? :26:

Bi sorun daha var, adamdan hayıt tohumu diye aldığım şey neyse artık çok güzel kokuyor. Sanki adaçayı ıhlamur gibi.. Tarifteki gibi demledim bi kere içtim. Ama dediğim gibi tadı da güzel. Hiç burda bahsedildiği gibi acımsı falan değil yani. Acaba kazıklandım mı ola? :26:

Canım senin aldığın nasıl bir şey ? Siyahımsı renklerde küçük küçük tohumlar olması gerek. Hiç de güzel kokmuyor kesin bir yanlışlık var :1: Ben de yeni başlamıştım buraya da yazdım. 2 gün ara vermek zorunda kaldım neyse az önce bir bardak içtim yine boğazım yandı burnumu tıkayarak içiyorum resmen.:25: Ama bir dolgunluk var tabii malum dönemin de verdiği etkiyle şuan gayet güzel duruyorlar :31: Benimkiler çok küçük değiller ama biraz daha büyük olmaları gerekiyo bence :D, masaj gerçekten çok işe yarıyor, hayıtla da destekliyorum, bıkmak yok devam :10:

Canım senin aldığın nasıl bir şey ? Siyahımsı renklerde küçük küçük tohumlar olması gerek. Hiç de güzel kokmuyor kesin bir yanlışlık var :1: Ben de yeni başlamıştım buraya da yazdım. 2 gün ara vermek zorunda kaldım neyse az önce bir bardak içtim yine boğazım yandı burnumu tıkayarak içiyorum resmen.:25: Ama bir dolgunluk var tabii malum dönemin de verdiği etkiyle şuan gayet güzel duruyorlar :31: Benimkiler çok küçük değiller ama biraz daha büyük olmaları gerekiyo bence :D, masaj gerçekten çok işe yarıyor, hayıtla da destekliyorum, bıkmak yok devam :10:

aynen dediğin gibi küççük minnak siyahımsı.. ama niye bu kadar hoş geliyo bana bunun kokusu tadı ?

kızlarrr saçlarım dökülmeye başladı ne yapıcam şimdi
bir haftadır sabah ve akşam 2 fincan hayıt ve ısırgan otu içiyorum dün akşam eşim saçların arkası açılmış dedi inanmadım fotografını çektirdim açılma var kafamın tam ortasında göremedim ama fotografta bariz belliydi ben şimdi ne yapayım devam mı edeyim bırakayım mı bilememdimmm moralim çok bozuldu halbuki biraz büyüme hissetmiştim faydalı olacağına inanıyordum offf :43::43::43:

Burcu'cum sen günde 1 bardak hayıt , bir bardak ısırgan mı içtin yoksa 2 sinden de 2şer bardak mı içtin ?
ve daha önce saç dökülmesi sorunu yaşıyormuydun bunları içmeden önce ? bende başlıycam ama korktum şimdi :18::18:

canım boyun kaç ? bir de cup un değişti mi :26:

Sevgili Elclone , benim de ufak bi sorum olacak da , sen yardımcı olabilirsin diye düşündüm :9::13: arkadaşım da almış da , aktar ezip toz halinde kullanmasını söylemiş . ( hatta aynı amca o tozu yutmasını söylemiş kuru kuru , ben de öyle şey olur mu deyip araştırmaya giriştim :9: amca ne içmiş gerçekten merak ediyorum ama :9::9: ) amaç zaten o tozları çıkarmak değil mi ?
sen o yuvarlak tohumları direk ezmeden mi demliyorsun yoksa ezip içindeki tozu açığa mı çıkarıyorsun ? bir de saç dökülmesinden şikayetçi arkadaşlar var , korktum açıkcası , tüylerden kurtulcaz diye saçları da çöpe atmayalım :18::18::18::18::20:

Sadece hayıt tohumunu aldım.Tohumlar ufak sertsert keskin kokulu.Ezmek bayağı zor oldu ama
günde iki çay kaşığı kadar bir bardağın içinde üzerine kaynar su ekleyerek
demlemeye bırakıyorum.Soğğuttuktan sonra hızla içiyorum
Çünki tadı çok acı.Ama sonuç SÜPERRRRR
Değdi buna.Eşim ilk başta iyce araştır .Herşeyi içme demişti.Tabi baktım çok
netten ,aktarımdan bilgi topladım.Yan etkisi sadce 5grdan fazlası baş ağrısı yapıyomuş
başka yann etkisi yok.günde bi bardak .Gidip kimyasalllarla göğüs büyütmeek itemiyodum. Doğal yoldan
kendi hormonlarım kontrolünde
süper şimdi. Tavsiye ederim.
.
.
.
.

peki saçlarınızda yada tüylerinizde değişiklik - dökülme oldu mu hiç ?

kesinlikle saç dökülmesine yol açıyor.. ben kullandım bi süre ve sonra ne göreyim saçlarım avuç avuç geldi elime :53: yani kullanmayalı baya oldu ama hala saç dökülmesine dur diyemedim :50: :50:

canım peki ne kadar , ne sıklıkta , ne miktarda aldın da böyle oldu ? :26::14:

Sevgili Elclone , benim de ufak bi sorum olacak da , sen yardımcı olabilirsin diye düşündüm :9::13: arkadaşım da almış da , aktar ezip toz halinde kullanmasını söylemiş . ( hatta aynı amca o tozu yutmasını söylemiş kuru kuru , ben de öyle şey olur mu deyip araştırmaya giriştim :9: amca ne içmiş gerçekten merak ediyorum ama :9::9: ) amaç zaten o tozları çıkarmak değil mi ?
sen o yuvarlak tohumları direk ezmeden mi demliyorsun yoksa ezip içindeki tozu açığa mı çıkarıyorsun ? bir de saç dökülmesinden şikayetçi arkadaşlar var , korktum açıkcası , tüylerden kurtulcaz diye saçları da çöpe atmayalım :18::18::18::18::20:

tabii ki canım :16: amca ne içmiş ben de merak ettim şimdi :9::9: canım ben daha öncesinde bilinçsizce ezip demlemiştim ancak sonradan öğrendim ki buna gerek yokmuş. yani bu tohum (çörekotu gibi veya keten tohumu gibi) yemek için değil demleyip içmek için o yüzden hiç ezmeden demlemek lazım. artık ezmeden demliyorum ve değişen tek şey ezdiğim zamanlar bir de o tozları süzmeye çalışıyordum ama olmuyordu :9::9:

kızlar :5:
15 gün oldu bugün düzenli olarak kullandım dolgunluk var biraz hiç ölçmedim o yüzden şu kadar cm diyemiycem

fakat dün gece farkettim ki göğüs çevremde böyle nokta kadar küçük kahverengi bişiler oldu yani çok minik ve sanki o noktalarda tüy oluşacak gibi çok ilginç :14::53: ve hani göğüsucunun kenarındaki yerdede çok minik yağ bezesi gibi birşeyler oluşmaya başladı :50: kaşıntı oluyo bide belki büyüdüğü için belkide başka birşeyden :43: detaylı yazdım çünkü oluşan farklı bir durumu burada paylaşmamız gerek diye düşünüyorum..
aslında baya dolgunluk olmuştu ama bunları gördükten sonra devam etmemeye karar verdim..hayıtın yanında bide eşzamanlı olarak telkini dinliyodum şimdi onuda dinlemiycem vazgeçtim hepsinden.. :14: niye böyle oldu ki?sanırım hayıt hormonlara etki yaptığı için oldu bilemiyorum ama ilginç çok moralim bozuldu..etki ediyodu bırakmak zorundayım..gelişmeleri yazarım yine son durum nedir paylaşırım..benim gibi bir sorun yaşayan varsa yazabilir mi?yoksa sadece bende mi böyle bir etkisi oldu bu hayıtın?:14::14:

kızlar :5:
15 gün oldu bugün düzenli olarak kullandım dolgunluk var biraz hiç ölçmedim o yüzden şu kadar cm diyemiycem

fakat dün gece farkettim ki göğüs çevremde böyle nokta kadar küçük kahverengi bişiler oldu yani çok minik ve sanki o noktalarda tüy oluşacak gibi çok ilginç :14::53: ve hani göğüsucunun kenarındaki yerdede çok minik yağ bezesi gibi birşeyler oluşmaya başladı :50: kaşıntı oluyo bide belki büyüdüğü için belkide başka birşeyden :43: detaylı yazdım çünkü oluşan farklı bir durumu burada paylaşmamız gerek diye düşünüyorum..
aslında baya dolgunluk olmuştu ama bunları gördükten sonra devam etmemeye karar verdim..hayıtın yanında bide eşzamanlı olarak telkini dinliyodum şimdi onuda dinlemiycem vazgeçtim hepsinden.. :14: niye böyle oldu ki?sanırım hayıt hormonlara etki yaptığı için oldu bilemiyorum ama ilginç çok moralim bozuldu..etki ediyodu bırakmak zorundayım..gelişmeleri yazarım yine son durum nedir paylaşırım..benim gibi bir sorun yaşayan varsa yazabilir mi?yoksa sadece bende mi böyle bir etkisi oldu bu hayıtın?:14::14:

bende ole bı durum hıc olmadı ama bı 10 15 gundur manyak bı agrı peydah oldu bı sertlık vardı gogsumde hatta korkudan doktora gıttım ultrasyona alıcaklar bakalım bende gelısmerı yazıcam ınsallah kotu bı dururmumuz yoktur cok korkuyosan bence sende bı gıt derım ben aklımdan cıkaramamıstım ama hayıta da yormamısıtım agrı durumunu bılemıcem

bende ole bı durum hıc olmadı ama bı 10 15 gundur manyak bı agrı peydah oldu bı sertlık vardı gogsumde hatta korkudan doktora gıttım ultrasyona alıcaklar bakalım bende gelısmerı yazıcam ınsallah kotu bı dururmumuz yoktur cok korkuyosan bence sende bı gıt derım ben aklımdan cıkaramamıstım ama hayıta da yormamısıtım agrı durumunu bılemıcem

bende neye yoracağımı bilemiyorum.hayıtın yan etkisi olarak belli bi orandan fazla alındığında oranı hatırlamıyorumda baş ağrısına sebep olduğunu okumuştum.başka bir yan etki okumadım nette baktığım kadarıyla bilemiyorum nedeni nedir çok moralim bozuldu:5:

15 gün zar zor düzenli kullanmıştım fakat bıraktım artık.. geçmezse giderim bende.inş kötü bişey yoktur gelişmeleri yazarsın bende bi değişiklik olursa yazarım..
peki sen hayıtın yanında başka bir yöntemde kullanıyo muydun?
birde onca kişi deniyo bunu kimse gelip bişiy yazmıyo ya başkalarında olmuyo demek ki bizde olan şeyler..:25:
inş kötü bi durum yoktur hiç bırakmak istemiyodum ama nedenini bilmiyorum bırakmak zorunda kaldım..sendeki büyüme nasıldı?ağrı büyüdüğü içinde olabilir..

bende neye yoracağımı bilemiyorum.hayıtın yan etkisi olarak belli bi orandan fazla alındığında oranı hatırlamıyorumda baş ağrısına sebep olduğunu okumuştum.başka bir yan etki okumadım nette baktığım kadarıyla bilemiyorum nedeni nedir çok moralim bozuldu:5:

15 gün zar zor düzenli kullanmıştım fakat bıraktım artık.. geçmezse giderim bende.inş kötü bişey yoktur gelişmeleri yazarsın bende bi değişiklik olursa yazarım..
peki sen hayıtın yanında başka bir yöntemde kullanıyo muydun?
birde onca kişi deniyo bunu kimse gelip bişiy yazmıyo ya başkalarında olmuyo demek ki bizde olan şeyler..:25:
inş kötü bi durum yoktur hiç bırakmak istemiyodum ama nedenini bilmiyorum bırakmak zorunda kaldım..sendeki büyüme nasıldı?ağrı büyüdüğü içinde olabilir..

ben aksıne bas agrısını gfecırıyo dıye okumustum netten bende de hıc bas agrısı olmamaya baslamıstı hatta (sınuzıtım varda )
bırde gunde bır yada ıkı bardaktan fazla ıcılınce de sac dokulmesı yaparmıs mantıklı geldı bu bana cunku tuylerı alırken makınayla acıyı azaltıcı etkısı var dıye bılyorum yan etkı sadece sac dokulmesı dıye okudum ben
hayıtın yanında küç yutardım ara ara ama ona da yormuyorum cunku sevmedıgım ıcın tadını cok nadır yerdım benım en cok kuskulandıgım acaba dıyorum spor yapmaya baslamıstım bır aydır spır yapıyodum bırde gogus masajına baslamıstım duzensız yapardım bunları ama sonradan son bı aydır her gun yapıyodum ( ara verdım tekrara baslıcam sınavladan ) annem hareketlerı yapıyosun masaj falan bı de onlardan dolayı bı agrı olabılır dıyınce bırde bu hareketlerden sonra baslayınca bu agrılar mantıklı geldı banada ve su an hem adet oldugum ıcın hem de vızlerden dolayı ara verdııgm ıcın ne gogus masajı ne spor ne hayıt mayıt ısmıyorum herseyı bıraktım yanı ve agrım 0 vala anlamadım cnm ya vucudum benım spora alıskın degıl ılk kez duzenlı yaptım bu kaadar masaj da aynı sekılde ondan galıba buyuk bı ıhtımal dktr da bıseyın yok ama ultrasyon cekın dedı bana da zaten bakalım 18 ınde randevum gıdım yazarım cnm
ya ama varya resmen oyle bı agrı oluyoduku anlatama yanı kollarımı ıkı yana ındıremıyodum o derece resmen acayıp cektım bu agrıdan ama spora asaja devam edıcem napın alısırım heralde :14:
bence sızde hayıta yormayın gunde bı bardaktan hıv bısey olmuyo cok faydalı aksıne ama ıkı uc bardak da ıcmeyın derım belkı cok ıcıyodunuz da ondan mı oldukı sızde agrı kac bardak ıcıyodunuz ??

Oooy arkadaşlar herkes bişey yazmış kafam karıştı :))

Benim hem gögüslerim çok küçük hemde adet düzensizliği var. (vardı da diyebilirim 3 aydır d.k hapı kullanıyorum yarın hapım bitiyor, sanırım kullanmayacağım)
Ayrıca bebekte istiyorum. Bu hayıt tohumunu bu aralar çok duydum araştırma da yapıyorum. Sanırım ne olursa olsun kendim denemem gerekecek çünkü herkes farklı bişey yazmış.
Umarım işe yarar.

Back